Opis video rekorderja Supra SCR-575W

Supra SCR-575W je dodatna naprava za maksimalno varno vožnjo po cesti. Naprava nenehno snema video in avdio z visoko učinkovitim stiskanjem materiala. Video snemanje poteka s širokim vidnim kotom. Če nastavite napravo na ustrezno nastavitev, ko se prostor na pomnilniški kartici začne končati, se podatki shranijo nad najstarejšo. Naprava lahko tudi snema zvok, ki je prikazan v kabini. Vse informacije, shranjene na napravi, je mogoče zlahka predvajati v računalniku. Če monitor priključite na napravo, si lahko ogledate video, ki je posnet v realnem času.
Paket

Naprava vključuje:
 • videorekorder Supra SCR-575W;
 • pritrjevanje nanj;
 • adapterji za povezavo;
 • Navodila za uporabo.
 • Če je komplet izvirnega proizvajalca, bo v kompletu, kar zagotavlja pravilno delo. Paket je treba pred nakupom preveriti neposredno v trgovini.

  Varnostni ukrepi in delovni pogoji

  Za zagotovitev pravilnega delovanja DVR je treba upoštevati vsa navodila. V pregledu Supra SCR-575W bomo govorili o njih. Nikoli ni treba odpreti telesa naprave med njegovim delovanjem, saj lahko uporabnik zadene tok. Vzdrževanje aparata naj se izvaja le s pomočjo strokovnjakov. Naprave ne potrebujete dolgo časa na nadzorni plošči, če je na njejdobite sončno svetlobo. Zaradi pregrevanja se lahko delovanje aparata prekine. Ni vam treba dati predmetov. Prav tako ne dovolite otrokom snemanja videa.


  Če uporabljate dele ali dodatno opremo, ki niso namenjeni določenemu videorekorderju Supra SCR-575W in niso uradni, naprava morda ne bo delovala pravilno ali popolnoma prekinjena. Med premikanjem se ne dotikajte naprave in z njo ne opravljajte nobenih manipulacij. Glede delovnih pogojev mora biti naprava nameščena tako, da nič ne pokriva pregleda. Toniranje vetrobranskega stekla je treba odstraniti, sicer bo kakovost posnetega video posnetka nizka. Redno preverjajte smer in zorni kot vseh leč, še posebej, če voznik vozi po neravni cesti. Na kakovost video posnetka, ki ga želite posneti, močno vplivajo svetlobni pogoji. Naprava ne sme biti izpostavljena neposredni sončni svetlobi, ne sme biti izpostavljena vlagi in vročini. Dovoljen temperaturni način - od 0 do 40 stopinj. Vlažnost okolja je lahko do 80%.

  Vzdrževanje, oskrba, pregledi

  Ocene o Supra SCR-575W pišejo, da morate leče tega aparata redno čistiti. Pred tem postopkom vedno izklopite napravo. Za čiščenje ne uporabljajte topil ali agresivnih detergentov. V nasprotnem primeru lahko pride celo do vžiga. Najbolje je uporabiti suho mehko krpo - kupci pravijo, da je Supra SCR-575W v pregledih. Naprave ne razstavljajte. Zaradi tega lahko pride do nepredvidenih okvar. Glede na to bo naprava odstranjenagarancije. Popravila je treba izvajati samo v specializiranih servisnih centrih.
  V pregledih kupci pišejo, da so z izdelkom zelo zadovoljni. Sprejemljiva cena, odlične tehnične lastnosti, dolga življenjska doba, kot tudi možnost samoinštalacije - glavne pozitivne točke, ki upoštevajo uporabnike te naprave.

  Motnje

  Če se Supra SCR-575W, ki ga pregledujemo do konca, ne vklopi, morate napolniti baterijo in pustiti napravo za nekaj časa. Včasih se zmoči. Zaradi tega se sistem zaustavi. Če gumb za vklop ne deluje, se obrnite na servisni center. Če baterija ni napolnjena, se to ponavadi zgodi zaradi dejstva, da ni v redu ali da je bil DVR nepravilno nameščen. Če ni zvoka, lahko proizvajalec v skladu z navodili proizvajalca povzroči nizko glasnost nastavitev. Če ni videa, potem pomnilniška kartica ni nameščena ali pa je napačno nameščena ali pa njena velikost ni dovolj.

  Sorodne publikacije