Gospodar cone za PM: Značilnosti in ključne lastnosti

"Gospodar cone za PM" je univerzalna in velika sprememba za igro Stalker, ki dodaja veliko različnih izboljšav. Začenši z možnostjo, da postanete "bog" v igri in se konča z zanimivimi vsebinami, bo vse na voljo za preprosto pustolovščino. V primerjavi z drugimi večjimi spremembami ta mod omogoča samo dostop do oddaljene vsebine ob izdaji projekta igre in nič več. Ravnovesje hkrati absolutno ne vztraja, vendar pa kljub temu vse izgleda igro. Ostaja samo obravnava glavnih značilnosti tega dodatka.

Dodatek za Chit plug-in

Mod "Lord of the Zone for PM" najprej odpre poseben vtičnik za uporabnike. Zasnovan je tako, da pridobi posebno prednost pri igranju avanture in vam omogoča, da preprosto pozabite na težave med prehodom. Zahvaljujoč uporabi bralca, lahko dobite naslednje:


 • Besmrtnost - lik bo postal imun na izgubo in bo lahko šel skozi anomalijo.
 • Neskončne kartuše - zdaj ne morete skrbeti za strelivo, vedno bo manjkalo.
 • Ubij z enim strelom - zagotavlja zagotovljeno uničenje sovražnika, ko ga zadenejo.
 • Pospešek - omogoča hitro premikanje in se ne utrudi.
 • Vidne anomalije - spremenite barvo nevarnih območij in jih označite z varno potjo.
 • Prekinitev NPC je eksperimentalna funkcija, ki popolnoma razveljavivse znake, ki vas pustijo sami s pošasti in drugimi nevarnostmi.
 • Kot lahko vidite, "Gospodar Zone za PM" - sprememba, ki lahko radikalno spremeni zaznavanje igranja. Dovolj, da uporabite poseben čep in raziščete vrsto gumbov, ki vam bodo omogočili aktiviranje goljufije. Ne pozabite, da lahko uporaba takšnih programov zelo uniči vtis igre, zato vam priporočamo, da jo najprej predvajate brez mod.


  Izboljšana trgovina

  Druga zanimiva stran "Gospoda območja za PM" v Stalkerju je trgovinski sistem. Zaradi sprememb je zdaj glavni lik mogoče izvajati operacije z absolutno katerimkoli znakom. Lahko ponudite in kupite vse od hrane do oklepov in oklepov. Če igrate standardno različico igre, potem odkrito prodati in kupiti avtomobile in pištole ne bo delovalo. Kot prijeten bonus, "Gospodar Zone za PM" zagotavlja vsem trgovcem neskončno zalogo denarja. Zdaj ni dovolj težav s pretiranimi stvarmi. Samo poglejte Sidorovich ali v bar "100 X-žarki" za čiščenje prodaje vseh najdenih predmetov.

  Močna orožja

  Poleg vsega zgoraj navedenega, mod "Gospodar cone za PM" za Stalker odpira možnost osebne ureditve značilnosti orožja. Na primer, najdete stroj in ga oborožite. Pod inventarjem se bo takoj pojavila črta, ki bo nudila boljše orožje. Aktivirajte ga in dobite dostop do urejevalnika, ki vam bo omogočil enostavno spreminjanje osnovnih značilnosti. Lahkonapravo slabi ali izboljša strelivo. Obstaja možnost, da se škoda poveča na največjo možno mero, kar bo omogočilo, da se ustreli vojaški helikopter. V vsakem primeru je ta priložnost vsaj zanimiva in zanimiva. Lahko eksperimentirate in uživate v novem orožju.

  Čornobilski promet

  Nedavna posodobitev "Obveznosti za območje PM" je prinesla še eno zanimivo značilnost, to je sposobnost uporabe prometa v prostorih igre. Zdaj lahko vsaka majhna naselbina uporablja avto in ga vozi. Seveda, varnost jezika ne more iti, ker med potovanjem morda ne boste videli nepravilnosti in jih samo raztrgate, vendar bo prevoz velik kot zanimiva vsebina. Že lahko uporabite naslednje vrste TP:
 • Gazela;
 • UAZ;
 • oklepno osebje;
 • osebno vozilo.
 • Vredno je omeniti eno motečo modo "Gospodar cone za PM", ki je potreba po oskrbi z gorivom. V prostranosti cone je težko najti gorivo in se prodaja za veliko denarja. Zato je vredno razmišljati večkrat, preden začnemo aktivno uporabljati avtomobile. Vendar pa je v njih velik plus, ki je zmožnost uporabe čevlja in premikanje po katerem koli območju.

  Ali je vredno uporabiti mod?

  Tu smo razdelili vse glavne točke dodajanja "Gospodarja cone za PM". V njih so njihovi plusi in negativne strani, vendar ni vredno hiteti, da bi ga namestili. Ta spremembaNamenjen je izključno za prijetno zabavo in enostavne poskuse. Uporaba dodatka kot osnovnega moda ni vredna, saj popolnoma odpravi ravnovesje. In to že pokvari vtis igre in vam ne bo omogočilo, da bi začutili vzdušje avanture. Najbolje je, da pustolovščino najprej vzamete ločeno od vseh dodatkov in nato začnete eksperimentirati.

  Sorodne publikacije