Znak Alve v Skyrimu: kdo je ta in kje najti?

Alva in Skyrim je skrivnostno mlado dekle iz severnega mesta, ki se srečuje z protagonistom Morphala kot del misije "Večni mir". Kakšne skrivnosti obdržijo skrivnostnega prebivalca bodo opisane v članku.

Zgodba o deklici

Neke noči, ko je hodil okoli Morfal, je mlada Alva srečala človeka z imenom Movart Pikouin. Kot se je kasneje izkazalo, je bil novi poznanik star vampir. Dekle ga je ljubila, in on je v zameno okužil. Alvov naslov je bil, da bi mestno stražo napeljal v vampirje. Tako so se vsi prebivalci Morfale spremenili v surovo priponko vampirske jate, ki je občasno pila njihovo kri. Ta lik v Skyrimu lahko najdete v žagi ali v gostilni. In tudi zvest služabnik Hroggar ščiti svojo hišo podnevi. Ponoči lovi ljudi.

Zanimivo

V "Skyrimu" lahko Alva ubije junak v bližini hiše ali v kleti (spi v krsti). Če se to ne bo zgodilo, bo dekle sodelovalo pri čiščenju Legata Movarta in bo govorilo na strani Dovakina.


Če preživi po odstranitvi, se bo lahko srečal čez nekaj dni v bližini Morfal. Če dekle prepozna protagonista vampirja, potem bo veliko povedala o življenju meščanov. Vendar pa opozarja, da je kri prebivalcev njegova last.

Zaključek

Če povzamemo, je treba opozoriti, da v "Skyrim" Alva ni posebej pomemben značaj. Zaradi privlačnega videza se številni igralci zabavajo na njem (ne brez uporabeukazi mod ali console). Kot gospodinja, vampir ni zelo dober, saj partner ni vedno uporaben. Poleg tega je po številnih raziskavah najatraktivnejši vampir Skyrim že dolgo Sparrow iz uradne opazovalnice DLC. Ona je iskanje in nesmrtnost in v človeku se lahko spremeni. Odličen spremljevalec, ampak tudi gospodinja, ne toliko. Bolje je, da se v boju vampir, in ne pustite, da bi sedel doma.

Sorodne publikacije