LG Magna: pregledi. Opis, specifikacije telefona

Izbira mobilne naprave za uporabo ni tako enostavna, kot se zdi. Sodobni tehnološki trg preliva različne telefone. Zato je treba pred nakupom natančno preučiti vsak model. Nato morate ugotoviti, kaj je LG Magna. Vsakdo lahko pusti povratne informacije o tej napravi. Zato ne smemo verjeti vsem, kar je napisano. Kljub temu mnenja lastnikov pomagajo oceniti kakovost mobilnega telefona na splošno. Na katere funkcije je treba opozoriti?

Kratek opis

LG Magna je sodoben mobilni telefon srednjega razreda. Ne morete ga imenovati idealen pripomoček, vendar so njegove prednosti v modelu. Ta naprava zanima njeno ime. Bistvo je, da Magna prevede iz latinščine "velik". Je to res?


Naprava je bila prvič prikazana na mobilnem svetovnem kongresu leta 2015. Nato se je pojavil skupaj z drugimi možgani LG - Leon, Spirit in Joy. Vsi ti pripomočki se dojemajo kot cela linija od Elje. In LG Magna je v njem najbolj privlačen pametni telefon. Glede na sodobne standarde ima pripomoček dobre lastnosti in dostopno ceno. Zaradi tega je naprava privlačna za potrošnika. Nadaljnje podrobnosti bodo podane na "Elje Magna". Ta telefon je kot nalašč za tiste, ki želijo slediti časom!


Značilnosti

Vredno je začeti s kratkim opisom značilnosti pripomočka. Pomembna točka, na katero veliko ljudi namenja pozornost. Kaj je LG Magna? Povratne informacije strank poudarjajo, da zmogljivosti naprave na splošno nisopustite ravnodušnim tudi najbolj natančnega uporabnika.
Pripomoček ima naslednje funkcije in zmogljivosti:
 • 5-palčni zaslon;
 • Procesor MediaTek MT6582 za 4 jedra;
 • Operacijski sistem Android 501 Lolipop;
 • 1 GB RAM-a;
 • vgrajen prostor z 8 GB;
 • možnost priključitve dodatne pomnilniške kartice "
 • podpora za 2G in 3G omrežja,
 • Wi-Fi,
 • Bluetooth 4.1;
 • podpora za delo z več SIM karticami; 23]
 • 2 fotoaparata (zadnji in čelni);
 • senzorji bližine in osvetlitve;
 • LED bliskavica;
 • Li-On baterija. Ta opis je mogoče sklepati, da je LG Magna je dober mobilni telefon.Ne moremo imenovati popoln, ampak za mnoge ljudi

  Dimenzije in teža

  LG Magna, čigar pričanje potrjujejo njegove dobre lastnosti, je pametni telefon, ki ustreza svoji velikosti in se ne razlikuje veliko od večine sodobnih mobilnih telefonov, vendar pa lahko delo s takšno napravo Velikost pripomočka je 140 x 70 x 101 milimetra.
  Naprava ne preveč tehta. Vendar pa je to dovolj, da odkrijete manjkajočega LG Magna iz žepa. Teža telefona je le 136 gramov. Zato ne moremo poklicati ultra lahkega pametnega telefona. Popolnoma normalno po sodobnih standardih.

  Videz in priročnost

  LG Magna Smartphone zasluži veliko pregledov. Na videz, telefon spominja na svoje brate in sestre o vrstici, predstavljeni na razstavi 2015. Ob vodoravnem (vodoravnem) ukrivljenem dizajnu,daje napravi zanimiv videz. Kaj je pametni telefon še vedno na voljo? Zaslon Devays ni res ukrivljen, vendar izgleda, kot da telefon izgleda kot lok. Ta rezultat je posledica plastičnega platišča, ki ima obliko ukrivljenosti kot zaslon. Vogali mobilnega telefona so zaobljeni, kar daje prefinjen videz. Držanje te slušalke v roki je zelo priročno.


  Zadnja plošča pripomočka je popolnoma odstranjena. Primer je nestabilen, prstni odtisi na njem so nevidni. LG Magna, katere pregledi so večinoma pozitivni za uporabnike, so narejeni iz plastike. Ohišje pokriva celoten zadnji del, kakor tudi bočnice naprave. Na strani pokrova je posebna letvica, ki vam omogoča enostavno razpakiranje pokrova iz naprave. Spodaj je standardni komplet priključkov in rež - za SIM-kartice (Micro-Sim), kot tudi za dodatno pomnilniško kartico. Baterija ni odstranljiva. Opozoriti je treba, da za zamenjavo sim-kartice, še vedno morate ponovno zagnati telefon.
  Sprednja plošča je opremljena s senzorji za bližino in svetlobo. Obstaja tudi sprednja kamera. Zadnji del naprave je zadaj. Na dnu pripomočka je priključek USB, na vrhu pa je standardna vtičnica za slušalke. Na splošno telefon LG Magna prejme pozitivne povratne informacije za svojo zasnovo. Gadget je izdelan s standardnimi minimalističnimi opombami, ki mu dajejo prefinjenost. Nič odveč. Delo s preučevanim pametnim telefonom je prav tako zelo preprosto.

  Zaslon

  LG Magna je telefon IPS-matrix in tehnologija za dotik v celici. Kot smo že omenili, je diagonala pametnega telefona 5 cm. To je tonormalna stopnja za sodobne mobilne naprave. Ločljivost zaslona 1280 x 720 slikovnih pik in gostoto slikovnih pik - 294 ppi. Vidni kot naprave šele veselo - na skoraj katerokoli kot slika ni popačena in izgleda ostra. Vse to - kljub vyhnutist zaslonu. Svetlost in kontrast sta prav tako zadovoljen. Barva izročitev LG Magna je blizu realnosti. Edina pomanjkljivost - je, da ima belo pristranskost v toplih odtenkih. Uporaba telefona v močni svetlobi ali soncu ne deluje! Multitouch tehnologija omogoča pametni obdelati le 10 dotakne. To omogoča avtomatsko svetlosti. Lahko jo nastavite sami. Toda nobena nastavitev prikaza.

  Ergonomija

  LG Magna H502F znak zasluži pozitivne povratne informacije, ker napravo roko, kot je bilo povedano, je lepo. Vsi elementi telefonu ji daje eleganco. V pogovoru ukrivljen zaslon je očitna - je dobesedno "objemi" lastnik naprave. Block gumb na zadnji plošči. To je primeren za desno roko in levo roko. Nekaj ​​zmogljivosti podatkov se zdi nenavadno, da se uporabljajo za delo z mobilnim telefonom prek gumbov na stranskih stenah. Plastični katere naprava priročen. Izdelan je s kovino. Vsi LG Magna popolnoma prilega. Ergonomija pripomoček je na vrhu!

  Operacijski sistem

  LG Magna, ocen, ki poudarjajo njegovo funkcionalnost je v operacijskem sistemu Android 501 Lolypop. "Vmesnikcelotna stvar se ne razlikuje veliko od telefonov s podobnim OS. Vendar pa so v programski opremi nekatere funkcije. Ugotovljeno je, da je predlagani videz Android preveč preprost. Tudi preveč. Podokno za sporočila se je na primer spremenilo - zdaj sta dva ločena bloka: hitre nastavitve (zgoraj) in sporočila (spodaj). Na zaklenjenem zaslonu lahko vidite sistemska sporočila. Na voljo je hiter dostop do klicanja.
  Domači zaslon se lahko prilagodi v korist lastnika. Obstajata dva načina - preprosta in enostavna, kar je zelo preprosto. Tipke na dotik in barva plošče lahko prilagodite. Telefon LG Magna je dvoumen zaradi enostavnosti menija Nastavitve. Po eni strani so lastniki zadovoljni, da so vsi pripomočki v pripomočku razdeljeni na več razdelkov - "Omrežja", "Prikaz", "Splošno" in tako naprej. Po drugi strani pa je vmesnik preprost za odbijanje.

  Kamere

  Sodoben telefon je večnamenska naprava. In "Veliki" ni nobena izjema. Ta pametni telefon ponuja več kamer - zadaj (8 MP) in spredaj (5 MP). V drugi ni ločene bliskavice in samodejnega ostrenja. Toda za salfi in video klice je v redu. Z zadnjo kamero lahko naredite dobre fotografije. Ima funkcijo "samodejnega ostrenja" in lastno bliskavico. Možnosti kamere se malo razlikujejo od preteklosti LG-ja. LG Magna H502 prejme pozitivne ocene zaradi prisotnosti samo enega standardnega načina fotografiranja. To zelo olajša delovanje fotoaparata. Video posnetek je prav tako prijeten - samodejno ostrenje se hitro prilagodi, kar vam omogoča, da dobite jasno sliko na izhodu.Ostrina in podrobnosti slike - tukaj so prednosti LG Magna H502. Ocene poudarjajo dobro delo jokerja. Poudarjeno je, da je hrup v fotografijah in videih neznaten. Kljub temu fotoaparat ni primeren za umetniško fotografiranje. Prikaže prenos barv.

  O performansu

  LG Magna Gold pregledi niso najboljši za njegovo izvedbo. Naprava je opremljena z dobrim procesorjem, vendar je zastarela. Njegov bit je samo 13 GHz. Visoka hitrost pripomočka se doseže z vgrajenim pospeševalnikom. Povezovanje zunanjih naprav s telefonom LG Magna ni podprto.
  V spomin, kot je bilo že omenjeno, ni preveč. Prostor lahko razširite s povezavo dodatnih 32 GB pomnilniške kartice. Kljub temu so nekateri uspešno vstavili kartico LG Magna 64GB. V telefonu ni veliko pomnilnika, vendar je to dovolj za normalno delovanje naprave. S sodobnimi programi in iger bodo morali delno - zastareli procesor "Great" ne bo mogel spopasti z obremenitvijo. Rezultati testiranja pripomočka so pokazali, da je zmogljivost LG Magna pod povprečjem. Za delo in učenje se bo pametni telefon popolnoma ujemal. Toda za igre ni veliko. Delo na spletu, gledanje videoposnetkov ali samo poslušanje glasbe v telefonu ne more biti problem.

  Stroški

  Seveda, kaj o telefonu LG Magna prejme povratne informacije. Kupci so zadovoljni s ceno pripomočka. Kot je bilo poudarjeno, "Magna" spada v srednji razred mobilnih naprav. Zato se cenik na napravi ne more imenovati proračun.Ampak ni visok. V povprečju bo telefon stane 7-8 tisoč rubljev. Ne veliko. Izredno nizke stroške lastniki pogosto poudarjajo kot prednost. Nima smisla plačati 15.000 rubljev za drug pametni telefon s podobnimi značilnostmi. Cena in kakovost obravnavanega modela sta odlični.

  Povzetek

  Zdaj je jasno, kaj LG Magna H502F uvaja. Ocene se razlikujejo. Ta telefon izgleda dobro. Zanimali ga bodo ljudje, ki cenijo minimalizem. Gadget izgleda elegantno in modno. Na splošno je LG Magna (recenzije, o katerih smo govorili v tem članku) sodoben telefon srednjega razreda. Kot je bilo poudarjeno, je primeren za delo ali študij. Toda zaradi nizke produktivnosti ne smete računati na napravo kot igro. Ne najmočnejši procesor in majhna količina RAM-a.
  LG Magna (Titanium) pregledi so dobri za svojo vrednost. Ni vam treba plačati za kakovosten telefon, ki vam omogoča, da naredite dobre slike! Za brskanje po internetu ali branje je tudi primeren. Vaša pozornost je bila namenjena telefonu LG Magna. Značilnosti, pregledi strank in strokovne ocene - to ne bo postavljalo nobenih vprašanj. Kako dober je pripomoček? Oceniti bi jih morali vsi sami. Na splošno naprava nima pomembnih pomanjkljivosti, z izjemo starega procesorja in majhnega RAM-a. Za telefon LG Magna srednjega razreda - je celo dobra izbira!
 • Sorodne publikacije