Wenge znak, "Doto 2": opis

Danes bomo vsem navdušenim igralcem povedali o eni zelo močni naravi, ki jo lahko uporabimo kot čelado, kot tudi koledarje. Gre za močan maščevalni duh, imenovan Wenge Spirit /Vengeful Spirit (ali samo Weng). Omeniti je treba, da je bil ta vzdevek Weng iz Doti 2 sprejet zaradi zmanjšanja njegovega glavnega imena, ki se je izkazalo za predolgo za pogosto uporabo. Je lik oddaljene bitke, katere glavna značilnost velja za "spretnost". Ima veliko edinstvenih sposobnosti, ki jih je mogoče preoblikovati v resnično nepremagljivega prvaka z velikimi prednostmi na bojišču. Ampak vse je v redu. V naši majhni meji na Wengeju iz Dot 2 bomo govorili o tako pomembnih sestavinah značaja, njegove zgodbe, vloge na bojišču, sposobnosti, pa tudi moči in slabosti.


Iz zgodovine Ugarja

Vsi stražarji pripadajo veliki kasti nočnih vilin, kjer se vsak od njih med svojim življenjem upira temnim silam. Že več stoletij jih varujejo podzemna vrata, ki varujejo mir in tišino čudovitega Azerotha. Junakinja Shendelseyer, rojena iz družine Silkwu, je nosila stražo več kot tristo let. Skupaj z njo je bila sestra Mortred vedno v službi, ki je bila nekoč žrtev zlobnega duha. Od trenutka, ko je Mortred živel v duši, je začela loviti njo. Mnogi od mrtvih so bili v njenem imenu, toda kljub temu so vilini še vedno uspelipremagati grožnjo in izgnati prijatelja iz njegove domovine. Na žalost je bil Schöndelsseir ena od žrtev. Njeno stanje se je hitro poslabšalo, zdelo se je, da je nič ne more rešiti pred smrtjo. Hude njene hčere niso mogle prestopiti boginje Elune, ki se je odločila, da bo rešila Shendelseyerja in ji dala novo telo z neverjetnimi sposobnostmi. Tako je elven postal pravi duh maščevanja, ki ga upravlja samo ena sila - žeja po maščevanju za mrtve sestre in za trpljenje Azerotha.


Splošni opis značaja

Številni vodniki na Wenzhou in "Doti 2" ga poimenujejo kot boljši izbor v igri. Če uporabite pravo taktiko, lahko zavrtite junakino in dober ladegera in kerri, ki je pogojena s svojimi veščinami, primernimi za te podatkovne vloge. Weng je znan po številnih resnih tekmovanjih Dote, kar je dober dokaz svojih sposobnosti in superiornosti nad drugimi liki.

Prednosti

Vsak lik ima svoje prednosti in slabosti, ki pomagajo pri izbiri taktike igre. Kar se tiče Hayde na Veng Spiritusu na "Doti 2", je med njegovimi močmi mogoče omeniti naslednje značilnosti:
 • na samem začetku igre prejme veliko oklepov (obrambe);
 • ne zahteva veliko za različne subjekte in nima močne odvisnosti od njih;
 • Igrati za Wenge, igralec lahko sodeluje z enostavno inteligenco;
 • ima znatno rast;
 • Primerna je za igro popolnoma v kateri koli fazi tekme;
 • lahko napadajo sovražnika v varnem stanju in naS tem odstranite dobro škodo.
 • Slabosti

  Če govorimo o minusih Madžarov, s katerimi se bodo morali soočiti igralci, ki jih bodo zmagali, je to:
 • poskus pobega se lahko izvede samo prek države (žal, druge načine za pobeg). brez znaka);
 • prva stopnja črpanja preprečuje popolno uporabo naprave;
 • Wenge se pogosto počuti manjka z mano;
 • lik v napadu nima velikega razpona;
 • Vloga sapporta in agilnosti kot glavne lastnosti močno vpliva na manapulso.
 • Glavne sposobnosti in njihov opis

 • Magic Shed je dobro stanje, ki je res dobra škoda. Pomanjkljivost te sposobnosti je v tem, da preveč manije porabi, zato je ne bo mogel pokvariti. Wenge Carrey iz Doti 2 pogosto uporablja Magic Shed za tolpe ali varčevalce (tako lastne kot njegove nasprotnike).
 • Wave of Horror - to zmožnost, žal, pogosto podcenjujejo igralci za Wengejem. In to je zaman Wave of Horror lahko ustreli veliko oklepov, medtem ko ni slaba z aurami in samci za odstranitev zaščite. S pravilno razgradnjo bo ta sposobnost povzročila veliko škodo na začetku igre. Najbolje je, da se ne šalite z Wave of Horror!
 • Aura of Revenge - povzroča dodatni interes. Učinek Aura Prihodki lahko uporabljajo vsi tekmovanja in njihovi podrejeni, to so pajki, straši, trenty in drugi. Treba je omeniti, da dodaten odstotek povzroča samo bele poškodbe.
 • Spodnji Swapo - Weng odpelje na katero koli drugo mestonasprotnik ali nasprotnik. Kljub dejstvu, da ima ulna majhna zgoščenka, je sposobna prebiti čarobni imunski sistem. Zaradi tega je "spodnji swapo" koristen pobudnik bitk, v katerih se Wengo pogosto žrtvuje. Na splošno obstaja veliko načinov za uporabo Swap (odvisno od situacije). Pogosto lahko igralec pride na pomoč zaveznikom, ki niso v najboljšem položaju in so na rokah smrti - ta taktika je v redu, če v ekipi obstajajo tudi drugi. Gaidi na Wenge iz Dot 2 vam daje podrobnejše informacije o tej zmožnosti in njeni uporabi v bitki (uničenje, teleport itd.).
 • Prehod začetne faze igre (štart)

  Pred začetkom bitke mora igralec določiti črto. Svetujemo vam, da si ogledate položaj, ki ga je že prevzel Kerry - to je tisto, kjer bomo lahko zagotovili največjo pomoč našim klepetalnicam in zagotovili, da bo nekdo igral na igrišču, lahka farmacija. Kaj zbrati Wenge iz Dot 2 v začetni fazi? Pri začetnem nakupu naj bodo: AnimalCourier, Smoke of Deceit
  , Tango in Clarity
  . Takšen set nam bo omogočil večkratni dostop do MES na samem začetku igre.
  Če ima Ugorjev partner dober DPS (npr. Girokopter), lahko poskusite izvesti FB. Na začetni denar kupimo Speed ​​Boots in Charming Palitch - z njimi bo naša junakinja postala še bolj mobilna in neulovljiva.

  Skozi srednjo fazo igre (midgeem)

  Na tej stopnji se mora igralec osredotočiti na nadzor nad kartico in zavarovati farmacijo za sodelujočega. ČeWenge se bori s sovražnim pobudnikom, razpiračem itd., Potem je najboljša taktika tukaj - potegnite nasprotnika k drugim članom ekipe, da se s tem ukvarjajo z drugimi. Če govorimo na splošno, potem bomo v celotnem Middlegeu potrebovali subjekt, kot je Mekansm (ali samo Mika). S to precej koristno postavko bomo vedno lahko regenerirali, porabljeni v bojih zdravja.

  Po majhni lekarni bomo lahko kupili Force Force, ki bo uporabna za potiskanje iz množice nasprotnikov po uspešni swag. Prav tako ne pozabimo na potiskanje: kombinirana moč naše pasivne sposobnosti in prstan Aquila lahko hitro rešita vsako zgradbo. Naša minimalna naloga v finale srednje faze igre je porušila sovražne stolpe T1 in T2.

  Prehod v pozni fazi igre (finale)

  Kako igrati Wenge iz Dot 2 v finalu? Med zadnjo fazo mora igralec sodelovati v aktivnem žrebanju nasprotnikov. Zadnji artefakt za nakup je Scythe iz Vise. Skupaj s heksadecom bomo postali močnejši Dyazelber, kar nam bo seveda dalo opazno prednost pred sovražnikom. Prav tako ne pozabimo, da je pred začetkom zamenjave bolje preveriti kraj z uporabo Wave of Terror. Če so nasprotniki zasedeni z obrambo svoje baze in ne bodo zapustili meje t3 potem v tem primeru, se bodo morali držati naslednje taktike: sprva sproži bitko, nato pa sovražnika udari na paneliste in, končno, uporabite Kadrovske sile.

  Nevarni nasprotniki

  Izbrali smo to poglavjeDa bi posvetil opis sovražnikovih likov, ki se borijo s tem, lahko Weng čuti nekaj težav. Najprej se spomnimo, da so Ugrove sposobnosti samo proti enemu cilju, zato je bolje, da ga ne izpustimo proti iluzionistom ali junaku-napadalcem. Najbolj nevarni liki so Phantom Lanser, vitez kaosa, Naga siren, terorblad, kraljica pajkov in drugi.
  Zaradi majhne razdalje njihovih napadov je Weng prisiljen nenehno približevati sovražnika. Zato se ji v ekipnih bitkah težko drži varne razdalje. Njena šibkost je lahko velika prednost za vse lastnike močnih iniciacijskih veščin, na primer za Taydenatorja, Kralja Sands, Magnusa, Pac-a in drugih junakov. Seveda to nikakor niso vsi liki, ki bi se morali bati igrati za Wenge. Na ta seznam lahko vključite tudi naslednje borce: Omninaith, Abaddon, Spectrum, Ricky, Life Hijacker in Winter Vivier.

  Najboljši spremljevalci in zavezniki

  Obstajajo primeri, ko Veng izbere ekipe, ki že imajo znake, ki znižujejo raven sovražnega oklepa. V nasprotju s to zmožnostjo Wenge Spirits uporablja Wave of Horror. Sledite tej taktiki ali ne, samo naši bralci se lahko odločijo, vendar pa vam ne priporočamo, da jo ohranite na vrhu. Običajno med bojem pride do zmanjšanja zaščite pred samim Ugorejem (plus uporaba artefakta Sončnega križa). Če je taka taktika za igralca popolnoma odvisna od duše, potem lahko vlogo dobrih zaveznikov izvedejo Alkimisti ali Viversi. Zelo pogosto se Venge manifestira v ekipah z junaki, katerihSpecializacija je izguba skozi avtoatak. V takem urniku bo junakinja lahko predstavljala člane svoje avre maščevanja, ki v času bitke ne izgubi pomena. Poleg tega bo Wenge nastopal kot pobudnik bojev, ki bo udaril v en krog z omamljanjem ali swagom. Kateri junaki so torej najprimernejši za delo z Wengijem? V Doti 2 je veliko primernih kandidatov, zato vas spodbujamo, da si ogledate znake, kot so: Alkimist, Brezosebna praznina, Mir, Nočni Stalker, Skrivnosti, Bistmaster, Ursa in drugi.
  Nazadnje bi rad poudaril, da se lahko avra maščevanja uporabi tudi na zgodnjem topu. Iz tega je mogoče sklepati, da je ta funkcija Vengu primerna za strategijo, ki se bojuje.

  Sorodne publikacije