Aerocool: pregled, opis modelov

Nakup računalnika primeru za nekatere uporabnike postane problem. Mnogi ne razumejo oblike podvozja, ne morejo določiti potrebnih parametrov in dimenzij. Danes bomo preučili več modelov iz Aerocoola.

Podjetje

To podjetje je iz Tajvana. Prvič je bil znan leta 2001. Že naslednje leto ima v Ameriki delitev. Zdaj se ukvarja s proizvodnjo PC ohišij, hladilnih sistemov, hladilnikov, krmilnikov in celo igralnih stoli.
Zrakoplovna enota je velika. Med njimi sta standardna standardna modela in občinstvo, ki je usmerjeno na igralce. Preučili bomo več možnosti za računalniške igralce in modele, ki so primerni za dober povprečni računalnik.


Najlažje

Podvozje pride na drugo destinacijo. Malo ljudi ve, vendar obstajajo tisti, ki so primerni za zbiralnike OEM. Od tega proizvajalca je prišla cela linija z indeksom SI - System Intergration. Ti uporabniki delajo na že pripravljenih računalniških sistemih, ki se običajno množično proizvajajo. Zato vedno iščejo preproste korpuse, ki bodo stali minimalno. Seveda se te šasije pri prvem transportu ne bi smele zrušiti. Zato se Aerocool SI-5100, čeprav zadeva različico proračuna, še vedno šteje za močno in močno. Model je na voljo v navadni kartonasti škatli brez poligrafske lepote. Notranjost paketa vsebuje vse dodatke. Med njimi so vijaki in vijaki za pritrdilne elemente znotraj ohišja sestavnih delov, diagnostični zvočnik itd.
Videz sistema je bil preprost. Nič nadnaravnega, ampak izgleda dobro. Sprednja plošča je izdelana iz kovinske mreže, ki jo uokvirja plastični okvir, ki ima na vrhu ploščo. Vsebuje vrata in gumbe: par USB 2.0 in enega 3.0 priključka za slušalke /mikrofon, gumb za zagon in ponovni zagon.


Leva posebna vrata s prezračevalnimi odprtinami. Notranjost prostora za montažo ventilatorja velikosti 120 mm. Desna vrata niso nič nenavadnega. Za vsem je vse za poceni podvozje. Spet najdemo igro s pristajališčem za ventilator. Spodaj je sedem PCI vrat. Ta tip Midi-Tower tipa Aerocool, visok 43 cm, širok 19 cm in globok 42 cm. Oblika faktor ATX, in s tem vse matične plošče iste vrste idealno prilegajo v "polje". Edina pomanjkljivost tega podvozja - majhno število pristanišč, morda nekdo ne bo dovolj. Toda cena takšnega modela je le 48 dolarjev.

"Strange"

Če ste kdaj videli šasijo kot Aerocool PGS-V Battlehawk, se boste strinjali, da model izgleda precej čudno. Proizvajalec ima nekaj podobnih modelov, katerih videz pušča dvoumne občutke. Toda v primeru nas imamo dobro funkcionalno telo. Na voljo je v istem polju kot prejšnje. Nič posebnega in vzrokov. V notranjosti je navodilo za montažo, tako da če ne veste, kako "napolniti" ohišje za računalnik, boste v tem dokumentu našli podroben opis. Da, in na splošno je notranja naprava intuitivna.

Videz jevrh modela. In ni jasno, privlačno je ogabno. V smeri tega podvozja lahko slišite negativne in pozitivne povratne informacije, saj je oblikovanje subjektivna zadeva. Ohišje je izdelano iz mat plastike in sijajnih prevlek. Na sprednji in zgornji strani so prosojne akrilne plošče, ki dodajo "škatlo" podobnosti z igralnimi napravami. Ni dovolj za vse to je samo osvetlitev ozadja. Sčasoma boste opazili plast prahu, ki pokriva vse, boste želeli očistiti vse enkrat na teden in umiti. Po eni strani je navada dobra, po drugi strani pa ni primerna za puloverje. Sprednja plošča spominja na delovno masko. Pogojno jo lahko razdelimo na več delov. Obstajata dve polovici plastike: mat in sijajna, na straneh in na vogalih majhne vložke iz kovinske rešetke. Oblika primera, kot veste, še zdaleč ni idealna. Obstajajo zalepi koti, udarci, itd. Sprednja plošča z mat pokrovom je za uporabnika pripravila presenečenje. Izkazalo se je, da gre za zložena vrata, ki se zapirajo na magnet. Skriva se za sedeži. Zgornja plošča se je izkazala za zanimivo in "nasičeno". Velika površina površine je akrilatna prekrivna, iz nje so nagnjene kovinske rešetke. Na ravni površini so gumbi za obračanje in ponastavitev, krmilniki hladilnika in glavna vrata. Obstaja celo nekaj kartuš različnih formatov. Desna vrata imajo tudi akrilno "okno", levo pa prazno. Zadnji del je identičen prejšnjemu modelu. Na voljo je sedež za 120 mm ventilator.
To je Midi-Tower tipa Aerocoolnjihove nerodne oblike so dobile nekoliko drugačne dimenzije kot prejšnje. Na višini 49 cm, širine 21 cm in globine 245 cm. Teža na račun različnih prevlek in rešetk se je povečala za kilogram - 46 kg. Oblikovalski model ATX, vendar se bo zato prilagodil sistemom z zmanjšanimi velikostmi, kot sta MicroATX in Mini-ITX.

"Hudičev"

Proizvajalec ima nekaj zanimivih možnosti, ki so primerne za igralce. Razlikujejo se po oblikah in zmožnostih ter v prisotnosti različnih dodatkov. Ena izmed najbolj ugodnih možnosti je Aerocool V3X Advance Evil Green Edition. To je najpreprostejše ohišje, ki je namenjeno igralcem, ki sanjajo o zbiranju osebnega računalnika. Celotno telo je izdelano v črni barvi, vendar ima svetlo zelene vložke. Sprednja plošča je izdelana iz mat in sijajne plastike. Tipka za vklop /izklop je označena z zeleno, pod režo za slušalke in mikrofon, USB 2.0 in 3.0. Spodnji del sprednje plošče je zaseden s kovinsko mrežo, skozi katero je vidno delovanje hladilnega sistema.
Zgornji pokrov vrat na levi strani ne izstopa. Na desni strani ponovno vidimo mrežo, skozi katero lahko vidimo ventilatorje z zeleno lučjo. Na hrbtni strani je prostor za BP, na voljo je izrez za vmesniško ploščo matične plošče in praviloma sedem razširitvenih rež. Vrsta telesa Midi-Tower v višino in globino je 41 cm in širina 17 cm. Materiali so jeklo in plastika. Oblika faktorja ATX matične plošče ali njene zmanjšane različice. Mimogrede, poleg zelene različice je rdeča, modra in črna. Na splošno je Aerocool V3X Advance Evil Green Edition odličen za igralce,ki, z zbiranjem igralnega sistema, želijo čim bolj prihraniti, vendar ne na škodo kakovosti. Kot rezultat, ne dobimo zelo bizarnega primera, ampak pred nami dober trden blok s potrebnimi priključki, režami itd.

Čas "X"

Še en "fric" proizvajalca, ki ne bo privlačen vsem. Ima zelo čuden videz, nesramno, s pridihom igralnega bloka. Aerocool Strike-X One Advance ni edini v družini. Še vedno obstajajo podobni modeli. Podrobno opisuje videz tega modela je zelo težko. Lahko rečemo, da je agresiven, čeprav vsaj. Obstajajo plastični elementi in kovinske rešetke. Z vsemi različnimi deli je bilo na sprednji plošči težko najti vmesnik. So na vrhu, v sredini. Obstajajo avdio priključki in par USB. Na straneh so gumbi za vklop in vnovični zagon sistema.
Glavni "čip" tega Aerocoola je njegova dostava. Priloženi Aerocool VP-550 napajalnik je na voljo kot komplet. To je dobro, zato ga bo treba zamenjati le z visokimi zahtevami uporabnika. Za navaden elektroenergetski sistem bo dovolj.

Pregledi

Vsaka obravnavana enota je prejela pozitivne ocene. Nezadovoljni kupci so težki. Na splošno je šasija blago, ki ga ljudje redko kupujejo "ne v temi". Običajno jih kupujejo zbiralci ali pa delajo z izkušenimi uporabniki, ki vedo, kaj želijo. Ponavadi pustite negativno povratno informacijo o nezadostni togosti materialov. Obstajajo dokaj krhki primeri, ki so strašni celo za prevoz.

Sklepi

Pregled primera Aerocool -to niso nič manj pomembne informacije, kot če bi iskali specifikacije za matično ploščo in procesor. Tisti, ki se odločijo, da bodo sami zgradili sistem, se pogosto soočajo s težavami, ko vse ne zdrsne v sistemsko enoto ali nezadostne reže. Zato je za preučevanje pomembna tudi preprosta naprava, kot je podvozje.

Sorodne publikacije