Kje najti jamo Stone Stream v Skyrim?

V računalniški igri Skyrim je več kot sto različnih krajev, ki jih boste morali najti v odprti svetovni študiji. Večina ječe je kot dve kapljici vode, ker ustvarjalci igre projekt v istem slogu, ki prevladujejo v preteklih delih serije. Spoznajmo kam najdejo jamo Stone Stream v Skyrimu in kaj je zanimivo.

Lokacija

Treba je omeniti, da so takšne ječe v igri številne. Ne da bi vedeli ime in lokacijo, se zlahka zamenja z drugo jamo. Kamniti potok v Skyremu ni daleč od Istmark, severno od Riftena. To lokacijo boste našli med Imperial Imperial Campom in Ansilwondom.


Pred vhodom sta dva gangsterja, ki vrata varujeta. Jame ne smete zamenjati z drugim mestom. Lokacija je primerna za vstopne igralce (najmanj 6). Jama Stony Creek (originalno ime kraja), posodobljena vsakih 10 dni igre. Lahko ga ponovno očistiš. Zdaj veste, kako priti v jamo Stone Stream v Skyrimu.

Kaj je notri?

Ko očistite prehod od razbojnikov, varno vstopite notri. V sobi na desni boste našli zanič, in za njim - vrečko zlata. V tej sobi je velika dvorana, kjer se nahaja vodja razbojnikov. Po premagovanju čarovnika boste prejeli iskanje, da boste počistili ječo.
Ko ste vse sobe očistili, poglejte. V glavni dvorani lahko najdetedva vira lunine rude. Obstaja tudi prsni koš s preprostim ključem. To je dobro orožje za vašo stopnjo in malo zlata. Poleg najdenih predmetov je v jami mogoče najti še nekaj iskalnih predmetov (lune Finn, kamen, dela Shalidorja), zemljevid zaklada, učbenik iluzionista. Po 10 dneh igre se lahko vrnete, da ponovno očistite lokacijo, vendar tukaj ne boste našli nobenih unikatnih in iskalnih elementov.

Sorodne publikacije