Kako kopirati znak v Warface na PTS

Vsi vemo, da je razvoj iger zelo zapleten in trepetajoč. In če govorimo o projektih tipa FreeToPlay, potem je njihov razvoj vedno. In da bi odkrili resne napake ali napake v novi izdaji posodobitve, se zažene pre-test, vendar ne na glavnih strežnikih, ampak na testnih.

V predstavljenem članku bomo razpravljali o projektu FreeToPlay, imenovanem Warface. In natančneje, potem o tem, kako kopirati znak na PTS. Morebitne nianse bodo kršene in če je to vprašanje zanimivo za vas, se prepričajte, da ste članek prebrali do konca.


Kaj je PTS

Kratica PTS pomeni Public Test Server. Ta strežnik je namenjen novim posodobitvam WarFacea, ki bodo opravile vrsto testov, tako da bo rezultat glavnih strežnikov naložil polnopravno pisarno brez kakršnih koli slabosti. V tem primeru test vključuje navadne igralce iz glavnih strežnikov, vendar pa seveda ne morejo vsi priti do njega, ampak kasneje. V PTS so dovoljeni samo odgovorni udeleženci, ki nameravajo projekt izboljšati z odkrivanjem pomanjkljivosti. Torej, dajanje v najem na PTS, razvijalci čakajo na vrnitev: morate pisati o vseh oblikah napak našli tako, da so tik pred objavo, je uspelo, da jih popravi. V WarFace lahko dobite na PTS s kopiranjem enega od vaših znakov iz glavnega strežnika. Na splošno je vse preprosto, vendar podatki zahtevajo, da veliko ljudi postavi slepo ulico. Zato bomo v članku podrobno preučili, kakoKopirajte znak v PTS.


Izbirna merila za TCP

Zdaj bomo analizirali, kdo in kako lahko pride na testni strežnik. To je potrebno, ker kopiranje znaka na PTS nikakor ne more biti vsak igralec. Najprej morate povedati, da so izbirna merila za vsako posodobitev različna. Torej, ta mesec, lahko igralci začnete samo s strežnika Charlie, vendar bo naslednji vnos za njih prepovedan. Tudi kazalnik ravni je ključnega pomena. V povprečju in vedno preskočite igralce nad 40-im nivojem, vendar so bile izjeme pri odpiranju vhoda za znake nad 20. nivojem. Zato se morate pred kopiranjem znaka v PTS prijaviti v ustrezen oddelek na uradni strani in skrbno pregledati vsa merila. V tem času pa preidemo na naslednji podnaslov.

Kako kopirati znak

Takoj želim reči, da je na PTS (strežnik Warface) kopiranje znaka lažje kot preprosto. In če po neodvisnem poskusu še vedno ne bi mogli, potem pozorno preberite naša navodila, vsi bodo podrobno podrobno opisani.
 • Najprej se prijavite na uradno spletno stran projekta. To lahko storite preko "Igre Mail" ali pa preprosto vnesete ime igre v iskalno vrstico brskalnika.
 • Prijava. V zgornjem desnem kotu je gumb »Vpis«, kliknite ga in napišite podatke: prijavo in geslo (podatki, ki jih uporabljate za prijavo v e-pošto).
 • Ko se prijavite, se prijavite v svojo pisarno. Namesto "Prijava" je zdaj vpisana vaša prijava v obrazec, kliknite nanjo in v spustnem menijuna seznamu izberite Osebni račun.
 • Opisuje vse možne operacije na ploščah, zanimajo nas ploščice, imenovane "Test Server". V času pisanja se nahaja na dnu.
 • Preverite merila na strani "Test Server". Prav tako lahko ugotovite datum preizkusa.
 • Pred vami sta dve podobi vojaka. Na levi strani - na glavnem strežniku, na desni - na PTS. Levo je označeno in desno je dim. V spustnem seznamu pod levo sliko izberite svoj znak, ki ga želite kopirati na testni strežnik. Nato kliknite "Kopiraj".
 • Ko so vse operacije zaključene, se bo začelo kopiranje. To lahko traja nekaj časa.
 • Kot je bilo omenjeno zgoraj, je kopiranje znaka v Warface PTS zelo preprosto, upamo, da vam je to navodilo pomagalo, in v tem času smo nadaljevali.

  Kje prenesti Warface PTC

  Ko ste kopirali znak na PTS, morate prenesti sam strežnik PTS (če ga nimate). To lahko storite neposredno iz centra za pošto. Prijavite se in izberite "Katalog iger" na zgornji plošči. Vse igre iz Maila se bodo odprle pred vami, vendar nas zanima PTS. Če si jih želite ogledati, kliknite »PTS« v izbirni plošči kategorij.
  Na novi strani poiščite igro Warface in jo kliknite. Odpre se okno, v katerem boste morali naložiti preizkusni strežnik. Začnite s prenosom in počakajte na namestitev. Vse.

  Sorodne publikacije