Kje ustvariti znak Chibi? Top 5 Chibi oblikovalcev

Chibi - znaki, narisani v posebnem slogu. Imajo veliko glavo in velike oči, zaradi česar so zelo prijazni. Če imate radi chibi-znake, ustvarite svoje! Spoznajte pet izdelovalcev čibi in izberite najboljše za sebe.

Chibi Maker iz gen8

Ta ustvarjalec vam omogoča, da ustvarite anime chibi znak.
Izberete lahko realistično in nestandardno vrsto kože. Na voljo so ne le nenavadni odtenki, temveč tudi zombi koža, robot za podloge, živalska volna. Tajni tip kože je okostje. Dobili ga boste, če kliknete križ pod izbirnim oknom, tako da boste predali vse predlagane tipe kože. Iz oči in las se lahko tudi zavrne, da bi se okostje izkazalo za realistično.
Funkcije in izraze obraza lahko prilagodite, dodajte tetovaže, brazgotine, pege in madeže. Za izbor je na voljo več kot sto frizur, na ducate vrst piercingov in laskov ter več možnosti za obrvi. Kodeks oblačenja sita lahko izbere skoraj vsakdo. V ustvarjalcih obstajajo ne le vsakodnevne kavbojke s majicami, temveč tudi obleke preteklih epoh, oklep bojevnikov, oblačila v orientalskem slogu, kostumi vil in tujcev, itd. na meče in čarobne knjige. Ustvarjen lik lahko postavite na barvno ozadje s preprostim vzorcem.
Chibi se lahko ustvari po naključju (gumb Naključno), shrani (gumb Shrani) ali ponastavi (gumb Reset).

Spletna stran Xiibi

Ustvari nenavaden chibi-znaklahko greš na Xiibi. Podrobnosti so narisane v anime stilu, včasih pa so videti precej ostre. Preden začnete delati z videzom znaka, morate izbrati njegov spol in vnesti ime.
Izberete lahko obliko glave in ušes, oči, nos in usta, lase in obrvi, dodate čustva, očala ali druge dodatke. Možno je narediti obleko posameznih stvari, vendar urednik ponuja veliko pripravljenih variant.


Po želji lahko mladičku daste obraz.
Xiibi je eden najbolj prilagodljivih barvnih urednikov. Z dvema lestvicama lahko spremenite ton in barvo barve, tako da dobite natančno barvo, ki jo potrebujete. Znak je lahko postavljen na eno od osemdesetih ozadij, od katerih jih je večina abstraktnih. Ustvarjen čip je mogoče ponastaviti (Reset), fotografirati in shraniti.

Ustvarjalec mega chibi iz Pichichame

Ustvarite lahko svojega ustvarjalca anime Chibi-znaka Mega chibi. Ustvarjanje znaka je sestavljeno iz 16 korakov, od katerih se vsak lahko zažene. Privzeto morate najprej izbrati spol, barvo kože, obrazne barve in barvo oči znaka. Obstaja tudi priložnost, da mu dodamo podolgovate elvenske ušesa, solze ali rdečico.
Izbira vzorcev oblačil je majhna, vendar ima široko barvno paleto in jo dopolnjuje niz odtisov. Možno je spremeniti odtenek majhnih podrobnosti, kot tudi izbrati nekaj iz že pripravljenih oblek. Dodate lahko čustvene simbole in dodatke ter prilagodite ozadje, kamor je postavljen.

Star Wars Geek Chibi by KaizokuNyYume in RinmaruGames

V teh ustvarjalcih lahko ustvarite znak Chibi izVesolje "Vojne zvezd".
Vaš chibi je lahko katera koli rasa. Obstaja koža in oblika glave za ljudi, sith, twi'leks in zabrakov. Izberete lahko priložnostno ali tematsko obleko, poberete lik orožja, primerno ozadje in majhnega spremljevalca.

Chibi Kimono Maker 2, ki ga je ustvarila Ayra2

Nestandardna lepa ustvarjalka, ki bo ustvarila znak chibi v kimonu.
Obstaja veliko orodij za prilagoditev videza čibi, čeprav ni na voljo toliko oblik in barv. Lahko spremenite in prebarvate najmanjše podrobnosti kimona in na koncu dodajte podobo lasnic in okraskov.

Sorodne publikacije