Kako Rock Sina v Pv? Greh v popolnem svetu

Vprašanje, kako črpati Sino v PV, pogosto postavljajo uporabniki omrežja. Ta razred odlikuje raznolikost možnosti za gradnjo zbirk. Ta vidik vključuje razdelitev spretnosti, izbiro oklepov, pravilno uporabo spretnosti itd. Ta material je namenjen igralcem, ki ne morejo določiti smeri črpanja. Obstajajo osnovne informacije o razredu z definicijo vseh prednosti, slabosti in poudarjanja pomembnih podrobnosti.

Prva vrsta zbiranja

Znanje o tem, kako črpati Sino v PV, bo pomagalo v prihodnosti, da bi se izognili številnim težavam s tem razredom. V igrah žanra MMORPG je prava izbira zlaganja in razumevanja vašega lika ključ do uspeha v prihodnosti. Če se ne približate kompleksu črpanja, doseganju rezultatov pri razvoju visokokakovostne vsebine ne bo nikoli uspelo.


Sin v vesolju "Perfect World" se imenuje Killers, toda tukaj lahko imajo štiri različice razvoja. Prvi je hibrid. Ima povprečno škodo, enako stopnjo preživetja in druge parametre. Izčrpana je s tako porazdelitvijo spretnosti: 2 enoti moči, 1 v vzdržljivosti in 7 v spretnosti. Takšne značilnosti so sprejete skozi vsako od dveh ravni. Za hibridni sklop je razred "lahke oklepe". Težava je v tem, da se junak, ne da bi se osredotočil na določeno smer, nenehno zmotil. Samo najbolj usposobljeni in izkušeni uporabniki si lahko izberejo to smer za črpanje. Pristojno izvajanje takega vojaka v Ljubljani. \ Tbitka zahteva najbolj pravilen izračun.


Drugo zbiranje

Razmišljanje o tem, kako črpati Seana v PV, je lahko daljše kot v drugih projektih. Ponavadi v MMORPG en znak Assassin pomeni krhek hitri morilec, ki dela v nevidnosti in odpravlja nasprotnike s kombinacijami strele. V "Perfect World" je zbirka "Heavy-Sin". Vključuje zaklepanje morilca v težko oklep. Spodaj se ujemajo lastnosti ob sprejemu nivojev. Igralec mora začeti veljati, dokler oprema ne bo spet na voljo, in zagotavlja visoko raven zaščite. Zato glavne prednosti take zbirke junaka. Ima precejšnjo stopnjo preživetja zaradi povečanega oklepanja in zdravja. V odprti bitki se ne sooča s tako močnim neposrednim srečanjem z bojevniki in podobno. Pri tem se profesionalci končajo in lahko začnete seznam negativnih strani:
 • Najprej razred dobi manjši prirastek čarobni obrambi.
 • Drugič, obstaja možnost, da se izogne ​​napadom.
 • V tretjem primeru pade natančnost.
 • To so glavne značilnosti, ki naj bi pomagale Sinu v boju. Brez njih postane šibek bojevnik, ki nima svojih glavnih prednosti. Zbirka "težka" je bolj poskus za uporabnike, ki so že raziskali druge funkcije tega razreda. Ne tekmuje z drugimi, bolj koristnimi smeri dostave.

  Tretja varianta črpanja

  Kako črpati Sein v PV, izdaja po razčlenitvi ne bo več pomembna?Zgradite posebej podrobno. Dve zgoraj omenjeni različici imata svoje prednosti in slabosti. V tem primeru ni nobene izjeme za "Koni Sin". Torej se v skupnosti navijačev imenuje smer za črpanje, v kateri se lik pretvori v pravi tank. On dobi veliko rezervo oklepov in preživetja. To vam omogoča, da ostanejo dlje v neposrednih spopadih, on ni konkurent v tem pogledu, celo "he-guy".
  Pravilno črpanje pri izbiri take možnosti bo porazdelitev 1 točke v vzdržljivosti in moči, 3 v agilnosti. Zmanjšanje enot zadnjega parametra zmanjša točnost, stopnjo napada in utaje. Slednje je značilno za stabilnost. "Koni Sin" je pogostejši na bojiščih, njegovo izvajanje ne zahteva toliko moči in veščin kot v prejšnjih dveh primerih. Ta sklop lahko prevzame agresijo večine šefov in na visoki ravni ustrezne opreme se število teh poveča. Zanimivo je, da tak lik nosi lahek tip oklepa. To ne preprečuje njegovega velikega preživetja. Problem je, da ta razred ni bil ustvarjen, da bi sprejel izgubo. V igri obstajajo arhetipi, ki se bolje spopadajo s to nalogo. Izostritev klasičnega morilca morda ne bo zadovoljila rezultatov. To je velika ovira za uporabnike.

  Klasična obdelava

  Poleg črpanja se v tej temi pojavljajo pogoste težave pri širjenju izdelkov na Sino v PV. Vse je odvisno od izbire črpalne poti. Zgoraj opisani trije vsebujejo informacije o tem, kako distribuiratidobil točke pri karakterizaciji z vsako novo stopnjo.
  Zadnji morilec v vesolju igre "Ideal World" je največji poudarek na izgubah. To je klasična različica črpanja, v kateri mora lik ustvariti jasne kombinacije in ubiti znake z nizko stopnjo zaščite, da se jim približuje. Njegova glavna obrambna značilnost je izogibanje udarcem. Treba je opozoriti, da se Assassin zanaša na agility pri izgubi. Igralec mora na vsaki ravni vložiti le eno točko orožja in orožja. Ostali štirje gredo v agilnost z vsakim novim korakom. Za morilce z veliko izgubo je ta parameter glavni. Že po stopnji 100 se prednost premika proti sili, vendar le do zahtevane ravni, ki zahteva najboljši oklep. Mnogi igralci menijo, da je ta vrsta montaže edina pravilna. Za njih je konstrukcija Assassinovega arhetipa druge vloge kaznivo dejanje. Popolnoma se kaže v boju z dvobojem s katerim koli sovražnikom. Njegova znanja so prilagojena tako, da povzročajo največjo škodo. Prav takšni morilci se lahko najbolj pogosto srečujejo v svetu "Perfect World".

  Temeljne spretnosti, 1. del

  Sinino polivanje v Pv nujno spremlja popolna študija vseh njegovih veščin. Igralni svet je znan po tem, da ponuja ducate različnih veščin, vendar niso vse zabeležene v kategoriji ključnih urokov. Lahko je do deset takšnih predmetov. Za morilca, najprej, je treba opozoriti na "razpustitev". Pojavi se z doseganjem ravni 13, po 29 pa se dopolni z možnostjo »Escape to Shadow«. Zaradi te spretnostidel ljubiteljev "idealnega sveta" ljubi razred in ga samo prežema, drugi pa iskreno sovraži. To je tipična skrb za nevidnost, s katero se morate boriti v dvobojih.

  "Pobeg v senco" se lahko neposredno uporabi v bitki. Da bi razkrili, je treba dvigniti raven znaka s skrivanjem. Če je ta številka pod nivojem drugega junaka, Assassin ne bo mogel pravilno uporabiti nevidnosti. Na ravni 29 v arzenalu se pojavi "Soft Walk". Sposobnost pasivno poveča parameter varstva vsakega junaka z vsako novo stopnjo. Ob enaki stopnji črpanja obstajajo nasprotne spretnosti proti drugim morilcem pod imenom "Eagle Star". Spretnost omogoča znatno povečanje detekcije. V bitki dveh Asasin zmag bo tisti, ki z veščino bo dobil več točk v liniji zaznavanja kot sovražnik tajnosti + raven skupaj. Spretnost se aktivno uporablja v bitkah brez njega, da bi odrezal sovražne morilce bolj težke čase.

  Osnovne spretnosti, 2. del

  Kakovost Sin v PS je potrebna tudi za pridobitev močnih veščin, ki so v dvobojih lahko odkritje za nasprotnika. Igranje morilca je težko, toda ko ga izpopolnjujejo, ne bo težko prenesti drugih razredov. To pomagajo spretnosti "Diamond Printing" in "Curse of the Three Generations".
  Prva spretnost je že na ravni 19. Ko je aktiviran, daje možnost, da se izognete sovražni škodi. Morilec bo prejel samo eno škodo. Buff ne traja dolgo na znakih, zato je pomembno pravilno ujeti čas za njegovo uporabo. Takrat so pomembne veščine sovražnikapovzroči največjo škodo, lahko postane neuporabna. "Prokletstvo treh generacij" se v arzenalu pojavlja le z nivojem 59. Deluje na podoben način, vendar deluje na negativne učinke, usmerjene proti Sini. V MMPORS-u mora biti vsak Assassin sposoben hitro premikati proti svojemu cilju. Brez tega ne bo mogel odrezati sovražnika s šibkim oklepom, kot na poti, ki ga lahko dobite na močan "tank". Razvijalci Perfect World so za arhetip pripravili spretnost "Tune Dance". Po pridobitvi 29. stopnje zna lik dobi možnost, da se premakne za izbranim nasprotnikom nazaj. Ko doseže trideset stopinj črpanja, lahko igralec uporabi "Skoči skozi senco". Bistvo druge spretnosti je enako, toda ko se gibljete za ciljem, postanejo še dodatno omamljanje.

  Osnovne spretnosti, 3. del

  Vse Sinine enote v ZP, ne glede na porazdelitev značilnosti, se osredotočajo na iste veščine v arzenalu. Nekateri od njih so že opisani zgoraj, vendar mora ta seznam nujno dodati "Blood Label". Znana je med pufrskimi liki, kar arhetipu daje priložnost za obnovitev zdravja v bitki. Pozitiven učinek deluje tako, da je regeneracija življenja odvisna od količine škode, ki nastane v bitki. Zahvaljujoč tej spretnosti, ki se pojavlja na 34. stopnji Assassina, je na kmetiji enostavno kmetovanje v pozni fazi črpanja. Hitro očisti žepe nasprotnikov. Na nivoju 39 je še en neverjetno uporaben buff za morilca. Ta lik ne umre od prvega časa zaradi sposobnosti "Prevare smrti". Če je ta učinek prilagojen znaku,njegov umor vodi v vstajenje z 20 odstotki najvišjega zdravja. V veliko pomoč herojem, ko jih močni borci vržejo in izročijo svojo neustrašno škodo. Pomembno je vedeti, da ima morilec ogromno število vzvodov, ki preprečujejo sovražniku, da ustvari močno opozicijo. To je "kvarjenje", "imobilizacija" in celo "nesoglasje". Zadnja spretnost prekinja kast in zmožnosti, po katerih postane njeno razglasitev za nekaj časa nemogoča. Čarolija "Dragon Bite" skupaj z "Navdih" ustvarja dovolj energije Chi. Zgoraj opisane veščine zadostujejo za redno ustvarjanje nevarnosti sovražnega "tankega" v smislu oklepnih znakov.

  Pravilna izbira sklopov

  Makro makri za Sin in PV temeljijo na kombinacijah ključnih spretnosti, ki povzročajo največjo izgubo. Zgraditi jih je treba, ko bodo uporabniki določili smer črpanja. Na začetku je treba opozoriti, da koža Sina zagotavlja edino pravilno montažo - popoln poudarek na izgubah. To je četrta različica, opisana v tem materialu, s porazdelitvijo karakteristik 1 sila, 4 agilnostjo v vsaki preneseni stopnji. Večina izkušenih igralcev je mnenja, da druge variacije znakov niso vredne življenja ali preveč zapletene pri izvajanju. Kony Sin živi dolgo časa, lahko ukrotijo ​​šefove, čeprav ne vsi, in "smrtna goljufija" se ta čas razširi. Problem je, da mu je težko ubiti sovražnike. Hibrid se najde, ker ima večjo natančnost in izogibanje, vendar jim je težko narediti smrtonosne kombinacije. Močan morilecnima izrazitih moči. Ta možnost je primernejša za razredne poskuse kot za resno igro. Zato mora vsak uporabnik, ki ni seznanjen z Asasinom, izbrati moč sklopa 1, 4 spretnosti. Že po temeljitem proučevanju vseh mehanikov lahko črpalko spremenite ali poskusite ustvariti nov lik. Od tega se bojne tehnike močno preoblikujejo, greh se preveč spreminja.

  Izbira opreme

  Če bo uporabnik uporabil vodnik na Sina v PV, potem je v večini različic postanka tam opisana največja škoda. V skladu s tem je za takšno stavbo izbrana oprema. Morilec je najbolj učinkovit v boju, ko povzroči takojšnjo škodo. Naloga igralca s pomočjo izbire oblačil, dodatkov in kostumskega nakita zmanjšuje dolg premor med stavkami. Če je stopnja napadalnega napada 286, bo lahko zapolnil 3 Ci, medtem ko je buff aktiven za povečanje tega parametra. Če je stopnja napada 4,0, bo podoben učinek dosežen z nebeške, ne pa iz peklenske bliskavice. Hkrati se bodo sovražniki povišali izgube. Potrebne opreme ni lahko sestaviti. Oblačila se bodo ustavila. Na primer, rt z 79 podzemno luno pade z nekaj možnosti. Številni predmeti so vzeti iz kompleta 99 2x2, vključno s čevlji, prsmi, ogrlico in pasom King Lion. Pomembno je osvojiti bodalo s prvim izboljšanjem, ki je pridobljeno iz XX. Stoletja. Kot orožje je ta možnost najpogosteje izbrana. Opozoriti je treba, da bo najtežja stvar, da se knjiga ustavi. Pade iz božjega naročja Pan-GuNorthov glas in možnost za to sta majhna. Pri nakupu artikla na dražbi bo igralec moral plačati ogromno denarja. Ob upoštevanju vrednosti opreme je treba pred izbiro montaže in distribucije bistvenega Sina v PV pristopiti z vso resnostjo.

  Druge informacije

  Pomemben vidik razvoja značaja je izbira Gine za Sina v PV. Sprva igralci pozorno spremljajo vrsto ukrotenega bitja. Na primer, Soul Thai Bo bo zagotovil sposobnost privabljanja sovražnikov. Za mobilno lekarno veliko pomaga. Drugi tip Ginov Soul Thai Xuan potrebuje več za pomoč v zračnih bitkah resničnih igralcev. Pomaga pospešiti polet, saj se teleporterji dveh veščin lahko iztečejo v pravem trenutku, in dokončanje ubežnega cilja je enostavno potrebno. Gine je treba izbrati glede na njihove potrebe. V idealnem primeru je dovolj, da se igralec seznani s parametri svojega hišnega ljubljenčka in njegovih plusev. Na podlagi teh podatkov je treba določiti, kaj je bolj primerno za to vrsto gradnje znakov. Podobno je tudi vprašanje, katera frakcija naj bi izbrala Sino v PV. Sistem "Morje" predvideva prisotnost treh vojaških organizacij, ki jih je mogoče združiti. Uporabnik si tako pridobi prestiž, za katerega se izplačajo izjemni bonusi. Igralec lahko, odvisno od izbire frakcije, pridobi različne spretnosti. Pred vstopom morate izbrati najbolj uporabnega za Assassin s celotnega seznama. To bi moralo biti glavni dejavnik pri izbiri frakcije. Treba je opozoriti, da vstop v vrsto vojakov ene od združenj daje druge prednosti. Ti vključujejo sredstvagibanje, simbolika, dodatno gnezdo in posebni kamen iz 9. razreda.

  Sorodne publikacije