HTC One E8 Dual Sim telefon: Funkcije, pregledi

V Rusiji je trg mobilnih naprav zapolnjen z modeli različnih blagovnih znamk. Med njimi so podjetja (npr. Apple), ki proizvajajo drage pripomočke. Toda HTC ni nič manj priljubljen. Pametne telefone, ki se prodajajo pod to blagovno znamko, odlikuje visoka kakovost in zanesljivost. Leta 2014 je podjetje predstavilo nov razvoj, ki je skoraj kopija vodilnega modela One M8. Pametni telefon HTC One E8 Dual Sim je nameščen kot naprava srednjega razreda. Razvijalci so uporabljali ne samo tehnologije, znane iz prejšnjih modelov, ampak tudi veliko inovativnih dosežkov. Ta pripomoček lahko zagotovo imenujemo unikaten. Zanimalo ga je veliko kupcev, ki so po interakciji z napravo na spletu pustili veliko pozitivnih mnenj. Oglejmo si tehnične značilnosti pametnega telefona One E8 od tajvanskega proizvajalca HTC in se seznanili z njegovimi prednostmi in slabostmi.

Oblikovanje

Telefon HTC One E8 Dual Sim je sodobna mobilna naprava, ki deluje na operacijskem sistemu Android. Po mnenju kupcev je njegov videz precej zanimiv. Če pogledate, lahko vidite, da so oblikovalci v njem podvojili glavne značilnosti vodilnih modelov drugih blagovnih znamk. Telo je težko imenovati majhno, njegova velikost je 14642 x 7067 x 985 mm. Model ne velja za težke - brez pokrova, njegova teža ne presega 150 r.

Vodilni prototip M8 je bil narejen iz aluminija, v pametnem telefonu E8 pa so razvijalci uporabljali plastično ohišje. Po mnenju uporabnikov nije pomanjkljivost, saj je material zelo kakovosten. Navzven je telefon videti eleganten, gladko oblikovan (zahvaljujoč zaokroženim linijam). Odsotnost ravnih vogalov naprave je omogočila nekaj mehkobe. Popolnoma se prilega celotnemu konceptu ravnih površin in ukrivljenih hrbtnih plošč. Na voljo v prodaji z mat in sijajno površino. Nedvomna prednost je ergonomija. Kljub velikosti je naprava primerna za uporabo. Dotik materiala telesa je zelo lep. Na plastični površini so majhne praske praktično nevidne.

V sortimentu je več barv. Najbolj priljubljeni so modra, bela, temno rdeča. Vsak kupec bo lahko sam izbral najprimernejšo možnost.

Zaslon HTC One E8 Dual Sim: pregledi in specifikacije

Ena od prednosti tega modela je zaslon. Izdelana je z uporabo vrhunske tehnologije Super LCD 3 SoLux. Tisti kupci, ki so lahko komunicirali s pametnim telefonom M8, niso našli nobene razlike. 5-palčni kapacitivni zaslon prikazuje slike Full HD. Ne omenja se nobena pikselizacija, nejasnost, zamegljenost. Ločljivost je 441 ppi. Prednost tega zaslona je visoka stopnja kontrasta in svetlosti. Široki koti gledanja, vendar z močnim nagibom, bodo opazna nekatera popačenja. Vsaka slika, ki se pojavi na zaslonu, je čim bolj podrobna. Proizvajalec je poskrbel za zaščito zaslona. Model uporablja steklo odlične kakovosti - Gorilla Glass 3. To ga preprečujesamo nastajanje prask, pa tudi sekanci, razpoke.
Za ljubitelje sodobnih iger je na voljo možnost multitouch. Naprava podpira do pet hkratnih dotikov. Majhna pomanjkljivost je nastanek bleščanja pri neposredni sončni svetlobi, vendar je obseg svetlosti povsem dovolj za udobno delo.

Digitalni fotoaparati HTC One E8 Dual Sim: Pregled funkcij

Glavna kamera je prav tako prednost tega modela. Temelji na 13-megapixel senzorju. Fotografije so po mnenju uporabnikov praktično do profesionalne kakovosti. Fotografije so podrobno opisane z visoko stopnjo jasnosti. Sploh niso nižje od tistih, ki jih izdelujejo vodilni modeli. Razlike so majhne, ​​vendar jih ni mogoče imenovati pomembne. Modul ima širok kot gledanja, občutljiv samodejno ostrenje, zato je tudi najmanjša podrobnost prikazana na zaslonu. Pixelization ni na voljo, če gledate posnetke na velikem zaslonu. Kakovostne fotografije lahko dobite tudi v slabih svetlobnih pogojih. Sprednje kamere HTC One E8 Dual Sim prav tako ni mogoče imenovati šibke. Temelji na 5-megapixel senzorju. Ni bliskavice, vendar ne vpliva na dobro osvetlitev, da bi dobili podrobne posnetke. Zahvaljujoč samodejnemu ostrenju postane besedilo jasno, brez zamegljenih podrobnosti. Naprava vsebuje urejevalnik Touch Up, ki omogoča spreminjanje fotografije.

Zvok

Še naprej govorite o prednostih pametnega telefona HTC One E8 Dual Sim in upoštevajte značilnosti zvočnikov. Zvočni sistem, ki se uporablja v vseh napravahTajvansko podjetje, zelo kakovostno. Proizvajalec ga uporablja ne le v vodilnih modelih, ampak tudi v tistih, ki se nanašajo na proračun in srednji segment. Standardni stereo zvočniki se nahajajo na sprednji plošči. Ta model vključuje tehnologijo BoomSound. Ko predvajate različne skladbe, zvok ni samo glasen, ampak tudi bogat z nasičenostjo in čistostjo predvajanja. Ljubitelji glasbe so v svojih recenzijah posebej poudarili zvok globokih basov.

Strojna "polnitev"

HTC One E8 Dual Sim ima visoko zmogljivo zmogljivost. Naprava temelji na čipu Qualcomm Snapdragon 801. Temelji na 4 računalniških jedrih. Pri delu z aplikacijami, ki zahtevajo veliko količino virov, lahko taktna frekvenca naraste na 2500 MHz. Ta procesorski model deluje v povezavi s pospeševalnikom Adreno 330. Video adapter je tudi zelo zmogljiv. Visoka zmogljivost je zagotovljena z dvema gigabajtoma RAM-a. Vgrajen pomnilnik je 16 GB. Namenjen je shranjevanju različnih datotek, glasbe, iger, filmov in drugih aplikacij. Če uporabnik nima dovolj pomnilnika, ga lahko razširite z zunanjim pomnilnikom do 128 GB.
Med delovanjem so uporabniki opazili, da se tudi pri visoki obremenitvi naprava ne pregreje.

Avtonomija

HTC One E8 Dual Sim ima baterijo, ki je ni mogoče odstraniti. Izdelana je v skladu s tehnologijo litijeve polimere. Čeprav je njegov obseg samo 2600 mAh, lahko uporabnik računa na vsaj 2 dni dela.Pri zmanjšanju obremenitve se lahko življenjska doba enega polnjenja podaljša za 24 ur. Presenetljivo je, da je ta model pametnega telefona rivalstvo celo z vodilno znamko znane družbe Apple. Proizvajalec je čim bolj optimiziral potek dela, pri katerem je platforma postala čim bolj energetsko učinkovita. Naprava omogoča zasilni način, ki se aktivira z 10% polnjenjem baterije. V tem stanju lahko pripomoček deluje približno 30 ur.

Upravljanje z gestami

S preučevanjem povratnih informacij lastnikov HTC One E8 Dual Sim lahko vidite, da je veliko pozornosti pritegnilo velik uporaben razvoj. To je sistem za zagon gibanja. Izvajanje te inovacije je uporabnikom omogočilo upravljanje naprave z uporabo gibov. Po mnenju večine se je izkazalo, da je zelo priročno. Na primer, lahko sprejmete klic s telefonom, ki je obrnjen na uho. Ni potrebe po dodatnih ukrepih. Če želite vključiti fotografski ali video način, je dovolj, da napravo obrnete vodoravno in pritisnete stransko nihanje glasnosti. Te značilnosti povprečnega pametnega telefona cenijo domači potrošniki.

Sorodne publikacije