Napaka "Plake Market" 403: vzroki za pojav in način popravka

Na napravah s sistemom Android lahko pri poskusu dostopa do storitve Google Play včasih pride do nepričakovanih zlomov. Ena izmed najpogostejših napak je napaka "Market Plot" 403. Ko se prikaže, sporočilo kaže le, da ni bilo mogoče prenesti ali namestiti nobene aplikacije iz skladišča, vendar ni nobenih besed o vzrokih za to dejstvo. Zato mnogi uporabniki ne vedo, kako popraviti situacijo. Izkazalo se je, da je to mogoče storiti preprosto. Predlagane metode se, mimogrede, zelo dobro ujemajo v primeru nesreč z drugimi kodami (492921, itd.).

Zakaj Plake Market izda napako 403?

Vredno je začeti z odkrivanjem vzrokov za to neuspeh. Koda napake »Market Plot« 403 označuje, da ni mogoče prenesti nekaj, kar pomeni, da dostop do skladišča ni na voljo ali pa je dostop omejen. Toda to je samo poseben primer. Pravzaprav so glavni vzroki veliko več.


Najbolj znane situacije, ko Play Market sproži napako 403, se lahko imenuje:
 • brez internetne povezave ali komunikacijske napake;
 • pomanjkanje sredstev na uporabniškem računu;
 • pomanjkanje prostega prostora na pogonu;
 • zruši pri sinhronizaciji računa;
 • Omejitve s strani ponudnika ali same storitve.
 • Prva dva odstavka ne bosta upoštevana, saj je v tem primeru problem rešen in tako jasen, vendar pa se ostanimo pri drugih možnostih.

  403 napaka v Market Plate: kako popraviti najlažji način?

  Za začetek je vrednosamo poskusite znova zagnati mobilno napravo, vendar tega načina ne uporabljajte za ponovni zagon, temveč ga popolnoma izključite in ga znova vklopite. Če je napaka "Market Place" 403 kratkotrajna, bo sama odpravljena.
  Vendar pa tega ni mogoče pričakovati. Ampak za prikaz razpoložljivega prostora na disku, ki je privzeto prenos in namestitev programov, morate nujno. V ta namen morate vnesti nastavitve in izbrati pomnilniško particijo. Na infografiki lahko takoj vidite, koliko prostora je na voljo.

  Če spletna stran resnično nima dovolj, je mogoče odpraviti napako 403 „poplave trga“ na drugačen način. Najlažji način za odstranitev neželenih izdelkov programske opreme, zlasti tistih, ki so preveliki. Če je potrebno preveriti programe, preverite, ali mobilna naprava podpira prenos programov z notranjega diska na zunanjo kartico SD. Če je to mogoče, lahko izvedete potrebne postopke z vgrajenimi napravami same naprave. Toda v primeru nameščenih aplikacij, kot sta Link2SD ali App2SD, bodo take operacije veliko lažje.

  Zaustavitev storitev in brisanje predpomnilnika

  Prav tako lahko napako »Tržna poplava 403« odpravite tako, da zaustavite samo storitev in sorodne storitve, kot sta Upravitelj prenosov in storitve Google Play, nato pa počistite predpomnilnik in izbrišete podatke.
  Ta dejanja se lahko izvedejo v razdelku aplikacij, kjer je izbran zavihek Vse, z naslednjim vnosom v nastavitve vsakega od opisanih.programov.

  Onemogočanje sinhronizacije snemanja

  Kar zadeva sinhronizacijo, se neuspeh pri izdaji 403 Error Code v "Market Plot" opazuje precej pogosto. Če želite odpraviti napako, morate najprej uporabiti razdelek za račun.
  Tukaj morate izbrati meni za beleženje in sinhronizacijo, izklopiti samodejno sinhronizacijo, v celoti ponovno zagnati napravo in znova omogočiti možnosti.

  Popolna ukinitev registracije

  Če pravkar omenjena odločitev, tako kot vse prejšnje, ne bo imela učinka, bo treba odstraniti Googlovo registracijsko storitev, povezano s storitvami iz istega oddelka.
  Po tem morate ponovno zagnati napravo in ko se prikaže "Čarovnik", ki vam pomaga nastaviti račun, preprosto vnesite razpoložljive podatke.

  Težave z dostopom prek blokiranja storitev

  Če je storitev blokirana na ravni ponudnika, je treba ugotoviti, kaj je z njo povezano, in dobiti priporočila za težavo. V primeru, ko je dostop blokiran na ravni storitve "Play Market" (kot je opaziti v Krimu), je najlažji izhod iz situacije namestiti katerega koli odjemalca VPN. Res je, da ga morate najprej prenesti iz drugega vira, kopirati datoteko APK v enega od pogonov in jo nato ročno namestiti. Ko uporabite kateri koli tak program po zagonu, preprosto izberete strežnik iz razpoložljive številke ali oddate izbiro programa in nato vzpostavite povezavo.

  Ekstremni dogodki

  Če nič od zgoraj navedenega nilahko poskusite pridobiti korenske pravice s pripomočkom Kingo Root, odstranite aplikacijo Plugin Market in jo znova namestite tako, da jo prenesete iz zaupanja vrednega vira, ki spodbuja operacijske sisteme Android in Googlove izdelke programske opreme. Od neznanih virov seveda ne priporočamo prenosa distribucij, saj so lahko okužene z virusi (mimogrede, celo nekateri izdelki iz uradnih virov, kot se je izkazalo, so nagnjeni k takšnemu vplivu). Če pa se takšni ukrepi ne izvedejo ničesar, bodo morali dokončati ponastavitev nastavitev na sami napravi ali uporabiti posebne programe, ki imajo takšne module za obnovitev vdelane programske opreme.

  Namesto rezultata

  je treba dodati, da navadno uporaba glavnih odločitev ne doseže točke, ker se napaka sploh izloči iz elementarnih, tako da se na disku, na katerem se prenesejo aplikacije, in tako, da se odstranijo začasne datoteke in predpomnilnik za glavni program, odpravi. aplikacije in sorodne komponente v obliki Googlovih storitev. Zdi se, da bo lahko tudi vsak začetnik ali lastnik mobilne tehnologije to ugotovil.

  Sorodne publikacije