Myl Levitsa - Skyrimov satelitski znak

Sekundarni znaki v igri "Skyrim" se imenujejo NPC. Glavni NPS je mogoče razdeliti na satelite in pomembne junake. Danes bomo govorili o prvi kategoriji, natančneje o določenem značaju. To je Myl Lewis. Živi v Rifthenu in postane spremljevalec, ko prečka posebnega igralca.

Biografija

V glavni zgodbi o Skyrimu je Myl Lewis potoval okoli Tamriela in obiskal Skyrim, Morrowind, High Rook in Siroydle. Od matere se je naučila z mečem, od očeta pa je pridobila veščine med lovom na konjenike Rockyja. Glede na zgodbe deklet lahko ugotovite, da so vasico, v kateri je živela, napadli gangsterji. Tistega dne je izgubila brata. Morda je ta dogodek vplival na odločitev staršev Myl Lewick, da jo naučijo vojaške spretnosti. Po volji očeta bi morala postati pravi lovec, ko pa je deklica izrazila željo, da bi postala potnik, je nihče ni ustavil.


Myl Lewis je obšel vse Tamriel. Nekako je šel v ruševine dveremskih ruševin, kjer je bilo potrebno začeti boj s parnim centurionom. Pobegnila je, vendar se je med bitko poškodovala in izgubila rezilo. Mila so rešili mladi imperialni Airy, zaradi česar je bila v Rifthenu. Takrat je bilo mesto pod nadzorom gangsterjev, zato je dekle to opazilo v svojem imenovanju in priseglo, da bo domačine osvobodilo samovoljnosti.
Majhno dejstvo: jezik junakinje nosi svetel skandinavski naglas, kot v bratih Buri. Njeni politični pogledi se nikoli ne srečujejo v dialogih, igralec pa ima priložnost, da junakinje povleče na imperialno stran. Za to morate storiti to z Klinkom.


Vloga spremljevalca

Myl Levitsa je dobro nadzorovana z dvoročnimi meči in osmi, zaradi česar je najmočnejši "rezervoar". Med oklepom izbere težko oklep, lahko strelja lokostrelstvo. Če igralec izbere bojevnika ali morilca kot svojega značaja, potem tvega, da bo izgubil vse svoje nasprotnike. Dokler Dragonborn raziskuje Skyrim, bo Myl Lewis z lahkoto ujel grožnjo in bo lahko udaril. Če igrate za čarovnika, se bo v tem primeru Lewisova pomoč izkazala za nepogrešljivo. Z modi lahko dodate ekipi še "tank" in skupaj z Mylom bodo naredili vse za igralca. Edina stvar, ki lahko povzroči smrt partnerja, je koncentriran udarec strele, ki so ga povzročili štirje čarovniki. V tem primeru je vredno zagotoviti drugi "tank", ki združuje meč in ščit, sposobnost uničiti uroke.

Vloga žene

Igra ima zanimivo priložnost, ki omogoča igralcem, da se poročijo z nekaterimi liki. Myl ni postal izjema. Lahko se poroči z moškimi junaki, za to je potrebno črpati do petnajste ravni. Drugi pogoj za poroko je izvedba posebnega prizadevanja za iskanje zelo ostrega rezila, izgubljenega v ruševinah Dwarmije. Ko ste ga dosegli, lahko varno gresteRifthen in ponudite roko in srce.

Sorodne publikacije