Kako priti na vrh Yandex?

Vsak lastnik spletne strani prej ali slej razmišlja o tem, kako postati najbolj priljubljen in se pojaviti na prvih mestih na temo. Toda kako vnesti svoj vir v vrh Yandexovih poizvedb? Zakaj so nekateri zgoraj navedeni, v drugih pa sploh ne? Kaj naj začne delovati, kar bo vodilo k visoki udeležbi?

Kako se izdaja?

Pred ugotovitvijo, kako ukrepati, da bi prišli do najpomembnejšega vprašanja o iskalniku, morate ugotoviti, kako so vsa spletna mesta na visokih položajih. Vedite, da delo Yandex in Google dela na različnih algoritmov, in nekje si lahko na višini, in nekje čakati, ko nekdo pride do vas.
Razkriti kasneje, kateri algoritem iskalnikov ne bo uspel. Prvič, ker je vse to skrivnost, in drugič, zelo pogosto se spreminja, da bi porabili čas za njegovo rešitev. Dokler iščete odgovore, bodo vaši tekmeci na vrhu Yandexa, vi pa boste daleč za njimi. Kljub temu pa obstaja več pomembnih konceptov, ki se nanašajo na zunanjo in notranjo optimizacijo. Tako ali drugače vam bodo pomagali postati najboljši med konkurenčnimi platformami.

Prvo pozornost namenja delovnim dejavnikom. To vključuje, kako je obiskovalec prišel na spletno stran, koliko časa je preživel na obisku in kakšne ukrepe je izvedel. Če vir izpolnjuje vse zahteve, bo iskalnik dvignil vse višje in višje v izdaji. Prav tako bo pozornost namenjena ključnim besedam in njihovemu pismenostiLokacija Če se eden od stavkov, stavkov srečuje prepogosto, potem se lahko štejejo za neželeno pošto, in s tem željo lastnika mesta, da goljufira delo.

Kje začeti?

Več podrobnosti je treba izločiti iz trenutkov ali korakov, ki pomagajo pri promociji virov. Toda najprej bi moralo biti jasno, da lahko mesto pade v vrh Yandex na dva načina, od katerih ima vsaka svoje prednosti in slabosti. V prvi vrsti je to kontekstualni oglas, s katerim vam lahko zagotovimo, da boste na zahtevo na prvem mestu. Oglas se prikaže samo tistim, ki iščejo vaš predmet in geografski kazalnik. Poleg tega se lahko prilagodi zahtevani regiji. S proračunom za oglaševanje se lahko na začetku odločite in položite potreben znesek takoj, plačate za klike, prikaze ali za prehod.

Vendar pa ima ta metoda svoje pomanjkljivosti, ki jih je treba označiti. Prvič, ta oglas ne vpliva na naravno izročitev in na začetku lahko vaše spletno mesto pripelje na vrh Yandexa, nato pa ostro izgine. Preden začnete z oglaševanjem, morate pripraviti vir, v katerega bodo ljudje šli, sicer bo ves denar zapravljen, oglaševanje pa ne bo donosno. Če je vaše podjetje zelo konkurenčno, bo oglas namenjen visokofrekvenčnim poizvedbam, kar bo povzročilo višjo ceno na klik. Tukaj morate stalno plačevati, drugače, takoj ko zavrnete ta način promocije, boste takoj izginili s prvih položajev.

Drugi način za vstop v Yandex

Drug način za premik v top 10 "Yandex" je naravni organskiIzdajanje, ki je cenejše in dolgoročnejše. Vendar pa je treba razumeti, da postopek za pridobivanje na vrh linije traja veliko dlje - od nekaj mesecev do enega leta, in nikoli ni zagotovilo za uspeh, da bo stran postala vodilna.
In upoštevajte, da morate, da bi postali vodja in ostali na višjih položajih, nenehno delali z virom, o čemer bomo razpravljali v naslednjih odstavkih. Na primer, danes v socialnih omrežjih ljudje preživijo veliko časa in imate samo spletno stran in skupino "Vkontakte", ki ste jo že davno vrgli. To se ne sme storiti, ker je ta točka pomembna. Vpliva na vedenjske dejavnike in v prihodnosti na dobiček.

Ustvarjanje spletnega mesta za ljudi

Glavno pravilo, ki si ga mora vsak lastnik zapomniti, je ustvariti spletno mesto za ljudi, ne za iskalne robote. To ni preprosta naloga, ampak enostavna za izvajanje. Spletna stran mora biti koristna za osebo, za odgovor na prijavljene teme, za redno izpolnjevanje potrebnih in ustreznih informacij. Prva stvar, s katero lahko začnemo, je, da se naučimo tekmovalcev, vidimo šibke in močne točke, zlasti tiste v top 5 "Yandexu", in naredimo svoj vir veliko boljši, če se izognemo pomembnim napakam. Vsa prizadevanja ne bodo ostala neopažena, saj je za "Yandex" in Google pomembno pokazati uporabnikom le najboljša spletna mesta.

Naslednji pomemben korak je ustvariti semantično jedro, to je zbiranje iskalnih poizvedb, ki bodo uporabnikom omogočile, da najdejo in dobijo potrebne informacije. Za oblikovanje teme morate zbrati čim več poizvedb, medtem ko neVredno je pozabiti na sinonime in besedne oblike, ki jih obiskovalec lahko dobi do vas. Ko ste delali z zbirko, morate pravilno razdeliti ključne besede po celotnem viru, kar bo pripomoglo k dvigu vašega spletnega mesta v zgornjem Yandexu:


 • in;
 • naslovi;
 • podnaslovi;
 • besedila;
 • opis slik.
 • Če vam je težko to storiti ali ne veste, kam iti, pojdite k strokovnjaku. Prvič, to ne bo trajalo veliko časa, in drugič, bo prihranilo delo, čeprav bo denar porabljen.

  Unique Content

  Vprašanje, kako priti v vrh Yandex, če imate zastarele in dolgočasno objavljene informacije, ne bi smelo biti, ker vaše spletno mesto nikomur ne bo zanimivo. Predstavljajte si, da ste prišli do vira, da preberete horoskop za leto 2018 in ugotovite, kaj vas čaka naslednje leto. In tam se je izkazalo, da je samo horoskop v letu 2016, in ga takoj zapustite, čeprav je lahko pisno in zanimivo, in podrobno.
  Besedila je treba nenehno postavljati, če pa ne veste, kako ali ne želite pisati, lahko to nalogo zaupate avtorjem, ki objavljajo svoja prostih delovnih mest na različnih borzah. Besedilo mora biti napisano kompetentno, zanimivo in enkratno. Iskalniki namenjajo veliko pozornosti zadnjemu parametru in samo zaradi kopiranega besedila lahko zmanjšajo vašo težavo.
  Besedila morajo biti ne samo informativna, temveč tudi ustrezno strukturirana. Nihče ne želi prebrati članka za 30 tisoč znakov, ker to ni knjiga. Praviloma oseba nekaj iščeOdgovor na vaše vprašanje, ki mora biti obsežen po vsebini, kratkem številu in zanimivih. V povprečju je priporočljivo ustvariti besedila od 1000 do 10.000 znakov, kjer lahko ljudje najdejo tisto, kar so iskali. Ali pa mora biti vaše besedilo tako fascinantno, da medtem ko ga obiskovalec ne bere, ne bo zapustil mesta, zato bo tam več časa preživel, kar bo vplivalo na vedenjski dejavnik. Vsebina ni le besedilo, temveč tudi fotografije in slike, ki morajo biti tudi edinstvene in ne vzete iz podobnega vira konkurenta. To še posebej velja za spletne trgovine. Čeprav prodajate podobne ali podobne izdelke, morate biti drugačni. Konec koncev, na slikah pišete oznako, kot je tista, ki je potrebna za iskalne robote. Ne vidijo lepe in kul slike, ampak preprosto berejo, kaj je zapisano med temi oznakami. Zato je vredno razmisliti o opisu slike, ki bo tudi pomagala pridobiti vrh Yandex poizvedbe.

  Optimizacija kode mesta, glave in naslovov

  Notranja optimizacija, poleg zgoraj navedenih trenutkov, vključuje tudi delo s kodo ali tehničnimi podrobnostmi. Zaradi tako pomembnega parametra, ki je tako malo pozornosti, mnogi trpijo in ne postanejo priljubljeni. Če je spletno mesto zgrajeno na kateri koli predlogi, večina gradnje ni raziskana in lahko je veliko napak. Če s prostim očesom nekaj ni vidno, to ne pomeni, da ni. Pojavijo se lahko naslednje priljubljene napake:
 • skripte za preobremenitev, medtem ko so lahko nekatere od njih preprosto brez dela aliuporablja nepravilno;
 • zastarela postavitev, ki lahko vodi do tabele krivulje strani ali glave naslova;
 • strani in celotno spletno mesto kot celota niso prilagojene različici za mobilne naprave, kar je velika napaka, saj milijoni ljudi vsak dan iščejo informacije z uporabo tablet in pametnih telefonov;
 • Dolga hitrost nalaganja strani - morate ugotoviti, zakaj se to dogaja, ker pravilno delovanje te nastavitve močno vpliva na prvi vtis obiskovalcev.
 • Ključne besede, ki ste jih zbrali za promocijo vašega spletnega mesta, morajo biti nujno umeščene v naslovih strani, torej v naslovih in besedilih. Nekatere pomembne besede lahko poudarimo krepko ali poudarimo, da je obiskovalec posebno pozornost namenil. Poleg tega je treba omeniti, da je treba pozornost nameniti takšnemu konceptu, kot je preklapljanje, tako imenovane notranje povezave. Zaradi tega lahko nekoliko izboljšate svoj položaj in že, recimo, priti v top 100 "Yandex". Na primer, napišete članek o tem, kam oditi v počitek pozimi, in na dnu članka lahko določite dodatne povezave do drugih besedil, ki vam bodo povedali, da si morate vzeti počitek, ko je vredno vzeti vizume itd. pri ponudbi sorodnih izdelkov ali prikazu, da lahko s tem izdelkom kupite drug izdelek.

  Zunanja optimizacija

  Zgoraj je opisano, kako delati na vašem spletnem mestu, da je v iskanju Yandex. Obstaja pa tudi zunanja stran vira, ki prav tako potrebujepozornost in bo zagotovo opazna za iskalnike. Kaj je treba storiti v tej smeri? Delo z referenčno maso pomeni naslednje: več lokacij vam bo povedalo na svojih spletnih straneh, bolje za vas. Vendar to ne pomeni, da iskalniki pogoltnejo to vabo, ne da bi jo gledali. Za njih je pomembno ne toliko število povezav kot njihova kakovost. Če boste kot otroška trgovina naslovili vir o avtomobilih in bo besedilo izgledalo kot abrakadabra, to delo ne bo cenilo. Dobre in verodostojne strani ne bodo vse uredile, morda bi bilo treba takšne trenutke razpravljati osebno ali plačati za oglaševanje. Ne pozabite postopoma zvišati referenčne mase, da ne povzroči suma, in ne spadate pod filter. Poleg podobnih virov na temo lahko informacije o sebi postavite na različne panoje, v imenikih, imenikih in na rumenih straneh.

  Nekaj ​​koristnih nasvetov

  Stran, ki se nahaja v zgornjem Yandexu, bo vedno zanimiva in uporabna, zato je pomembna za trenutek. Bolj pogoste posodobitve bodo, bolj živahno bo vir, in to bo zagotovo opazil iskalnikov. Na primer, delate fotografijo in dodajanje nekaterih informacij ni vedno smiselno, ko ljudje pridejo videti vašo ustvarjalnost. A posodabljanje spletnega mesta je možno prek spletnega dnevnika, kjer boste delili nekaj koristnih informacij ali samo govorili o sebi in svojem poklicu. Seveda neNe pozabite dodati novih fotografij. To bo obiskovalcem povedalo, da nenehno streljate. Ustvarite načrt umestitve oglasa in ga jasno sledite, nato pa ga ne boste pozabili in na vašem spletnem mestu se bo prikazala posodobitev. Preberite SEO literaturo in si oglejte videoposnetke o poslovnem razvoju in promociji. Ni veliko znanja, vendar se v tej smeri stvari nenehno spreminjajo in nekatere informacije hitro postanejo zastarele. Na svojem spletnem mestu se lahko vedno uporabi nekaj novega za njegov razvoj in privlačnost obiskovalcev. Da bi razumeli, kam iti naprej in kako priti v top 10 "Yandex", morate ne le učiti svoje konkurente, ampak tudi seznaniti z uporabniki, na primer, s pomočjo "Yandex. Metrics". Za začetek morate namestiti števec na mestu, ki bo prebral dejanja ljudi in jih nato analiziral.
  Pomembni kazalniki so:
 • Trajanje obiska, tj. Koliko časa je oseba porabila za vir.
 • Odstotek zavrnitve, tj. Koliko ljudi je vstopilo na spletno mesto in je prišlo skoraj takoj. Ta indikator je pomemben, ker če je visok, potem lahko obiskovalci nekaj potiskajo ali pa ne najdejo prave informacije.
 • Število ogledanih strani, tj. Koliko strani je uporabnik pregledal naenkrat. Če je veliko strani, to pomeni, da mu je bilo zanimivo in da se bo morda še vedno vrnil.
 • S to storitvijo lahko vedno analizirate svoja dejanja. Na primer, dodali ste novo storitev, pregledali statistiko mesec dni in spoznali, da ljudje nisoZanimivo je, da je za njih to drago. Potrebno je skleniti in spremeniti pogoje.

  "Yandex-music": top 100

  Vredno je govoriti o tem, kako pesem prihaja v "Yandex-glasbo", zakaj nekateri znani izvajalci na prvem mestu med, na primer, novostmi, drugi - zadnji ? Ali lahko to nekako vplivam, ali "Yandex" preprosto zbira statistične podatke iz različnih programov in poizvedb? Začetniku je težko tekmovati z znanimi, ne samo ruskimi, ampak tudi tujimi izvajalci. Ampak ne obupajte, vendar morate nadaljevati dejavnost. Prej ali slej bo najprej kompilacija novosti meseca ali tedna, nato pa se boste lahko prebili v kateremkoli žanru. Top "Yandex-glasba" je nastala zaradi, kolikokrat občinstvo v mesecu, pol leta vključeni eno ali drugo kompozicijo. Kljub temu pa so najpogosteje v prvih vrsticah tuji izvajalci, zato bi se morda morali začeti odrivati ​​na drugih straneh.

  Kako pripeljati vrhunsko skupino Yandex?

  Če padeš v vrh Yandex-glasbe, je to praktično nemogoče in obstajajo različne zbirke, potem se lahko tekmuješ za poizvedbe ne samo preko svojega spletnega mesta, temveč tudi preko skupine v eni od družbenih omrežij. Včasih je ljudem lažje pisati v družbeni skupini in narediti poizvedbo, namesto da iščejo vaše spletno mesto in informacije o njem. Ampak ali obstajajo razlike pri promociji skupine s spletnega mesta, ali pa morate ravnati po istih pravilih, kot so opisana zgoraj? Pogosto se v "Vkontakte" ali "sošolcih" ustvarjajo skupine, kjer prodajajo blago in storitve. To je lažje in, seveda, cenejše, in s tem lahkospopadati z vsemi. Toda, ko lastnik začne razmišljati o tem, zakaj ljudje ne pridejo in ne kupujejo izdelke, boste morda morali vedeti o selitvi na vrh Yandex. Najprej morate začeti z dejstvom, da je mogoče skupino seznaniti veliko lažje. To je posledica dejstva, da je skupnost del znane socialne mreže, ki je avtoritativna tako za Yandex kot za Google. Drugič, ne potrebujete toliko časa kot spletno mesto, saj jih iskalniki hitreje opazijo.
  Vendar niso vse skupine priljubljene, ne razvijajo se vse, ker ne upoštevajo nekaj pravil:
 • Pomislite na lepo, nepozabno ime, ker "kot čoln ga boste imenovali, tako poplavi", kot pravi znani stavek.
 • Raziščite svoje konkurente in konkurenčnost iskanja, za katerega boste spodbujali skupino.
 • Naj bo vaša skupnost zanimiva in edinstvena, če izgledate kot sto drugih, ne morete dobiti priljubljenosti.
 • Vzajemno delovanje z drugimi skupinami s podobnimi temami, ki vas lahko oglašujejo in dajejo povezave, in o njih lahko govorite.
 • Vstop v vrh Yandex - naloga ni enostavna in hitra in pogosto ni zastonj. Nova spletna mesta in konkurenti se pojavljajo vsak dan, zato se zdi, da nikoli ne boste na prvi strani izdaje. Toda mnogi strokovnjaki SEO pravijo, da je možno, samo delati na njem, pokazati ljudem, da je vir za njih, in da jim lahko ponudite nekaj, kar ne bodo našli v drugih.

  Sorodne publikacije