Kako izbrisati zgodovino v telefonu v Yandexu in počistiti dnevnik iskanja

Sodoben uporabnik interneta obišče milijone spletnih strani, shrani več deset mest in doda na stotine virov zaznamkom (in storitve, kot sta Pocket ali Evernote). Vse strani ostanejo v pomnilniku brskalnika nekaj časa, da bi pospešili postopek nadaljnjega prenosa. Iskalniki "zahtevajo" uporabniške zahteve z uporabo zgodovine predhodnega iskanja. Tudi kontekstno oglaševanje se izbere glede na interese določenega uporabnika. Zato je vprašanje "Kako izbrisati zgodovino na telefonu v Yandexu?" To je zanimivo za mnoge sodobne uporabnike, ki še niso popolnoma razumeli funkcionalnosti mobilnih brskalnikov.


Zakaj sploh odstraniti zgodovino?

Brisanje zgodovine je rutinski postopek, ki ga izvajajo standardne funkcije mobilnih ali namiznih (za prenosne ali stacionarne računalnike) brskalnikov. Izbrišite zgodovino obiskanih spletnih strani, da bi zaščitili zaupne informacije, ki se uporabljajo za odobritev določenih virov (socialna omrežja, spletno bančništvo, e-pošta, storitve državne službe itd.) Ali da bi se izognili nepotrebnim vprašanjem lastnikov opreme ali , s katerim delite računalnik (tablični računalnik, pametni telefon). Ta preprost ukrep bo pomagal učinkovito zaščititi vaše osebne podatke.
Poleg tega lahko pri prenosu naprave na druge roke, tudi na tiste, ki jih želite, izbrišete zgodovino iskanja Yandex v telefonu.v primerih, ko je to začasna situacija (na primer, ko se pametni telefon popravlja). Občasno je za čiščenje dnevnika obiskov spletnih virov koristno in za samo tehniko: grozd začasnih datotek zamaši trdi disk in RAM računalnika, tabličnega računalnika ali telefona, ki upočasni napravo.


Onemogočanje iskalnih kartic v Yandexu

Kako izbrisati zgodovino v telefonu v Yandexu? Pogosto je morda potrebno, da se dnevnik obiskov ne zbriše v celoti, temveč izključi nasvete za iskanje, ki se oblikujejo na podlagi prejšnjih uporabniških poizvedb. Priročniki za iskanje so različice, ki jih iskalnik samodejno ponudi, ko vnaša iskalni niz začetnega stavka. Značilno je, da Yandex ali Google ponuja najbolj priljubljene različice na spletu, vendar je na mobilnih napravah (ali prenosnih in stacionarnih računalnikih, kjer je bila prijavljena ustrezna poštna storitev) sprejeta zgodovina uporabniških poizvedb.
Če želite izbrisati zgodovino iskanja v Yandexu v telefonu in onemogočiti nasvete za iskanje, sledite tem korakom:
 • Pojdite na domačo stran Yandex ali na storitev Yandex Post;
 • Nato se morate prijaviti v elektronski poštni predal (ali registrirati novo pošto, če ni bila);
 • Pojdite na "Osebne nastavitve" in izberite "Druge nastavitve" in "Iskanje vodnikov";
 • Nato izberite "Počisti zgodovino poizvedb" in izklopite funkcije "Moje poizvedbe za iskanje" in "Priljubljene strani".
 • Torej, nePopolnoma izbrisana bo celotna zgodovina iskanja naprave, vendar bo funkcija žetona iskanja onemogočena na podlagi prejšnjih zahtev uporabnikov na svetovnem spletu.

  Kako izbrisati zgodovino v telefonu v brskalniku Yandex?

  Jezik se lahko nanaša tudi na brisanje dnevnika obiskov, ki niso v samem Yandexu (to je izklop nasvetov za iskanje), ampak v brskalniku iz iskalnika. Kako izbrisati zgodovino v telefonu v storitvi Yandex? Obstajata dva načina, kako shraniti vaše osebne podatke iz oči nekoga v mobilni različici brskalnika Yandex.
  Prva metoda je funkcija pametnega telefona, ne pa mobilnega brskalnika. Da, pojdite na katerokoli stran v brskalniku, v kateri je treba izbrisati zgodovino in pritisniti funkcijsko tipko pametnega telefona, kar povzroči nastavitev. Izberite element "Zgodovina" (pri nekaterih modelih "Osebne nastavitve") in kliknite vrstico "Počisti zgodovino". Bo šel vse zgodovine iskanja.
  Druga možnost je, kako izbrisati zgodovino na Yandexu v telefonu - izkoristiti zmožnosti brskalnika Yandex. V oknu brskalnika v priljubljenem iskalniku izberite ikono »Nastavitve«, kliknite »Zasebnost«, nato »Počisti podatke« ali »Počisti podatke brskanja«. Na ta način lahko ne samo počistite zgodovino pogledov, ampak tudi izbrišete predpomnilnik, počistite dnevnik samo v določenih intervalih ali izbrišete nekatere (ne vse) dele. Samo postavite potrditvena polja v ustrezna polja in shranite spremembe s klikom na gumb »Počisti zgodovino«.

  Obnovi izbrisane podatke

  Kaj storiti, čevprašanje "Kako izbrisati zgodovino na telefonu v Yandexu?" Uspešno rešen (in zato je bil dnevnik obiskov izbran), a čez nekaj časa se je bilo treba vrniti na določeno spletno stran, obiskano pred tednom ali mesecem. Tudi v shranjeni zgodovini, da bi našli določen vir, je praviloma precej težko, kako je situacija z oddaljenim dnevnikom?
  Teoretično je mogoče obnoviti te podatke, vendar je v praksi postopek izvedljiv le za napredne uporabnike. In potem, pogosto obnavljanje izbrisane zgodovine brskalnika ni vredno truda - lažje je poiskati manjkajočo spletno stran, tako da v iskalno vrstico vnesete isto poizvedbo. Če je treba obnoviti zgodovino še vedno obstaja, je bolje, da se obrnete na strokovnjaka, vendar ni potrebno samostojno namestiti iz interneta programe, ki obljubljajo za obnovo poškodovanih datotek. Takšna programska oprema lahko vsebuje viruse, drugič pa ni verjetno, da bi pomagala pri zgodovini brskalnika. Če obnovite začasno in poiščete samodejno shranjene datoteke v podobne programe in sile, iskanje oddaljenega dnevnika zagotovo ni v njihovi pristojnosti.

  Kako počistiti predpomnilnik v drugih mobilnih brskalnikih?

  V katerem koli drugem mobilnem brskalniku lahko izbrišete zgodovino brskanja z najbolj priročno programsko opremo na samem pametnem telefonu. Kako to storiti je bilo opisano zgoraj - prvi način brisanja zgodbe. Poleg tega lahko uporabite funkcije določenega brskalnika, praviloma pa možnost čiščenja dnevnika obiskov v razdelku osebnih nastavitev ali nastavitev zasebnosti.

  Sorodne publikacije