Samsung J7 Neo: Pregledi in funkcije

Samsung ni prvo leto na domačem trgu mobilne tehnologije. Njeni izdelki so domači potrošniki dobro znani. Podjetje ima velik izbor modelov za vsak okus. Proizvajalec je znan po svojih vodilnih modelih kot tudi za masovne modele srednjega cenovnega razreda in proračuna. Naprave so vedno kakovostne in funkcionalne. In vprašanje moč teh pripomočkov - in popolnoma ločeno temo. Tudi "državni uslužbenci" so lahko številni. Samsung J7 Neo pripada proračunskemu segmentu. Komentarji lastnikov so dobrodošli. In to pomeni, da je smiselno razstaviti njegove specifikacije in funkcionalnost. Najprej pa nekaj besed o proizvajalcu.


O podjetju

Južnokorejski velikan je začel svojo slavno pot v daljni 1938. Takrat se je podjetje ukvarjalo s proizvodnjo gospodinjskih radijskih postaj. Sčasoma je proizvajalec obvladal sprostitev in drugo elektroniko. Podjetje za mobilne naprave se je začelo prav takrat, ko se je začel razvijati ta segment. Vsakdo je dobro zapomnil legendarni "clamshellers" iz "Samsung" od konca devetdesetih in začetku dveh tisočin. Prvi pametni telefon na "Android" je bil izdan takoj po sprostitvi kultnega aparata iz NTS. Sprva Samsung ni deloval, kasneje pa je podjetje postalo proizvajalec številka 1. Dokaz je močan, funkcionalen in poceni Samsung J7 Neo. Mnenja o njem bomo pogledali malo kasneje.
Samsung je znan tudi po svojih vodilnih pobudah. Glede na rezultate pregledaRostec "Гелекси С8" in njegovi derivati ​​so priznani kot najbolj kakovostni pametni telefoni leta 2017. In to niso prazne besede. Treba je omeniti, da so proračunske naprave podjetja visoke kakovosti. Vsi slišijo večni boj Korejcev z Američani iz Apple. In "Samsung" v tem boju zagotovo zmaga. Še posebej, če upoštevate tržni delež, ki ga zaseda južnokorejski velikan. Proizvajalec Cupertina ni sanjal in ni sanjal. Zdaj pa si poglejmo Samsung J7 Neo. Upoštevane bodo tudi značilnosti in pregledi. Začnimo z zasnovo naprave.


Videz

Oblika naprave je odkrito "samsungovsky". Njen lastni videz ne daje možnosti, da bi naredili napako o proizvajalcu naprave. Sprednja plošča je zaščitena s kaljenim steklom, vendar je celotna naprava izdelana iz plastike. Metal je tukaj le okostje. Toda tudi to ni slabo. Baterija v novosti je odstranljiva, neločljiva torbica. Vendar je to standard za vse sodobne naprave. Tudi proračunski segment. Pod zaslonom je trdna dolga tipka "Home" in dva gumba za navigacijo. Nad zaslonom je zvočna zanka in potrebujejo senzorje skupaj s sprednjo kamero. Sodeč po ocenah, je Samsung J7 Neo 2017 klasičen predstavnik naprav Južne Koreje.
Na zadnji strani fotoaparata je kamera, bliskavica, zvočnik in logotip podjetja. Nobenih ekscesov, kot so skener prstnih odtisov in senzor za utrip srca. Ampak to je bolje. Lažje je - bolj zanesljivo. Po mnenju potrošnikov je kakovost materialov primera dovoljvisoko Čeprav se uporabljajo običajne plastike. Mehanske kontrole (gumbi za uravnavanje glasnosti in obračanje) so na običajnih mestih - na desni strani. To je klasična postavitev elementov. Samsung se je odločil, da ni potrebno ponovno odkrivati ​​kolesa. To ni vodilni. Proračunska naprava Samsung J7 Neo, katere ocene so polne pozitivnih stavkov, izgleda zelo dobro in brez modnih "vrtinčkov". Zdaj pa preidimo na komponento strojne opreme.

Značilnosti železa

Kaj je "pod pokrovom" našega junaka? Ali se ponaša z uspešnostjo? Kot procesor v tej napravi uporablja osemjedrni Exynos, ki ga proizvaja Samsung. Opozoriti je treba, da se podobni procesorji uporabljajo v vodilnih podjetjih. Toda to je nekoliko šibkejše. Največja taktna frekvenca je 16 gigahertz. Je veliko ali malo? Za vsakodnevne naloge take zmogljivosti je dovolj. Količina RAM-a je 2 GB. Vgrajen pomnilnik, ki je na voljo uporabniku, je 16 gigabajtov. Na voljo pa je le 10. S takšnimi lastnostmi lahko gadget enostavno potegne veliko sodobnih iger. Čeprav pri minimalnih nastavitvah grafike. To je v skladu s specifikacijami Samsung J7 Neo. Povratne informacije strank o tem potrjujejo resničnost označenih lastnosti proizvajalca.
Ampak to še ni vse. Naprava podpira dve SIM kartici in mikro SD pomnilniške kartice do 128 gigabajtov. Kaj je še posebej dragoceno - proizvajalec se je odločil, da naprave ne bo dobavljal z novo "hibridnim"reža Torej lastniki te naprave imajo vse zabave naenkrat: tako "sedem" in pomnilniško kartico. To je zelo pomembno, saj številna podjetja zdaj raje uporabljajo hibridne reže, ki morajo izbrati drugo kartico s sedmimi karticami ali pomnilniško kartico. In takšno stanje je nesprejemljivo. Zakaj bi se umetno omejili? Naprava je opremljena s hitrim Wi-Fi in Bluetooth oddajnikom ter podpira LTE komunikacijski standard zadnje generacije. Brez NFC čipa. Da, njegova prisotnost v proračunskem modelu ni potrebna. Mnenja o telefonu Samsung J7 Neo in njegovi uspešnosti so večinoma pozitivna. In v tem ni nič presenetljivega, če upoštevate njene tehnične značilnosti.

Lastnosti zaslona

55-palčna plošča Super AMOLED se uporablja kot zaslon. Glavna razlika med to tehnologijo zaslona in drugo je prisotnost sočnih in živih barv. Še posebej "amolidi" lahko prikažejo polno črno barvo. Standardna ločljivost zaslona je HD (1280 x 720 slikovnih pik). Gostota slikovnih pik na palec je tudi dostojna. V vsakem primeru, če razmišljate o posameznih slikovnih pikah, če verjamete v preglede, je s prostim očesom skoraj nemogoče. Barve standarda so nekoliko hladni odtenki. Toda z vgrajenimi nastavitvenimi orodji je mogoče barvno temperaturo prilagoditi skoraj popolni. Zelo zanimiv način branja. Ko je zaslon vklopljen, izgleda kot e-črnilo, ki se uporablja v priljubljenih "bralnikih". Zahvaljujoč tej tehnologiji, oči ne bodo tako utrujene od dolgoročne uporabe pametnega telefona.

Zaščita zaslona

Zaslonsko tipalo prepozna 10 hkratnih dotikov. To je standardni rezultat za skoraj vse naprave. Zaslon je prekrit s kaljenim steklom Corning Gorilla Glass za vsakodnevno uporabo. Vendar pa zlepljenje zaščitno folijo (ali celo steklo) ne bo motilo: malo je kaj. Na splošno je najboljši zaslon v svojem razredu Samsung J7 Neo. Povratne informacije uporabnikov o tem rezultatu so edinstvene: zaslon je odličen. Poleg pravilnega barvnega zaslona ima AMOLED tehnologija še eno prednost: pomaga, da je celoten pametni telefon energetsko učinkovitejši. Te matrice "jedo" zelo malo energije, kar pozitivno vpliva na avtonomnost pripomočka. In zdaj je to "bolna tema". Vendar pa preidimo na kamere aparata.

Glavna kamera

Govorimo zdaj o glavnem fotoaparatu Samsung J7 Neo. Mnenja o fotografiji kažejo, da posebni "čipi" modul ne sije. Kot glavni senzor se uporablja Sonyjev 13-milijona slikovnih pik s samodejnim ostrenjem in dvodelno LED bliskavico. Stabilizacije slike ni. Tako kot pri ročnem načinu fotografiranja. To je preprosta kamera, ki odstrani vse na stroju. Fotografije, ki jih posname ta modul, seveda ne morejo biti upravičene do naslova visoko umetniškega. Vendar pa je za vsakodnevno snemanje ta fotoaparat zelo primeren. Pri dnevni svetlobi se naprava zelo dobro sooča s slikami. Toda, ko mesto pade celo v manjši somrak, posel zavzame grdo. Fotoaparat očitno manjka fotografije. Kot rezultat, veliko hrupain ovire na slikah. V temnem času dneva je bolje, da fotoaparata sploh ne uporabljate.

Sprednja kamera

Sprednji modul ima senzor s 5 milijoni slikovnih pik in je opremljen s samodejnim ostrenjem. Vse to ni nič bolj presenetljivo. Razen, morda, vgrajena sredstva za potrditev (izboljšanje). Vendar pa ne bodo uporabljali nobene preudarne osebe, ker delajo slabo pri roki. Kakorkoli že, zmožnosti sprednje kamere so povsem dovolj, da odložite vaše slike v "Instagram". Skype je na voljo tudi prek Skypea preko Skype ali katerega koli drugega programa. Sogovornik vas bo jasno videl. Kot lahko vidite, fotoaparat - ni posebej močna stran tega pametnega telefona. Vendar ne smemo pozabiti, da spada v proračunsko kategorijo. Zato ni treba čakati na vodilne priložnosti iz njenih kamer. Dobro je, da so vsaj tam.

Življenjska doba akumulatorja in baterije

Naprave so opremljene z Li-Ion baterijo kapacitete 3000 mAh. Kaj to pomeni? To pomeni, da mora imeti naprava dolgo življenjsko dobo baterije, ki temelji na njenih tehničnih lastnostih in prisotnosti zaslona AMOLED. In to je res. Kot kažejo pričevanja, je Samsung J7 Neo sposoben živeti brez ponovnega polnjenja 25 do 3 dni. To je skoraj absolutni rekord med napravami tega razreda. Seveda se tukaj igra pomembna vloga z optimizacijo operacijskega sistema naprave s strojno opremo. Ampak, večinoma, "izvleče" baterijo. Za takšne tehnične lastnosti je zmogljivost dostojna. To je tozagotavlja "dolgo življenjsko dobo" naprave.

Pregledi pametnega telefona

Zdaj pa se obrnemo na mnenje uporabnika o napravi. Mnogi pravijo, da je Samsung Galaxy J7 Neo Silver izjemno nesrečen. Pregledi lastnikov so jasni: zaradi te barve izgleda slabo in hitro umazano. Toda videz bo ostal. Zanimivo drugače. Kako resnično deluje pripomoček? In tukaj "Samsung" je bil na visoki. Na splošno vsi lastniki opozarjajo na visoko hitrost dela, odsotnost zavor, napake in druge težave. To je zelo dobra novica. Nekoliko frustrirani uporabniki kamere. Toda to je normalno. Ampak tukaj so pogoste pritožbe, da proizvajalec ne posodablja programske opreme - to je že resno. Toda to je slavni greh "Samsunga". In ne naredite nobene od njih mogoče.

Zaključek

Tako smo razstavili začetniški pametni telefon Samsung J7 Neo. Mnenja o njem so večinoma pozitivna. Torej, družba "Samsung" je izdal visoko kakovost, funkcionalno in poceni napravo. Vendar, kot vedno. Uporabniki pravijo, da je to odličen pripomoček za delo in zabavo. In to bo pomembno še dve leti.

Sorodne publikacije