Računalniška igra Igra prestolov 4 Strategium: Pregled

Ena najboljših globalnih strategij v igralništvu je projekt Europa Universalis 4. Strategyium - spletno mesto, posvečeno podobnim delom žanra, kjer lahko najdete veliko uporabnih informacij. Obstajajo taktike, baza znanja in drugi pomembni podatki, ki bodo prisotni v tem materialu.

Splošno

Strategium Europa Universalis 4 je naveden kot velik projekt, v katerem bo moral uporabnik s ključnim tempom na svetovnem zemljevidu napredovati v svoji državi. Tu nagel ni dobrodošel in vse ukrepe je treba skrbno premisliti.


Vse se dogaja v poznem srednjem veku in v začetku Napoleonovih vojn. V tem obdobju lahko uporabnik izbere kateri koli datum in začne delovati od tega trenutka. Igralec bo moral posvetiti pozornost vojaškemu razvoju, diplomaciji, trgovini, gospodarstvu in številnim drugim vidikom. Umetna inteligenca je dobro izdelana in ne bo vam dolgočasno.

Dovolj priložnosti

Naj bo to spletno mesto strategije Europa Universalis 4 ali kateri koli drug vir o globalnih strategijah, vsi pa najprej označujejo ogromno priložnosti za uporabnike. Ni smernic za ukrepanje in najprej morate preučiti mehaniko in pogledati rezultate njihovih dejanj. Na primer, vojaške bitke, tudi dobro načrtovane, ne morejo vedno zagotavljati želenega rezultata, še posebej, če so odložene dolgo časa. Hkrati pa nihče ne prepoveduje, da bi še naprej gradil svojo vojsko inposkusite razširiti ozemlje.


V drugi taktiki se lahko osredotočimo na trgovino, postane središče celotne celine v tej smeri in najamemo največjo državo trgovcev. Prinesel bo denar za opremljanje odprave v Novi svet in tam prinesel nešteto zakladov. Z veliko količino denarja bodo vse prihodnje vojaške kampanje postale enostavnejše, diplomatski predlogi pa ne bodo zavrnjeni. Uporabnik lahko brez težav ustvari svojo strategijo in se premakne vzdolž usposobljenega tečaja.

Vojna v igri

Spletna stran Strategium o Europa Universalis 4 pove veliko. Na primeru različnih vojaških tem pojasnjuje, da tukaj ne bo mogoče samo kopičiti vojakov s strani države in se začeti boriti. Če v drugih projektih sosednje države redko pridejo v konflikt, potem preprosto ne bodo razširile meja. Na primer, želite ustvariti Nizozemsko na podlagi izbire ene od držav in njihovega nadaljnjega združevanja (Gerlhe, Friesland in Utrecht). S tem ne bo uspelo, ker bo Burgundija takoj po obleganju več utrdb takoj poslala opozorilo. Potrebno je postaviti na svojo stran Francijo in Avstrijo, skozi katero bo mogoče prekiniti to državo.
Avstrijska vlada pa lahko zahteva vrnitev zajetega ozemlja. Potem je že bolj donosno uporabiti Francoze, da razbijejo vojske nekdanjih zaveznikov. Rezultat bo delitev na dve državi in ​​dobite želeni rezultat. To je le eden od mnogih primerov, ki jih lahko uresničimo sami.

Upravljanje virov

V tem globalnemvladne strategije upravljanja se izvajajo z razpoložljivostjo vojaških, diplomatskih in upravnih virov. Uporabnik se mora prepričati, da ne sodijo v kazensko območje. Na primer, da bi združenja s polovico Evrope ne bo uspelo, saj diplomati porabijo za to veliko "dvomov" (ime vira). Za izboljšanje udobja prebivalcev in spremljanje stabilnosti naselja je treba uporabiti najsodobnejša očala.
Vojaški viri se uporabljajo za usposabljanje in vzdrževanje vojaških poveljnikov. Brez teh znakov je vojna praktično nemogoča, ker so odgovorni za pravilnost vojske. Mehanizme za pridobivanje točk in izdatkov bo treba nenehno slediti, da ne bi šli v minus. Če imate angleško različico, je vredno prenesti Strategium Uranizator za Europa Universalis 4 in drugače bo veliko težje obravnavati vse vidike.

Uporniki in občasni dogodki

Vsak uporabnik mora biti pripravljen na dejstvo, da je igra neprijetna naključje in da so vedno na strani nasprotnikov. Včasih je država nenadoma padla v stabilnost, obstajajo nekatere nesreče in vse to se kasneje spremeni v vstajo. Uporniške sile je treba hitro uničiti, sicer bodo uničile državo od znotraj. Pogosto so razlogi za takšne ukrepe politične mini frakcije, ki ne zadovoljujejo sedanjega stanja in želijo spremeniti državo. Vedno sledite temu parametru, saj bo popravljanje posledic vstaje veliko težje.
Prav tako se zgodi, da so kmetjedvig upora proti buržoaziji, ki jih uporablja kot poceni delovno silo. Ob vsem tem imajo uporniške skupine odvratno disciplino, vendar lahko zaradi ideje premagajo celo najnaprednejše skupine uporabnikov. Ko je v državi motnja, jo sosedje lažje uporabljajo, zato tega ni vredno dopustiti.

Zanimivi dodatki

Razvijalci iger so izdali veliko zanimivih DLC-jev za Europa Universalis 4. Strategyium - mesto, ki vsakemu od njih pove vse podrobnosti. Prvi večji dodatek je bil "Conquest of Paradise", ki je bil posvečen plemenom Severne Amerike. Drugi pečat "Wealth of Nations" je bil namenjen izboljšanju različnih vidikov trgovine, diplomacije in vojaškega delovanja. Nič manj pomembna je šesta vloga - DLC, kjer je bil avtonomni razvoj pokrajin močno popravljen, kar je močno vplivalo na ravnovesje.
Tudi spremembe so se dotaknile sistema diplomacije, močno izboljšale vidik vojne med državami. Najnovejši dodatek, po spletni strani Strategium, je Europa Universalis 4 - Tretji Rim ("Tretji Rim"). Posvečena je bila uvajanju novih vojaških enot, interakciji v pomorskih bitkah, pravosodnem sistemu in številnih drugih vidikih. Skupaj z vsemi popravki se svet iger močno poveča.

Klepeti in moda

Ta globalna strategija je bila posvečena številnim različnim spremembam. Na Strategiumu so moduli za Europa Universalis 4 prosto dostopni. Večina je namenjena grafični komponenti projekta. Preoblikovali so zemljevid, odpravili pogoste naključne dogodke, izboljšali interakcijo z umetno inteligenco.Obdelava je bila v celoti podvržena verskemu sistemu, dodani pa so bili tudi novi nakupovalni centri in poti.
Za vse uporabnike igre bodo koristni tudi vodniki, ki vplivajo na goljufije za Europa Universalis 4. Strategium - spletno mesto, ki podrobno pojasnjuje, kako jih vnesti in katere vidike se nanašajo nanje. Razvijalci so zagotovili neposreden vnos skozi konzolo. Dovolj je uporabniku, da si zapomni potrebne ukaze in jih vstavi v notranjost ključa tilda. Chitos lahko pomaga pri trgovini, vojni, diplomaciji in olajša igranje. Samo ne bodi tako rad njih, sicer bo osvojitev preveč preprosta.

Sorodne publikacije