Kako izklopiti slušalke na "iphone": nasveti in triki

"iPhone" je precej pogost tip pametnih telefonov na sodobnem trgu blaga in storitev. Mnogi kupci želijo kupiti to vrsto pripomočka. Razlikuje se po kakovosti in zmogljivostih. Ampak ne vsakdo ve, kako delati z iPhone. Najpogosteje standardnih napak in težav ni mogoče rešiti z običajnimi metodami. Konec koncev, preiskovani pripomoček ne deluje na vseh znanih "Android", ampak na MacOS. Zato je pomembno natančno vedeti, kako popraviti to ali tisto napako. Ta članek vam bo povedal, kako izklopiti slušalke na "iPhone". Kaj je vse v tej priložnosti? Po rešitvi tega je mogoče popraviti skupne napake, ki so jih imeli lastniki iPhonea.


Opis načina

Način za slušalke je možnost, ki omogoča prilagajanje zvoka na mobilni napravi s priključeno slušalko. Vključena je v standardne nastavitve »iPhone«. S to možnostjo lahko med poslušanjem glasbe preklopite glasnost zvonjenja. Na primer, ko je priključen na slušalke, je 50%. Če izklopite slušalko, se pametni telefon samodejno preklopi v način »Klic«, ki predvideva, da bo zvok deloval 100%. Dodatne nastavitve niso potrebne. Zelo udobno! Ampak včasih morate razmišljati, kako onemogočiti slušalke na "iPhone". Ko je slušalka povezana z napravo, se vklopi samodejno. V idealnem primeru se izklopi na enak način: takoj, ko so slušalke izvlečene, iPhone preide v način delovanja»Pokliči« Kako biti, če se to ni zgodilo?


Možni vzroki problema

Najprej je treba razumeti razlog za to vedenje. Po vklopu načina slušalke naročnik ne sliši vašega pametnega telefona. Zdi se, da nima zvoka, ko je slušalka izključena. Pravzaprav je veliko razlogov. Naročniki se pogosto srečujejo z:
 • kontaminacijo naprave;
 • poškodbe priključkov;
 • odpoved sistema;
 • udaril po vodi po telefonu;
 • Visoka vlažnost v zaprtih prostorih.
 • Praviloma je mogoče natančno določiti vzrok okvare le s premagovanjem možnih možnosti. Pogosto lahko izklopite slušalke brez pomoči. Kako točno

  Ponovni zagon

  Obstaja veliko načinov za reševanje problema, ki se preiskuje. Kako onemogočiti način slušalke na "iphone"? Uporabniki si med seboj dajejo različne nasvete in trike. Svoj iPhone lahko poskusite povezati s polnilnikom in nato ponovno naložiti pripomoček. Pred tem morate slušalko odstraniti iz pametnega telefona. Če ta metoda ni uporabna, priporočamo, da postopek ponovite, vendar s polnilnikom, ki je priključen na omrežje. Namesto rednega ponovnega zagona držite trdo ponastavitev. Če želite to storiti, pritisnete gumbe za nastavljanje glasnosti in stikalo "iPhone", ko se izklopita, potem ko se prikaže ikona Apple, izberete meni "Reset".

  Čiščenje

  Kako izklopiti slušalke na iPhone 6 ali kateri koli drugi Apple baby? Vse je odvisno od situacije.Naslednji namig bo pomagal tistim, ki aktivno uporabljajo pametni telefon, vendar se slušalke redko povezujejo z njim. Možno je, da je težava v zamašeni vtičnici za slušalke. Priporočljivo je, da ga temeljito očistite. Za to je najbolje, da uporabite zobotrebec ali kos papirja. Ko se priključek izbriše, lahko poskusite vstaviti slušalko v napravo in jo nato odklopite. Če se bo vse izteklo, bo pametni telefon preklopil v način »Klic«. Zdaj je jasno še ena možnost, kako onemogočiti način "iPhone" za slušalke.

  Sušenje

  Toda to ni vse! Kot smo že omenili, so lahko vzroki pojava, ki se preiskuje, veliko. Vse so odpravljene z različnimi metodami. Prej so bile navedene najpogostejše napake in napake. Kako izklopiti način slušalke za iPhone 6, če prej predlagani nasveti niso pomagali? Dovolj je, da posušite pripomoček. Možno je, da je do napake prišlo zaradi visoke vlažnosti v prostoru. Ne bodite presenečeni, če se način slušalke ne bo samodejno ponastavil, ko bo iPhone padel v sneg ali vodo. Najbolje je, da uporabite sušilec za lase ali sesalnik za izločanje vlage. Napravo je treba čim bolj razstaviti, nato jo posušiti z vseh strani (vključno s priključki), nato pa jo zbrati. Morda boste želeli nadaljevati s poskusi preklopa načinov pripomočkov. Za to se vklopi in izklopi slušalka.

  Ponastavitev nastavitev

  Še en zanimiv trik je ponastavitev uporabniško določenih možnosti. Pomagalo bo tistim, ki se sprašujejo, kako naj izklopijo slušalke"Iphone". Za to potrebujete:
 • Omogočite mobilno napravo in počakajte, da se zažene.
 • Pojdite na "Nastavitve" - ​​"Splošno" - "Ponastavitev".
 • Kliknite gumb "Ponastavi vse nastavitve" - ​​"Izbriši iPhone".
 • Za potrditev postopka vnesite kodo AppleID.
 • Naprava se znova zažene. Potem lahko obnovite uporabniške podatke in pogledate rezultat.

  Ekstremni dogodki

  Zdaj je jasno, kako lahko izklopite slušalke na iPhoneu. Vse predlagane metode pomagajo v večini primerov. Obstaja še ena zanimiva in tvegano sprejemanje.
  Nekaterim uporabnikom svetujemo, da napravo postavijo v hladilnik 5-10 minut. Nato lahko povežete in izključite slušalko. Vse spremembe se morajo pojaviti samodejno. Zdaj je jasno, kako izklopiti slušalke na "iPhone". Če vsa zgoraj navedena priporočila niso pomagala, je najbolje, da napravo napotite v servisni center. Verjetno je, da bo mogoče hitro ugotoviti vzrok napake in pametni telefon obrniti na delo.

  Sorodne publikacije