O sodelovanju z digitalnimi kartičnimi sistemi. Pregledi samostojnih strokovnjakov in strokovnjakov

Tema goljufije na internetu je vse bolj zagnana, internetni goljufi pa obvladujejo nove in nove obete. To vedno govorijo izkušeni podjetniki in samostojni podjetniki. Sodeč po povratnih informacijah, so sistemi digitalnih kartic (tako imenovana družba, o kateri bomo razpravljali v tem članku) jasen primer iznajdljivosti spletnih prevarantov. Poskušajo se umakniti iz tradicionalne sheme. Za zamenjavo popolnoma "pasivnega zaslužka" je prišlo do intelektualne dejavnosti. Dobičkonosna služba, ki jo ponuja "Djigital Card Systems", vključuje pritisk samo dveh ali treh gumbov na tipkovnici.

Če menite, da so avtorji pozitivnih povratnih informacij, Digital Card Systems - le ugotovitev za samostojne delavce, že obupajo zaradi dostojnega dela. Negativne povratne informacije kažejo nasprotno. Uporabniki, ki so dovolili, da imajo čustva prednost pred zdravim razumom in verjamejo v oglaševalsko oglaševanje, sploh niso povečali njihovega finančnega stanja. Nasprotno, postali so še revnejši, kot so bili.


Kdo išče podjetje "Didittel Card Systems"?

Po pregledu povratnih informacij o delu sistemov digitalnih kartic, ki so jih pustili člani affiliate programa, so izkušeni uporabniki opisali novo vrsto dejavnosti kot še eno preprosto, a premišljeno "lohotron". Na mestu podjetja (kot v partnerskih projektih) ni namigov na goljufije - zgolj pobiranje in hvaležnost delodajalcem.
Sistemi digitalnih kartic potrebujejo nekvalificirane digitalne kartične sistemedelavcev. Naloga je, da obdelamo plastične kartice, ki so služile njihovemu mandatu. Zaslužek, zagotovljen samostojni, premagal vse zapise: od 6 do 9 tisoč rubljev na dan. Ko kartica ne deluje, je glede na različico "delodajalcev" odstranjena iz baze podatkov, nato pa se posodobi in izda novemu lastniku.


Shema distribucije sistemov digitalnih kartic. Odziv prostovoljcev

Po navedbah registriranih uporabnikov projekta kot uspešnih prosilcev za zaposlitev, se je "sodelovanje" končalo takoj, ko so sledili navodilom goljufov in prenesli 140 rubljev na račun storitve. Prenos denarja, po različici "delodajalcev", jim bo pomagal zagotoviti, da je plačnik res ista oseba, ki jih je najela za delo.
Začetniki samostojni, ki so prišli na internet zaradi zaslužka in "kupili" za trik spletnih prevarantov, obžalujejo, da verjamejo v obstoj "lohotron" digitalnih kartičnih sistemov. Odzivi njihovih izkušenih kolegov so nedvoumni: povračilo denarja, ki je bil prostovoljno prenesen na račun sistema "Didittel Card", je praktično nemogoče.

Podrobnosti o sodelovanju

Za začetek je samostojni delavec, ki se je pred tem prijavil v osebni urad, imel dostop do informacij o kartah, ki so potekle. Informacije iz zapadlih bančnih kartic se pošljejo zaposlenemu v obliki besedila. S prepisovanjem potrebnega dela besedila ga samostojni delavec porazdeli v tabelo z več polji. Po obdelavi vseh bančnih kartic, ki jih je pokazal med delomspletni delavec prenese svoj zasluženi denar na svojo virtualno denarnico.
Razlog za množične registracije na platformi, o kateri se razpravlja, so pohvalne povratne informacije sistemov digitalnih kartic, ki naj bi jih pustili hvaležni zaposleni. Ti uporabniki trdijo, da so v nekaj dneh uspeli zaslužiti vsote, ki so jih prosto prenesli na osebne račune.
Strokovnjaki so zaskrbljeni ne le zaradi potrebe po plačani aktivaciji samostojnih računov, ampak tudi zaradi izbire "kartičnih sistemov Djidil" finančnih partnerjev. Sredstva, ki so jih uporabniki pridobili, prečkajo plačilne storitve, že dolgo uživa slab ugled.

Napredni uporabniki sistemov digitalnih kartic. Ocene strokovnjakov

Strokovnjaki trdijo, da ta vrsta dohodka preprosto ne more biti, ker iste številke kartice ni mogoče prenesti z enega lastnika na drugega. Poleg tega odpoved "zastarele starosti" kartice zaposlenih v banki ne obravnavajo. Ta funkcija se uspešno izvaja s posebnimi programi. Strokovnjaki zamenjujejo še eno dejstvo: zaposlenemu ni prikazan posnetek zaslona porabljene bančne kartice, temveč niz tipkanega besedila, ki vsebuje vse potrebne informacije. Izkušeni uporabniki pa dodajajo, da srečna oseba, ki je na spletu našla visoko plačano službo, ki ne zahteva posebnega znanja, ne bi delila njegovega veselja z javnostmi. Najverjetneje bi si vsak dan zaslužil 9.000.

Sorodne publikacije