Kako "Telegram" prevesti v računalnik: načine za vse OS

Telegram je priročen in priljubljen sel za računalnike in telefone, z eno samo pomanjkljivostjo: v njem ni ruskega jezika. Toda to se zdi problem samo na prvi pogled. V tem članku bomo opisali, kako prevesti telegrame v ruski jezik v računalniku.

Upoštevajte, da so spodaj opisane metode prvič primerne za osebni računalnik. Metode za pametne telefone niso zelo različne, vendar imajo svoje posebnosti.

Windows

Razvijalci programa niso vnesli ruskega v seznam razpoložljivih lokalizacij v nastavitvah, ampak kako se "Telegrami" prevedejo v računalnik, pišite na uradni strani. Sledite tem navodilom:
 • zaženite program;
 • Pojdi na iskanje stikov (zgornje polje);
 • od tukaj vnesite ali kopirajte) telerobot;
 • "Telegrami" bodo našli bot - kliknite nanj;
 • Če ste pravilno vnesli ime, se odpre klepet;
 • Določite ukaz bot - pošljite sporočilo s klepetom z besedilom locirati;
 • V odgovor, dobesedno nekaj sekund bo prišel datoteko, jo shranite v računalnik v kateri koli mapi, ki jo boste našli priročno;
 • pojdite v Nastavitve ("Nastavitve") v glavnem meniju;
 • držite tipko Shift + Alt in kliknite Spremeni jezik;
 • odpre okno za izbiro datoteke - pojdite v mapo, kjer ste shranili datoteko, ki jo je poslal bot, in jo izberite;
 • Če se prikaže potrditveno polje, če želite nastaviti nov jezik, kliknite V redu.
 • Rusifikacija je popolna.Morda boste morali znova zagnati program.


  Pomembno! Ko posodabljate telegram in nameščate nove različice, ponovite vse korake v priročniku, ker popravki v kodi namestitvenega programa lokalizacije druge različice morda ne bodo delovali pravilno. Mimogrede! Lahko uporabite drugo bot, RusLangBot in drugo ukazno okno locale. Med njimi ni razlike.

  Mac

  Kako prevesti "Telegrame" v ruski jezik v vašem računalniku, če imate operacijski sistem "jabolko"? Navodilo je podobno zgoraj opisanemu, vendar z enim samim popravkom: uporabite ukaz find osx boot.


  Linux

  Problem, kako "telegramirati" za prenos v računalnik z Linuxom, je, da v različici programa za ta operacijski sistem, bot za iskanje stikov običajno ni (čeprav poskus mučenja). Če je bil bot najden - sledite navodilom v sistemu Windows in mu pošljite ukaz tweak local tdesktop RU. Če bot ni mogoče najti - pojdite na uradni strani "Telegram" in pojdite na stran z lokalizacijo datotek. Izberite rusko, prenesite neposredno ali kliknite "Pridobi bot". Mimogrede, na enak način lahko prenesete datoteko za Windows in Mac.
  Druga težava pri Linuxu s telegramom je, da v nekaterih distribucijskih različicah kombinacija tipk Shift + Alt, ki povzročajo funkcijo menija "Change Language", ne deluje. Če želite popraviti to, pojdite na nastavitve in vnesite na tipkovnico loadlang. Zanimivo! Layfhak z loadlang deluje v operacijskih sistemih Windows in Mac, čeprav ni razloga za njegovo uporabo.

  Spletna različica

  Na žalost spletne verzije messengerja ni mogoče Russified. Ko poskusišOdprite datoteko za lokalizacijo, program izda napako.

  Alternativne metode

  Vse zgoraj navedene metode za prevajanje "telegramov" v ruski jezik v računalniku so uradne in preverjene. Vendar pa obstajajo tudi načini za russification od tretjih razvijalcev v obliki programov, ki so podobni prvotnemu selovnemu imenu. Ni priporočljivo, da bi jih uporabljali, saj programska oprema iz neznanih virov pogosto vsebuje zlonamerno kodo in je lahko virus.

  Sorodne publikacije