Nathaniel Garro: grafika, zgodba, značaj, zgodovina in kronologija dogodkov

Med igranjem nekaterih iger želim spoznati znake, ki igrajo ključno vlogo. Avtorji in razvijalci poskušajo ustvariti celostno zgodbo, ki bi v celoti razkrila podobo lika, pomagala pojasniti njegovo vedenje in ugibati misli. Podoba Nathaniela Garra je bila tako svetla in vredna.

O projektu

Warhammer je postavitev, ki se je rodila leta 1983 na delavnici o igrah. Virtualni svet je priljubljen, ker prenaša mračni realizem. Domneva se, da projekt temelji na kulturi, ki je podobna kulturi nemške renesanse.
Razvit sistem je sestavljen iz Warhammer Fantasy in Warhammer 40000. Prvi projekt prenaša igralca v svet bitk med velikimi vojaki in močnimi čarovniki. V drugem primeru so razvijalci delali na področju znanstvene fantastike, dobro kombinirane fantazije in znanosti.


Bistvo igre

Prvotno je bilo Warhammer vesolje razvito za igro na mizi. "Igrivost" je morala biti organizirana na posebni površini, na kateri so bili prikazani liki. Na tem bojišču je bilo mogoče izvesti bitke, vendar po določenih pravilih. Najprej je bilo treba razpravljati o stroških vojaške sile. Na podlagi skupnega zneska bi lahko vsak igralec samostojno sestavil svojo vojsko. Potem lahko začnete igro. Poleg znanja in spretnosti udeležencev je bil pomemben dejavnik tudi sreča, saj so igralci vrgli kocke za vsako akcijo. Potem, ko se je začela pojavljati igra na ploščiračunalniški projekti in knjige. Od tam je znano ime Nathaniel Garro.

Svet značaja

Naš junak se nanaša na vesolje Warhammer 40000. Sprva je bila to tako imenovana družabna igra, ki jo je razvila Games Workshop. O temačnem svetu tehnofantaz, ki se je naučil leta 1987.


Pogojno lahko to vesolje imenujemo nadaljevanje Warhammer Fantasy. In kljub spremembam, ki so se dotaknile novega projekta, imata obe kompleksni mehaniki iger in teme. Poleti 2017 je izšla osma izdaja glavnih pravil te igre.

Računalniške igre: grafika in grafika

Na podlagi tega vesolja se od leta 1992 razvija veliko število iger. Space Hulk je projekt iz leta 1993. To je ena prvih iger vesolja Warhammer 40000. Mnogi so se zdeli dolgočasni in preprosti, glede na to, da je bila do takrat igralna igra imela bogato zgodovino. Dawn of War je velika serija, ki se je pojavila leta 2004. Ta projekt je imel številne dodatke in dele. Izkazalo se je, da je precej uspešen, zdaj pa ga zaradi enostavne grafike in običajnega zapleta ne more biti priljubljen. V drugem delu strategije so izboljšali mehaniko, dodali veliko dirk, značilnosti junakov in nove artefakte. Zahvaljujoč dodatkom je razvidno, koliko razvijalcev je delalo na grafiki in igri.
Na podlagi vesolja se je pojavil tudi dober strelec, strategija s šahom in mobilno različico.

Book

Ampak čudno, Nathaniel Garro, če in se je pojavil v igrah, potem ne kot glavni lik. Več o tem je avtor knjige "Let Eisenstein" James Swallow, ki je posvetil veliko vesolještevilo zgodb in romanov.
To delo se nanaša na žanr borbe znanstvene fantastike in multimedijskih projektov. Prvič je bila objavljena leta 2007 in se je v Rusiji pojavila naslednje leto. Izdelek je bonusni izdelek, zato ga zanimajo samo častilci vesolja in tisti, ki raziskujejo Warhammer.

Zgodovina

Knjiga Nathaniela Garra prebere bralca 10.000 let pred začetkom Seth Warhammer 40000. Gre za zgodovino Heresy Horus - velika univerzalna vojna, ki je oživila številne spore in spore. Skupaj z delom Eisensteinovega letenja omenjajo tudi »Galaksijo v ognju«. Obe knjigi sta dilema. Njihova povezava temelji na prelomnici, ki se je zgodila v Imperiju. To so stražarji smrti in njihova fregata Eisenstein. Ladja je bila posvečena Nathanielu Garru - bojnemu kapetanu 7 družb 14. legije. Avtor je tega lika naredil za častnika Legije izdajalca, ki ostaja zvest cesarju človeštva. Kapitan mora priti do Terryja, da pove svojega vladarja o zločinu.

Kronologija dogodkov: začetek

Nathaniel Garro je bil rojen na Terri. Ohranil je svojo zvestobo domovini in se pripisal "Twilight Reutersu". Postal je član 14 Legije, da bi preiskal Barbaroso. Kasneje je bil Harro priča, kako so se legije in primarhije približale. Skupino je sestavljalo pleme Garro, ki je sčasoma izginilo in umrlo. Številka Legije se je zmanjšala, in Nathaniel je bil zaskrbljen za čas, ko so bili Twilight Raiders pozabljeni za vedno.
Po mnogih bitkah je Garro prejel naziv kapitana, ki ga je ujel cesar.

New Horizons

V vesolju je "Warhammer" Nathaniel Garro čakal na dolgo, bogato in nevarno življenje. Od začetka je moral sodelovati v Veliki križarski vojni. Ta dogodek mu je pomagal z Astartesom. Do konca kampanje je Garro prejel številne nagrade, ki jih je zaslužil v vojaških akcijah. Uspelo mu je piti primarni kelih in postati svetovalec vojaškega sveta.

Poškodba

Eden od planetov Warhammerja, Nathaniel Garro, naj bi se boril proti upornikom. V Yvesvanu je bil kapetan resno poškodovan. Po tem primeru je bilo treba nogo Garo zamenjati z bionično protezo. Kljub novi tehnologiji je kapitan čutil nelagodje. Bil je zelo osamljen, zato ga je Apokalipsa Legije izločila iz bitk s svojo družbo.
Nathaniel je bil na ladji Eisenstein. Zdaj je moral opraviti bojno dolžnost in paziti na razmere. V aktivnih bitkah podjetja je bilo nemogoče zaradi svojega kapitana, zato je bilo potrebno zagotoviti taktično podporo. Kasneje pa se je izkazalo, da je operacija zaradi izdaje ogrožena. Če Harro ni bil travmatičen, je ostal s svojimi tovariši na planetu, bi lahko bil hudo ranjen ali ubit.

Let na fregati

V vesolju je Warhammer 40,000 odkril Nathaniel Garro zahvaljujoč Jamesu Swallowu. Njegova knjiga pove, kako se je po izdaji kapetan odločil priti v Terry. Med Eisensteinovim letom je Garro še vedno čakal na mnoge nepričakovanepletenine Ko se je znebil nekaterih izdajalcev, je bil na poti še eden. Zaradi tega je bila fregata v vesolju. Kmalu pa ga je izdal Dorn, ki je opazil eksplozijo in pomagal kapitanu.

Malcador je kmalu naročil Nathanielu, da najde sedem vesoljskih prevoznikov, ki so bili dani cesarju. Torej so bili "potujoči vitezi". Toda način, kako je Garro bil dolg in trnov. Moral je veliko preživeti, da bi zbral te ljudi in prinesel cesarju njegovo zvestobo.
Konec Nathanielove zgodbe pripelje bralca k Terri. Kapitan še naprej išče Keylerja, vendar se Catanoa sreča. Govori o Harusovi zaroti. Toda njihova zgodba vodi do Malcadoreja, ki zavrača izdajo in govori o boju človeštva s kaosom. Zaradi dejstva, da Catanoa ve veliko, jo je bilo treba odpraviti, vendar je zaradi tega postala kustosinja Adept-Primus. Keylerjevo iskanje se uspešno zaključi. Garro najde žensko in jo reši morilca in vohuna pasti.

Kapetan

Nathaniel Garro je priljubljen lik v "Warhammer" vesolju. Veliko je ljubil za svojo predanost in pogum. Kapitan izgleda močno in pogumno, pripravljen na pomoč. Večkrat ga je izdal, vendar je ostal odprt za ljudi, ki ga obkrožajo. In čeprav Garro ni razkrit kot znak v računalniški igri, vsi vedo, da gre skozi James Swallow in Lore v vesolju Warhammerja. Njegov let na fregato se je hkrati tragično in uspešno končal. Bil je sposoben izstopiti iz okolja, premagati ovire in živeti, a bitka ga je vzelanjegove sorodnike

Sorodne publikacije