Goljufije za Oblivion: možnosti za vplivanje na igro

V starodavnem svitku so kodne kode za Oblivion veliko bolj razvite kot v drugih igrah v seriji. Uporabnik, ki uporablja konzolo, lahko zlahka, ne da bi zapustil izhodiščni položaj, da prenese vaš lik na najvišjo raven, dobi opremo in še veliko več. Pogojno lahko vsa gesla razdelimo v tri kategorije, ki imajo lastne mehanizme uporabe.

Vnos ukazov

Da bi igralec aktiviral kode za Oblivion, je prva stvar, ki jo je treba narediti, da imate pri roki enolično število predmetov. Večina vseh ekip je namenjena dodajanju znakov v inventar. Na primer, stari Akavir Katana ima svoj niz znakov - 000E78E5.
Enako velja za druge subjekte. Če bo igralec imel ta seznam, ostane samo, da pritisne tipko tilda "in vstopi v ekipo, ki so jo pričakovali razvijalci. V tem času so se avtorji odločili, da se prisotnosti trenerja ne da izogniti, in je zato uvedel kode za" Oblivion ".

Prva kategorija

Če uporabnik ne želi uporabiti goljufivih kod za Oblivion za trajno igro, potem je idealno primeren ekipam za enkratno pridobitev predmetov. Potrebno je potovati po svetu in zbrati uroke, zato ni donosno preživeti nekaj časa na takem razredu, zato sta v tej smeri dve ekipi.
Najprej - player.addspell FormID, doda urok izseznam pod podano številko, in drugi - psb, odpira dostop do vseh možnih sposobnosti. Ena izmed najbolj uporabnih in pogosto uporabljenih ekip je igralec.additem. Pri tem ukazu morate vnesti številko katere koli postavke in se takoj prikazati v inventarju. Razvijalci napovedali v tem načrtu in povratne ukaze. Na primer, če je uporabnik preizkusil vse predmete in se odločil, da bo začel samostojno avanturo, bo lahko pomagal goljufati kode player.removeitem in player.removespell na Oblivion. Zadnje uporabno geslo te smeri se lahko šteje za player.placeatme. Vsako živo bitje premakne neposredno v junaka. Zelo priročno za klicanje različnih satelitov na misiji. Ta kategorija ukazov je najbolj enostavna za uporabo in najbolj uporabna.

Ukrepi

Razvijalci so predložili nekatere kode, ki izvajajo določeno dejanje. Vsak uporabnik je v situaciji, ko je nemogoče obvladati prevladujočo moč šefa na lokaciji. Pred tem je bilo dolgo potovanje skozi ruševine ali jamo in vrnitev zaradi povečanja sil preprosto nima smisla. V tem primeru odprite konzolo s tipko tilda in vnesite ukaz kill. Glavna stvar je, da je bil cilj izbran v tem primeru, sicer bo sam igralec umrl. Takšne kode za Oblivion so še posebej uporabne v kritičnih situacijah. Če misija vključuje krajo ali tiho zlo, potem je goljufija odklepanje preprosto nenadomestljiva. Vsa vrata ali prtljažnik bodo takoj na voljo. Najbolj uporabna ekipa v mreži se šteje za vstajanje. Vrača vsak namen, vključno s samim značajem. Vnesete lahko neskončno število krat in ne pretiravate trenutka,od kontrolne točke. Včasih je potrebno rešiti satelite, zato je vredno tudi vstopiti v to ekipo. Nekateri uporabniki podcenjujejo vrednost svojih partnerjev in to je njihova napaka. Na primer, če v ekipo vzamete devet vitezov, potem jim je veliko pomoči in seveda zagotovo zaslužijo vstajenje.

Črpanje

Zadnja kategorija je črpanje znaka. V zvezi s tem so posebej razvite kode za Oblivion. Zlata izdaja igre je dodala veliko priložnosti in zato bodo tudi tisti, ki so že opravili projekt, zanimivo vrniti se v najljubši svet. Samo od preoblikovanja ničelnega junaka ni nobene želje, zato je vredno uporabiti ukaze. Naslednja gesla je treba zapomniti - modpcs Skill in modpca Attribute. Prva doda očala veščini v izbrani količini, druga pa isto stvar z atributi. Vendar pa je vredno uporabiti ukaz player.setlevel, ki določa raven znaka na določeno raven. Posledično bo igralec prejel usposobljenega borec že v začetnem položaju. Ostaja le uporaba goljufij iz prve kategorije in njihovo namestitev v ustrezno opremo. Po tem lahko zaprete vrata Dagona in rešite cesarsko mesto pred popolnim uničenjem.

Sorodne publikacije