Kako povezati telefon z glasbenim centrom: na več načinov

Glasba je čarobna umetnost, ki nas spremlja skozi vse naše življenje. Med delom ga vklopimo, da ustvarimo lepo ozadje in se sprostimo. Ali med počitkom razveseliti družbo, razpravljati o novih zadetkih. Občasno pa se pojavljajo težave z glasnostjo: glasba je najpogosteje shranjena v pomnilniku mobilne naprave, zvočniki pa očitno niso dovolj glasni za hrupne zabave, kakovost zvoka pa pušča veliko možnosti. Zato se nekateri ljubitelji glasbe sprašujejo, ali je možno in kako povezati telefon z glasbenim centrom ali drugo napravo? Ta zanimiva tema je posvečena tudi temu članku.

Kako povezati telefon z glasbenim centrom preko AUX

Načelo povezovanja telefona z zvočniki glasbenega centra je zelo preprosto: kupiti morate samo kabel, katerega dva konca sta 35 mm velikosti. Ni težko ugotoviti: to so isti vtiči, ki jih proizvajalci slušalk uporabljajo za telefon. Nato v glasbenem centru najdemo enega od dveh priključkov, AUX ali AUDIO IN, nato vstavimo en konec in drugi v vtičnico za slušalke na telefonu. To je vse, sedaj so naprave povezane in lahko uživate v priljubljeni glasbi v odlični kakovosti!


Priključitev preko USB kabla
Za povezavo telefona z glasbenim centrom ali trakom z AUX, smo ugotovili, vendar lahko uporabite tudi kabel USB, ki ga lahko kupite skoraj povsod po ugodni ceni (ponavadi pa je tudi greskupaj s samim telefonom; samo preverite, ali je ta kabel nekje doma). Z vstavljanjem USB-ja v glasbeni center in telefon ostane le izbira prvega vira signala iz USB-ja in vse, povezava je končana!

Povezovanje s televizorjem

Če iz kakršnega koli razloga ne morete razumeti, kako povezati telefon z glasbenim centrom ali če nimate pravega kabla, lahko uporabite televizor. Če želite to narediti, morate kupiti še en kabel, imenovan "tulipan". Predstavlja tri vtiče različnih barv, od katerih je ena 35 mm in vstavljena v telefon, druga dva pa se priključita na gnezda v televizorju v skladu z njihovimi barvami (npr. Rdeča do rdeča in bela do bela). Gnezda se običajno nahajajo na strani naprave, vendar ne vedno, zato pozorno preglejte televizor.


Po tem na televizorju izberemo enega od obeh načinov (AV1 ali AV2) in poslušamo glasbo. Glasnost najljubših skladb lahko prilagodite z ene naprave na drugo.

Drugi načini

Kupite lahko tudi prenosni samostojni zvočnik, ki ga lahko sprejmete na ulico in poslušate najljubšo glasbo v naravi. Če želite to narediti, morate ponovno napolniti (ali imeti s seboj prenosni polnilnik) in se nato povezati z njim na dva načina:
  • prek Bluetootha, ki mora biti vklopljen na telefonu, in v operacijskem stolpcu ga izberite na seznamih razpoložljivih naprav;
  • preko posebnega kabla - izbira je odvisna neposredno odv samem stolpcu in v drugem načelu, enako kot v prvem odstavku, ne bo težav pri povezovanju.
  • Povzetek

    Razumevanje, kako povezati telefon s starim glasbenim centrom, je lahko kdorkoli, ker je to preprost postopek, ki ne zahteva posebnega znanja. Vse kar potrebujete je, da kupite kabel, ki ga potrebujete, in potem uživate v vaši najljubši glasbi!

    Sorodne publikacije