WiFi konfiguracija na ByFly ZXHN H208N ("Interconnect"): navodila po korakih

Sodobnemu človeku je težko predstavljati življenje brez interneta. V brezmejnih prostorih svetovnega spleta so shranjene vse potrebne informacije, do katerih lahko dostopajo vsi. Za povezavo z omrežjem potrebujete posebno opremo. Vključuje modeme in usmerjevalnike. Sodobne naprave imajo veliko funkcionalnosti. Ena glavnih prednosti je Wi-Fi. Z ustvarjanjem domačega brezžičnega omrežja lahko vedno pozabite na neprijetnosti, do katerih pride pri uporabi internetnega kabla. Seveda, z lokalno povezavo, uporabnik akutno doživlja nekatere omejitve - dostop do svetovnega spleta je zagotovljen samo na eni napravi, pomanjkanje mobilnosti. Če se želite znebiti tega, vam bo pomagal modem ZXHN H208N. Konfiguriranje WiFi na ByFly ("Promsvyazok") ne bo prizadelo niti neizkušenih uporabnikov. Vse, kar je za to potrebno, je strojna oprema, ki je pravilno povezana z računalnikom. Torej, naredimo korak za korakom pri nastavitvi brezžičnega omrežja.
Povezava in prijava

Da bi modem deloval pravilno, ga boste morali pravilno povezati. To naredite z uporabo obližnega kabla, ki je priložen kompletu. Kabel ponudnika se poveže tudi z ustreznimi vrati. Nato vstavite samo napajalni kabel. Vse, zdaj lahko vklopite napravo v vtičnici. WiFi konfiguracija na ByFly ZXHN H208N se izvaja v spletnem vmesniku. Za prijavov njem je potrebno uporabiti spletni brskalnik. V naslovni vrstici je opisan omrežni prehod. Če modem ne spremeni tovarniških nastavitev, se bo digitalna kombinacija ujemala z - 1921681.1. Po potrditvi vnosa uporabniku se na zaslonu monitorja prikaže okno pooblastila. Od vas zahteva, da poimenujete svoje uporabniško ime in geslo. Če se parametri prijave ne spremenijo, potem te vrstice vnesejo admin. Pomembno: ta beseda mora biti napisana z majhno črko. Meni modema se odpre, ko kliknete na gumb Prijava.


WiFi nastavitve na ByFly ZXHN H208N: Kje začeti?

Če pridemo do nastavitev brezžičnega omrežja, mora uporabnik najprej opraviti nekaj preprostih dejanj. V elementu Omrežje onemogočite možnost DHCPv6 Server. Po tem pojdite na zavihek Administration in izberite "Off" v stolpcu "Funkcija Ipv6". Ko končate te korake, lahko začnete nastavljati WiFi na modemu ZXHN H208N. Za to mora uporabnik iti na točko WLAN. Tu so nastavljeni parametri omrežja. Najprej morate klikniti na jeziček Nastavitve SSID. V oknu, ki se odpre na zaslonu, poiščite polje Omogoči SSID. Pred njim je kljukica. Zdaj lahko dobite ime omrežja. Zabeleži se v nizu SSID Name. Največje število znakov je 32, najmanjša pa 1. Za vnos lahko uporabite črke in številke. Po registraciji imena morate spremembo potrditi s klikom na gumb Pošlji.

Varnost

Ker se lahko vsi, ki imajo pripomočke z modulom Wi-Fi, povežejo z brezžičnim omrežjem, morate aktivirati zaščito. To bo omogočilo dostopomejeno. Varnostne možnosti se vnesejo na kartico Varnost. Uporabniku priporočamo, da izbere algoritem za šifriranje (stolpec Authentication Type). Strokovnjaki priporočajo protokol WPA2-PSK. Zdaj morate iti v naslednjo vrstico - geslo WPA. V njej uporabnik vnese ključ-geslo, ki ga bo zahteval pri povezovanju. Če želite končati konfiguracijo WiFi na ByFly ZXHN H208N, boste morali klikniti Pošlji in nato ponovno naložite strojno opremo.

Sorodne publikacije