Mss32.dll: Kaj je to in kako popraviti napako, povezano s to datoteko?

Vsak operacijski sistem lahko ne uspe. Pogosto se uporabniki sistema Windows srečujejo z njim, ko poskušajo zagnati igro. Na primer, pogosta napaka je povezana z odsotnostjo dinamične knjižnice mss32.dll. V tem članku bomo govorili o tem. Podrobno bomo razumeli, da je to - mss32.dll zakaj je prišlo do napake in kako jo popraviti. Poleg tega bosta v članku predstavljena dva načina njene rešitve.

Mss32.dll je kaj?

In seveda bomo začeli z definicijo, ker se je pred odpravo napake treba seznaniti z njo, da bi spoznali vse nianse.
Torej, kot je omenjeno zgoraj, je mss32.dll dinamična knjižnica. To je potrebno za pravilno delovanje operacijskega sistema z zvokom v aplikacijah (najpogosteje v igrah). Napaka se pojavi iz treh razlogov: ta datoteka v računalniku manjka, je poškodovana ali zastarela. Zanimivo je, da sistem pogosto predlaga samodejno nalaganje in nameščanje te knjižnice, vendar lahko uporabniki razumejo, da ti ukrepi redko uspevajo. Torej, vse je treba popraviti.


Na tej točki lahko postavite točko v vprašanje: "Mss32.dll - kaj je to?" In pojdite na metode, da to popravite.

Ročni ukrep

Kot smo omenili v članku, bomo preučili dva načina za rešitev problema. Začnimo z ročnim - brez uporabe pomožnih aplikacij. Ta metoda se lahko zdi težka za nekatere uporabnike, vendar z uporabo navodil, ki bodo podana spodajz lahkoto lahko obvladujete vse. Če nekaj ne deluje, uporabite drugo metodo. Torej, kaj potrebujemo? Najprej prenesite v računalnik knjižnico, in drugič, jo vstavite v želeni imenik. Oglejmo si vse po vrsti:
 • Prenesi. Prenesite mss32.dll za Windows 7 ali katero koli drugo različico, ki je na voljo na kateri koli tematski strani. Da bi ga našli, je lažje uporabljati iskalnike tako, da vnesete vrstico »download mss32.dll«. Vendar pa obstajajo nianse. Dejstvo je, da veliko hekerjev tako ne distribuira knjižnic in virusov, zato prenesite datoteko samo iz dokazanih, priljubljenih spletnih mest, se prepričajte, da jo preverite z antivirusom.
 • Premik v imenik. Ko je datoteka prenesena, jo morate premakniti v sistemski imenik. Njegovo mesto je neposredno odvisno od različice operacijskega sistema. Torej, če imate 32-bitni Windows, morate datoteko premakniti vzdolž poti C: Windowssystem32, in če je 64-bitna, bo izgledala takole: "C: WindowsSysWOW64." • Ko je knjižnica na svojem mestu, bi morala težava z igro izginiti. Če se to ne zgodi, preverite, ali ste naredili pravo stvar, ali uporabite drugačno metodo.

  Odpravite napako v programu

  Reševanje problemov s posebnim programom je veliko lažje kot ročno. Program se imenuje DLL-Files.com. Prenesite ga, preden nadaljujete z navodili:
 • Zaženite program.
 • Vnesite iskalno poizvedbo msss32.dll.
 • Izvedite iskanje.
 • Kliknite na najdeno knjižnico.
 • Kliknite "Namesti".
 • To je vse. Zdaj veste, odgovor ne samo na vprašanje "Mss32.dll - kaj je to?" Ampak tudi "Kako popraviti napako, povezano s to knjižnico?". Poleg tega obstajata dve dokazani metodi.

  Sorodne publikacije