Sophia je imela sartorja v Assassin's Creed

V tem članku se boste seznanili z enim od zanimivih likov iz Assassin's Creed vesolja - Sophia je imela sartori. Spodaj je kratka biografija junakinje, kot tudi trenutki, v katerih sodeluje, ko igra napreduje.

Kratka biografija

Ta lik se pojavlja le v enem delu serije - Razodetja. Dekle je bilo rojeno leta 1476 v mestu Carigrad. Od zgodnje mladosti so jo starši učili brati knjige, kar je kasneje postalo eno ključnih vprašanj v njenem življenju. Sofija je postala knjigarna v svojem domačem kraju. V njej je živela pomemben del svojega življenja s starši. Leta 511 se je Sarto vrnil iz Konstantinopla z delovnega potovanja na ladjo, skupaj z glavnim likom in princem Sulejmanom. Nekaj ​​časa po nesreči sreča Ezio Auditorja v svoji knjigarni. Od tega trenutka se dekleta začnejo igrati v zgodovini Assassin's Creed Revelations.


Prvi sestanek

Med občasnim srečanjem se je Sofia skoraj takoj zaljubila v glavno vlogo igre. Morda je bil to glavni razlog, da je dekle pomagalo Eziu dešifrirati zemljevid, ne da bi vedel nič o njem. Po dešifriranju je postalo znano, da oznake na zemljevidu pomenijo lokacijo knjig, ki imajo nasvete o pečatih Altairja.

Nadaljnje sodelovanje na ploskvi

Vzporedno z glavno zgodbo, v kateri se Ezio ukvarja z iskanjem artefakta, se razvija ljubezenska zgodba dveh junakov. Revizor občasno sreča dekle inPomaga pri najrazličnejših stvareh. Junak pomaga, da od ladje pridobi osebne stvari iz Sophie, vrne ukradeno sliko iz njene trgovine. Namesto da bi dekle glavnemu junaku podarilo običajne dele dekodirne kartice.


Posledica tega je, da je igra v Sofiji imela meč v Assassin's Creed, da bi lahko ukradel, kot se nauči Ezio. Takoj hitri na odrešenje in pade v past, kjer namesto svojega ljubljenega čaka še enega asasina - Azizo, nekdanjega študenta Ezia. Ko se je zavedel, da je bil prevaran, junak še vedno reši dekle in gre z njo v zasledovanje zločinca. Na koncu igre Revelations je bila vključena tudi sardary. Skupaj z revizorjem prispe v Assassinovo trdnjavo Masiyaf in pomaga s pomočjo ključev odpreti vrata. Glavni protagonist se je vrnil v živo, potem pa so odšli v Rim. Znaki so dobili rešitev morilcev. Med misijo v Massifu junaki veliko govorijo o Redu Asasinov, o življenju Ezia in še več.
Po dogodivščinah Sophije in Ezia je odšel v Firence in z veseljem živel nekaj let pred dogodki naslednjih delov igre serije Assassin's Creed.

Sorodne publikacije