Trenerji in goljufa za Witcherja 2

Igra Witcher 2, ki jo je izdala skupina poljskih razvijalcev, je postala ena najboljših RPG-ov leta 2011. Nadaljevanje avanture lovca na opice, imenovane Geralt of Riva, je osvojilo igralce po vsem svetu. Čeprav te igre ni mogoče imenovati enostavno, saj je tudi na najpreprostejši ravni junak je enostavno ubiti. Ampak ne bodite obupani, če naletite na težave pri preživljanju: različni goljufa za "Witcher 2" vam bodo pomagali. O njih in bodo obravnavani v tem pregledu.

Konzolni ukazi

Večina razvijalcev iger ustvarja posebne kode, ki se vnesejo v konzolo in tako olajšajo prehod. Ekipe se najpogosteje uporabljajo na posebej težkih mestih, ker če se "držite" na neki epizodi in je ne morete prenesti, potem igre ni treba odstraniti. Včasih je izhod iz te situacije kode iger.
Toda v tej igri je vse bolj zapleteno. Dejstvo je, da razvijalci niso zagotavljali ukazov za konzolo, ampak kako takšni goljufa za Wittmak 2 ne obstajajo. Toda igra je nenavadno priljubljena, zato ni presenetljivo, da so "obrtniki" (torej sami igralci) ustvarili ogromno bazo posebnega trenerja, ki bo pomagal mimogrede. O njih bomo razpravljali še naprej.


Chit na "Witcher 2: Killer Kings"

Vlaki ali programi, ki vam omogočajo, da hitro in enostavno prenese celotno podjetje. Z namestitvijo takšne programske opreme lahko postanete nepremagljivi ali nesmrtni, pridobite neskončno moč ali magijo, najdete "maksimalno" zdravje ali ne potrebujete ponovnega polnjenja.medaljon Poleg tega bodo nekateri pripravniki pomagali pridobiti točke izkušenj ali prenesti potrebne talente. Torej, če želite vzeti nekaj bonusov, potem uporabite te goljufije za "Witcher 2".Za to boste morali prenesti in namestiti izbranega trenerja, nato pa ga zaženite in igro. O tem, kako to storiti, poiščite posebno besedilno datoteko, ki je v mapi arhiva. Potem, s pomočjo posebnih "vročih" tipk, ki jih privzeto, lahko vklopite ali izklopite tiste ali druge goljufije na Widget 2. Vendar ne pozabite, da taki programi pogosto prenašajo viruse in druge grožnje na vaš računalnik, zato prenesite izdajalce s preverjenih mest in šele potem, ko pregledate preglede drugih igralcev - to bo zmanjšalo tveganje na minimum. Poleg tega taki programi verjetno ne bodo delovali z licenčno različico igre. In če ne morete priti skozi težko mesto, potem je bolje, da izkoristite zadržanje drugih igralcev - to vam bo omogočilo, da zdrsne skozi nekaj trenutkov mimo Witcherja 2.

Chitos za denar

Večina pripravnikov vam bo pomagala rešiti problem z "brez denarja", včasih pa niso "zdravilo za vse". Uporabite znani program ArtMoney, ki je že dolgo in uspešno zamenjal goljufije in kode v večini iger, da bi dopolnili inventar Oren, Widget 2 pa ni bil nikoli izjema. Z njeno pomočjo boste postali še bogatejši, tudi z majhnim začetnim kapitalom. Če želite to narediti, morate samo zagnati program skupaj z igro in "presejati" denar, dokler ne boste zbrali zahtevanega zneska. RazenS pomočjo ArtMoney lahko povečate zaloge materialov.

Sorodne publikacije