Zakaj ujeti Pokemon? Kako ujeti Pokemon, ne da bi zapustil dom

Zasvojenost igre Pokemon GO je zagotovo pridobila ogromno popularnost po svetu med ljudmi vseh generacij in starosti. Za potop v svet Pokemon in izkušnje vse nianse te igre zahteva telefon, ki temelji na Android ali iOS, ki bo ustrezal sistemskim zahtevam Pokemon GO. Vendar se ne more vsakdo pohvaliti s prisotnostjo pametnega telefona. Postavlja se vprašanje: "Kako ujeti Pokemon, ne da bi zapustili dom?" Govori o tem in pojdi. Ampak samo še naprej. Za začetek - nekaj besed o nekem, ki je prišel s Pokemon in kakšen je smisel igre.


Kaj morate vedeti o igri

Koncept igre leta 2014 je prišel do Satorja Iwate in Tsunekade Ishihara - predstavnikov podjetja Pokemon kot aprilske šale za Google. Pri razvoju aplikacije Google Zemljevidi je bil Pokemon uporabljen za prikaz značilnosti storitve. Potem je prišlo do ideje o ustvarjanju igre, ki je postala dostopna uporabnikom po vsem svetu v letu 2016 in v enem trenutku "razstrelila" internet. V njem je začelo igrati več sto tisoč ljudi. Ni presenetljivo, da so ustvarjalci oživili spomine na priljubljeno risanko v 90-ih! Ja, in zaplet je podoben. Preprosto prenesite brezplačno igro, jo zaženite in vklopite kamero. To bo zajemalo predmete, ki obstajajo v resnici. Ampak včasih povsem naključno, na enem ali drugem mestu se bo pojavil Pokemon. Ujeti ga mora. Zakaj ujeti Pokemon? Da bi jih trenirali! "Metanje" njegove žepne pošasti, bo človek lahko poslal v bitke z drugimi liki. Zmagapovzamemo, kar poveča oceno trenerja (igralca). Potem so nove ravni, zanimive priložnosti. Navdušenje narašča, želimo nadaljevati, doseči nove rezultate. Tukaj pa vse, kar morate vedeti o tem, kdo je Pokemon in zakaj jih ulovite.


O procesu

Toda lovljenje žepne pošasti ni tako enostavno, kot se zdi. Zakaj ljudje zgrabijo Pokemon - jasno je, in kam naj se iščejo? Izjemno na realnih objektih mest in držav sveta. In metode, s katerimi se to lahko stori, so samo dve. Ali pa se sprehodite po soseski in poglejte skozi kamero ali sledite praznim mestom znakov. Zadnji način deluje na vse znano načelo "vroče /hladno". Vse je preprosto. Bolj ko Pokemon želi najti ljudi, več se skladb prikaže na zaslonu. Kaj storiti, ko je bila najdena pošast? Takoj mu morate vrniti žogico za poker. Toda morda ni dovolj. Konec koncev so vsa bitja razdeljena v tri skupine glede na kompleksnost zajetja. Kateri je Pokemon, lahko določite barvo kroga, v katerem se nahaja. Zelena pomeni, da ni bitja. Rumena opozarja - porabiti boste morali veliko pokebobov, ko pošast poskuša pobegniti. Toda bitje v rdečem krogu brez dodatnih sredstev za ulov je skoraj nerealno. Zakaj hočeš ujeti Pokemon v tej kategoriji? So redkejši in močnejši, imajo močnejše vire. In tako, igralec s tako Pokemon zdi več priložnosti.

O lovu za kapitalnimi "pošasti"

reči o tem, kje ujeti Pokemon v Moskvi. Kapital je ogromen, in pošasti lahko skrijete v bližini spomenikov, na postajališčih, v butikih, trgovinah, itd. Zato, da bi hitro našli želeni značaj, morate namestiti aplikacijo Poke Radar. Ali interaktivni zemljevid, ki so ga razvili ruski programerji. Ko je prišel k njej, lahko človek dobi namige o tem, kje ujeti Pokémons v Moskvi. Tam so tudi poti do mesta, kjer je bila pošast.

Točke, ki jih stranka ne sme obiti

Zakaj ujeti Pokemon na nejasnih mestih, kjer lahko greste tja, kjer se pojavijo najpogosteje? V Moskvi se dejansko najdejo na Lubjanki ali na Rdečem trgu, poleg ministrstev in še vedno tam, kjer je veliko grafitov. Nekateri se celo pojavijo v Kremlju! Še vedno je precej realno ujeti pošast na postaji "Vorobyovy Gory", "Kitajska-mesto", "Razstava", "Baumanskaya", "Elektrozavodskaya". Zadnja dva obiskujeta najredkejši liki. Na območju Vorontsov Polja in Khitrovka tudi pogosto pojavljajo Pokemon. Tudi v spalnih prostorih in na igriščih so običajno označeni standardni znaki. Toda v parku Gorky lahko najdete Pokemon, podoben vodi. In v bližini visokih šol so pogosto opazili zmaje. Ni potrebe, da bi zanemarili idejo pogleda na letališče Domodedovo in Vnukovo. V stavbah prometnega vozlišča se pogosto pojavljajo zanimivi znaki. Samo glavna stvar - ne dobijo odnesli in se ne izgubijo v pisarniški prostor. Mimogrede, veliko Pokemon opazimo v moskovskem živalskem vrtu. Obstajajo voda, letenje, zeliščni inlončene vrste pošasti. Ko je postalo jasno, je živalski vrt postal kraj, kjer so začeli prihajati ne samo zaradi občudovanja pravih živali.

PC igra

To razburljivo igro je mogoče igrati tudi na domačem računalniku. V ta namen boste morali uporabiti emulator sistema Android. Do danes jih je veliko. Ti emulatorji lahko predvajajo datoteke iger, ki so namenjene operacijskemu sistemu Android na domačem stacionarnem računalniku.
Najpogostejši emulator je trenutno priznan kot Nox. To je dragoceno, ker ne zahteva dodatnih prenosov igre. Pokemon lahko ujamete takoj, ker gre v "kit"! Ta prednost vam omogoča, da takoj zaženete igro na računalniku. Nox ima zanimiv dizajn in je zelo enostaven za uporabo.

Nastavitev

No, vredno mi je povedati, kako ujeti Pokemon, ne da bi zapustil dom s prenosom igre na PC. Ko je na računalnik nameščen Nox emulator, morate klikniti na gumb "Poskusi Pokemon GO for PC". Datoteka se bo začela prenašati. Nato ga je treba po zaključku postopka odpreti in počakati na polno obremenitev emulatorja. Moraš ga zagnati. Ko odprete sam emulator, kliknite ikono "Geolocation" v orodni vrstici in izberite ustrezno lokacijo lokacije. To je enostavno - morate vnesti iskalno mesto v mestu bivanja in izbrati »Geocods«. Zemljevid lahko povečate ali pomanjšate, da boste lažje sprejemali odločitve. Potrebno jeSvojo izbiro potrdite s klikom na gumb "V redu". Kaj sledi? Moraš začeti igro. To naredite iz glavnega zaslona emulatorja. Zahtevane podatke boste morali vnesti iz svojega osebnega Google Računa. V nasprotnem primeru ga boste morali registrirati. Ko je prenos končan, bo v elementu, izbranem v nastavitvah geolokacije, označen osebni trener. To pomeni, da lahko začnete igro - ulovite Pokemon.

Zahteve za osebni računalnik

Da bi se ta igra odvijala na računalniku, so potrebne določene sistemske zahteve. Da bi Pokemon GO brezhibno deloval, potrebujete operacijski sistem Windows (različice pod 7/8/10). V zvezi z RAM-om in razpoložljivostjo prostega prostora na trdem disku morajo biti vsaj 2 Gb. Video kartica mora imeti vsaj 1-2 Gb pomnilnika. V nasprotnem primeru bo imela namestitev težave. In človek ne razume, na lastne izkušnje, kdo so ti Pokemon in zakaj jih ujeti.

Načela igre

Treba jih je tudi navesti. Pomembno je poznati vse, se zanima, kako in zakaj ujeti Pokemon. Ne pozabite:
  • Osebnega trenerja lahko upravljate s tipkami WASD na tipkovnici.
  • Opravljanje kakršnih koli nalog na zemljevidu, kot so metanje poker igre, poteka s preprostim pritiskom na levi gumb miške.
  • Na desni strani stranske vrstice se nahaja množica dodatnih funkcij (možnost posnetka zaslona, ​​ponovni zagon, nadzor zvoka itd.).
  • Za najbolj ritmično gibanje na zemljevidu je mogočeuporabite geolokacijske podatke na desni strani menija. Z barvno oznako je mogoče označiti nove umestitve igralcev, vendar ni priporočljivo premakniti igralca na zelo oddaljene razdalje, kar lahko povzroči blokiranje igre. Če ne morete zbrati vseh koristnih stvari iz mobilnega telefona ali nekaj pokemon "pobeg", obstaja nevarnost, da bi dobili začasno blok.
  • Pomembne opombe v igri

    V primeru, da se prikaže Neznano mesto, morate znova zagnati emulator in ponoviti vse korake z lokacijo lokacije. Po vstopu v igro pod imenom in geslom boste morali v sistemskih orodjih onemogočiti vaš Google račun. Igra se mora začeti. Pomemben dodatek: Funkcijo, specifično za lokacijo, morate onemogočiti neposredno v podoknu z nastavitvami sistema Windows. Če med ulovom Pokemon igra zamrzne, morate izbrisati Bluestacks v povezavi z drugimi dodatki. In potem - znova zaženite računalnik in znova namestite emulator z vsemi dodanimi dejanji. Ali pa ponovno preverite. Če se vse to zgodi, potem bo v emulatorju med Pokemon GO in Fake GPS možno neovirano zamenjati in določiti nove lokacije. Protagonist se bo začel premikati po zemljevidu, vendar ne smete skočiti na dolge razdalje. Ker je to glavni motiv za blokiranje.

    Sorodne publikacije