Samsung Hladilnik z No Frost: Pregled modelov, značilnosti, pregledi

Zaradi dostojne kakovosti montaže, trajnosti, okolju prijaznosti uporabljenih materialov, varčne porabe energije, bogatega funkcionalnega in privlačnega oblikovanja, je hladilna naprava Južne Koreje zelo priljubljena. Ko gre za nakup takšnih gospodinjskih aparatov kot hladilnik, morate najprej razumeti vse ekonomske in tehnološke nianse.

Samsung od No Frost

Samsungov obseg hladilne opreme je širok. Hladilniki proizvajajo različne oblike in barve. V vseh različicah naprav te blagovne znamke se uporablja sistem No Frost. Samsungovi zamrzovalniki ne zahtevajo ročnega odtaljevanja. Takšna tehnologija odpravlja nastanek vseh notranjih površin kamere z žarjenjem. Sistem pokriva absolutno vse predale naprave.


Hladen zrak skozi ventilator se napaja v omrežje posebnih kanalov, kjer se porazdeli po vsej prostornini fotoaparata. Ta funkcija, ne glede na svežino hladilnika, hitro obnovi temperaturni režim po odprtju vrat in zagotavlja stabilno in enakomerno temperaturo v notranjosti naprave.

Prednosti

Med prednosti hladilnikov s sistemom No Frost tega proizvajalca se imenujejo:
 • široka možnost delovanja.
 • Ne samo hladilni, temveč tudi drugi gospodinjski aparati blagovne znamke se izvajajo v skladu s svetovnimi standardi.porabo energije in zelo ekonomično. Tehnologija Cool N Cool zagotavlja manjšo porabo energije in večjo hitrost zaklopa.
 • Sistem zračne konvekcije, ki zagotavlja enakomerno hlajenje pri dani temperaturi.
 • Primerjava vseh elementov v konstrukciji s precizno natančnostjo zagotavlja minimalno izgubo hladnega zraka iz fotoaparata.
 • Barvna shema vključuje srebrno, pastelne, bež klasične bele odtenke. Bež barva je odlična za vsako kuhinjo in vizualno »širi prostor, ki ga bodo cenili predvsem lastniki majhnih kuhinj.
 • Lakonična in nevsiljiva zasnova.
 • Celotna linija je konvencionalno razdeljena na tri glavne kategorije - modele ob bok, dvokomorske in kombinirane. V nadaljevanju je pregled modelov hladilnikov Samsung No Frost z njihovimi značilnostmi in pregledi.


  Pristojna izbira

  Tehnologija No Frost v hladilniku Samsung RB37j5000ww zagotavlja, da ledene drobtine ne tvorijo niti ne dvakrat hitrejšega hlajenja izdelkov. Hkrati zmanjša obremenitev hladilnega sistema in podaljša njeno življenjsko dobo. Posebne zmogljivosti Fresh Zone zagotavljajo odlično shranjevanje rib in mesa. Ohišje ohranja optimalno temperaturno območje 0 ° C. Vsestranski hladilni sistem zagotavlja enakomerno hlajenje v hladilniku. Skozi več odprtin hladni zrak gre na nivo vsake police. LED osvetlitev ozadja je dobro osvetljena s hladilnim fotoaparatom Samsung RB37j5000ww brez znižanja moči hlajenja.
  DigitalnoPretvornik na kompresorju samodejno prilagodi njegovo delovanje glede na potrebo po hlajenju na sedmih nivojih. Te lastnosti zmanjšujejo stroške električne energije, obrabo kompresorja in zmanjšujejo hrup med delovanjem.

  Značilnosti in pregledi

  Če primerjamo običajni model z spodnjo zamrzovalno komoro hladilnika Samsung RB37j5000ww, boste ugotovili, da ima ta enota s podobnimi zunanjimi dimenzijami večjo količino notranjega prostora za shranjevanje. Dodatna prostornina je zagotovljena s tehnologijo Space Max, ki stene hladilnika tanjša, ne da bi zmanjšali energetsko učinkovitost. V svojih pozitivnih povratnih informacijah o tem modelu uporabniki opozarjajo na:
 • preprosto upravljanje, nič odveč, brez nepotrebnih funkcij;
 • hladilnik ni pomemben;
 • zelo tiho delo;
 • nizka poraba energije;
 • dobra zasnova.
 • In v slabosti hladilnika Samsung RB37j5000ww so:
 • Notranja plastika na vratih zamrzovalne komore je valovita in neenakomerna. Izgleda nerodno, vendar ne vpliva na funkcionalnost. Takšna napaka je bila ugotovljena le v poljski skupščini.
 • Ni zelo priročna peresa.
 • Stranske stene se segrejejo.
 • Dvojni velikan

  Povečana uporabna prostornina 620 litrov pri zmanjšani globini 72 cm hladilnika Samsung RS62k6130s8 je odličen format za stanovanja in hiše. Tihi inverterski kompresor (Digital Inverter Compressor) ima 10 letno garancijo.
  Tehnologija Twin Cooling Plus omogoča optimalno hlajenje z dvema neodvisnima zankamastopnja vlažnosti in natančen nadzor temperature za dolgoročno ohranjanje svežine izdelkov. Dodatna prednost te tehnologije je odsotnost vonjav v hladilnih in zamrzovalnih komorah.
  Elektronika naprave zagotavlja ohranjanje izdelkov z zmanjševanjem temperaturnih nihanj na vseh ravneh hladilne komore. Kovinske hladilne plošče v obeh komorah, ko jih ohladimo, so dodaten vir hladu in zagotavljajo še več svežine izdelkov. Ta hladilnik Samsung No Frost temelji na ocenah strank:
 • velik in prostoren;
 • zelo tiho;
 • ima udobne ročaje;
 • Tudi če prostor ne dopušča širokega odpiranja vrat, se lahko predali zlahka odstranijo in zaklenejo, ko se odprejo za 90 stopinj;
 • Za spremembo položaja vrat je zaželeno, da je na koncu ključ, ki ni vključen.
 • Elegantna oblika

  Pravi hladilnik SAMSUNG RS57K4000WW bo postal prava najdba za vašo veliko družino. Če letno porabimo 477 kWh, se nanaša na energetski razred A +.
  Opremljen je z dvema vratoma z ergonomskimi ročaji. Na vgrajenem majhnem zaslonu se prikažejo vse pomembne informacije o potrebi po zamenjavi filtrov in temperaturnem načinu. Na hrbtni strani enote je navpična LED plošča. Naprava ima tehnologijo dvojnega hlajenja Twin Cooling, ki zagotavlja prvovrstno svežino in temeljito hlajenje izdelkov. Pri oblikovanju tega hladilnika Samsung No Frost uporablja kombinacijo teksturirane plošče in elegantnokontur Dimenzije naprave - 179x91x75 mm, teža 109 kg. Hladilni prostor in zamrzovalnik sta nameščena vzporedno. Skupna uporabna prostornina je 569 litrov. Od teh je 361 litrov rezerviranih za hladilno enoto, preostalih 208 pa v zamrzovalnih predelih.

  Enostavna uporaba

  Tehnologija hladilnika Samsung No Frost S57K4000WW preprečuje nastanek ljudi in zmrzal na stenah zamrzovalnika zaradi stalne cirkulacije ohlajenega zraka. Glavna prednost te tehnologije je ohranjanje optimalne ravni vlažnosti v hladilniku. Enota je opremljena z zmogljivim kompresorjem s stopnjo hrupa 39 dB. Hladilna tekočina R600a se uporablja kot delovna snov. Podnebni razred naprave N, ST, SN, T omogoča razširitev temperaturnega območja v območju od +10 ° C do +43 ° C.
  ​​V svojih povratnih informacijah o tem modelu potrošniki opozarjajo na nenavadno lokacijo hladilnih in zamrzovalnih komor. Takšen hladilnik ima veliko zmogljivost, priročno ploščo za nadzor temperaturnih načinov kot zamrzovalnik in hladilnik.

  Serija »Side by Side«

  Nova linija hladilnikov v seriji ES je predstavljena z modelom Samsung RSA 1 SHVB. Značilnosti te serije so:
 • uporaba sodobnih tehnologij No Frost in Multi Flow;
 • izboljšana ergonomija;
 • lakonsko oblikovanje.
 • Ravne linije tega hladilnika v kombinaciji s svetlim LED zaslonom in srebrno obarvanim videzom so elegantne in stroge. V notranjosti ohišja so skrite zanke gladkih vrat, ki so vse žigosanevrata se tesno prilegajo drug drugemu. Po zasnovi oblikovalca je model videti celosten in edinstven.
  Nevsiljiva mehka razsvetljava ne pritegne pozornosti in zavzema najmanj prostora. Tehnologija z več tokovi skozi posebne odprtine daje vsakemu regalu hladen zrak posebej. Na vratih zamrzovalnika na vrhu posebej narejenega majhnega žepa s filtrom za vodo. Temperaturni način v kamerah lahko spremljate na elektronskem zaslonu. Njegove številke so dobro prebrane že od daleč.

  Proračunski model

  Če iščete visoko kakovostno enoto za proračun, potem bodite pozorni na model hladilnika Samsung No Frost RB31FSJNDEF. S težo 65 kg in velikostjo 185x60x67 cm ima lakonsko obliko. Zamrzovalnik v tem modelu je prikazan spodaj. Njegov volumen je 98 litrov. Hladilni prostor je opremljen s posodo za sadje in štirimi steklenimi policami.
  Model je opremljen z inverterjem za digitalni nadzor. Ima tri načine delovanja, kot tudi možnost stalnega nadzora frekvence odpiranja vrat in stopnje vlažnosti. Multi Flow je večnitni hladilni sistem, ki zagotavlja enakomerno porazdelitev hladu v kamerah. To prispeva k ohranjanju svežine in okusa izdelkov. Enota spada v skupino porabe energije A + in letno absorbira okoli 280 kW /h električne energije.

  Samsung RB29FSRNDWW /WT

  Še en proračunski model v našem pregledu. Ta Samsung No Frost hladilnik bo odlična dekoracija za vašo kuhinjo. Funkcionalnost je povečana zaradi prekrivanja vrat, kar omogočaNapravo spremenite tako, da bo ustrezala vaši kuhinji. Uporabni prostor fotoaparata pri 290 litrih je strukturiran z maksimalno preprosto uporabo. Obstajajo tri steklene police, škatla za zelenjavo in sadje, drsni zabojnik Easy Slide, vinska polica, krožniki in pladnji za jajca ter mlečna enota za shranjevanje v hladilniku. Hladilnik je opremljen z zgornjo LED osvetlitvijo in zahvaljujoč posebni tehnologiji No Frost lahko pozabite na kilogram snega na stenah fotoaparata. Vrhunec zamrzovalnega predela je polno odprto polje, ki vsebuje najbolj dimenzionalne izdelke. Ta model nadzira notranji zaslon LED z osvetljenim ozadjem, ki ponuja več možnosti delovanja. To je velika prednost, saj boste prihranili pri plačevanju računov za elektriko. V tem modelu lahko vzdržujete optimalno temperaturo v hladilnih in zamrzovalnih komorah, kar bo upočasnilo obrabo kompresorja.

  Na koncu

  Eleganca in minimalizem Samsungovih hladilnikov vam omogočata, da jih vgradite v vse oblike, kjer bodo vedno videti primerne. Spredaj obrnjeni zaslon na dotik je še en element oblikovanja, ki daje enoti čar in slog. Pomembno je, da izberete pravi prostor za hladilnik in da ne "zamudite" njegovih dimenzij. Hladilniki Samsung No Frost se lahko razlikujejo po širini:
 • 50-55 cm;
 • 70-80 cm;
 • 90 in še nekaj več.
 • Pri izbiri barve je treba upoštevati stil in velikost sobe, tako da je v njem hladilnikpogledal je organsko. Zelo dober črni hladilnik je videti krasen v svetlih in prostornih kuhinjah. Proizvajalec je opremljen z več različicami toniranih ogledal, ki so edinstvene oblike.

  Sorodne publikacije