World of Tanks Grafični modeli: Pregled, značilnosti in priporočila

Najbolj priljubljena igra, "beloruski čudež", igra vseh časov in narodov. Takoj, ko niste poklicali spletne igre World of Tanks. In imeli so svoje razloge. Kako se je lahko zgodilo, da je igra iz malo znanega studia Wargaming, ki se nahaja v malo znani deželi, eno leto pridobila noro popularnost? Na to vprašanje ni odgovorov. Mimogrede, "Tanks" je še vedno rekorder Guinnessove knjige rekordov kot najbolj uspešna igra, ki je pridobila popularnost v najkrajšem času. Uspeh "Tanks" še ni uspel ponoviti nobene igre niti iz najbolj znanih studiev.


Vendar se z vsakim posodabljanjem "valjanje v rezervoarjih" postaja vse težje, saj se sistemske zahteve igre povečujejo. Zdaj brez ustreznega prilagajanja grafike je normalno igrati in "upogibanje" ni mogoče. Zato bomo skušali ugotoviti, katere grafične nastavitve v igri World of Tanks so najboljše za uspešne bitke.

Kaj morate vedeti o sistemskih zahtevah

Sistemske zahteve v cisternah niso zmerne. Da bi igra delovala pri maksimalnih nastavitvah, potrebujete zelo zmogljiv računalnik. Poleg tega, močnejši - boljši. Za prijetno igro potrebujete veliko število slik na sekundo. Brez tega učinkovite bitke ne bodo delovale. Zahteve grafične kartice so še višje. V idealnem primeru mora uporabnik imeti NVidia 1080. Potem lahko govorite o kakovostni in produktivni grafiki. Grafike World of Tanks lahko prenesete polno celo zelo velikomočan avto.


Za procesor in RAM so naložene najmanj zahteve. Za udobno igro je vsaj Intel Core i3 najnovejša generacija in 8 gigabajtov RAM-a. Brez tega bo igra strašno počasna. In v "Tanks" delček sekunde odloči vse. Toda optimalne nastavitve grafike v World of Tanks vam omogočajo, da zmanjšate obremenitev procesorja in RAM-a. Zato je pomembno, da lahko pravilno prilagodite urnik.

Splošne nastavitve

Nadaljujemo z nastavitvami razporeda "Tanks". In prvi del se imenuje "Splošne nastavitve". Vplivajo tudi na grafično komponento igre. Zato morate biti sposobni pravilno konfigurirati in njihove. Torej se začenja kartiranje World of Tanks. Prva stvar je vključiti dinamično kamero in horizontalno stabilizacijo v načinu ostrostrelca. To je nujno potrebno za udobno igro. Toda optika učinek je bolje, da izklopite, ker je korist od nič, in železa obremenitve.
Nato ugasnemo žarek usmeritve kamere na mini karti, protipožarni sektor AU in dodatne značilnosti mini karte. Za njih ni nobenega razloga, toda ko bo prekinjena, se bo celotna uspešnost igre povečala. Priporočljivo je tudi onemogočiti snemanje vseh bitk. Video nam ne odgovarja nič. Razen, seveda, če niste video bloger. Idealne nastavitve grafike za World of Tanks ne prenašajo nobenih frustracij.

Nastavitve zaslona

Odvisne so od vrste uporabljenega monitorja. Med njimi so ločljivosti zaslona, ​​stopnje osveževanja, razmerja in druge možnosti. Zaprijetno igro, ki jo potrebujete, da omogočite dinamično spremembo, nastavite ločljivost 3D upodabljanja na 100 odstotkov in izklopite navpično sinhronizacijo. Glajenje tudi onemogoči. Na ta način povečamo uspešnost World of Tanks. Največja nastavitev grafike ni vedno dobra za nobeno opremo.
Nastavitve zaslona je treba obravnavati previdno, saj lahko napačne vplivajo na vid. Še posebej, če še vedno uporabljate antični CRT monitor. Ne pozabite, da je optimalna frekvenca za takšne monitorje 75-85 herc. Če imate sodoben LCD zaslon, potem pustite standardno 60 Hertz in se ne trudite. Pravilna nastavitev zaslona vam bo pomagala, da boste uživali v igri in da ne boste opazovali.

Postavitev grafike

Tukaj smo prišli do skrajne meje. Ti parametri določajo kakovost slike in uspešnost igre kot celote. Takoj pojdite na zavihek "Advanced" in vklopite standardni grafični način. Kakovost teksture prikazujemo na "visoki". To je dovolj. Neželene učinke onesposobimo: trava v načinu ostrostrelca, učinki gosenic, preglednost listov, dinamične spremembe kakovosti učinkov in sledi gosenic. Običajno lahko igrate brez teh "lepih". Postavitev grafike v World of Tanks - to je v redu, ne trpi pretiravanja.
Vsi drugi drsniki so nastavljeni na "High". Poleg kakovosti vode, krajine, podrobnosti in dodatnih učinkov. Lahko jih sploh onemogočite. To bo večkrat pripomoglo k večji uspešnosti igre. To je osnovna konfiguracija grafike prenosnika World Tanks. Vse vrste"lepota" in učinki za prenosne računalnike so usodni.

Zakaj ni treba uporabljati izboljšane grafike?

Dejstvo je, da so takšne izboljšave mogoče le z računalniki s tipičnimi železnimi konfiguracijami. Večina uporabnikov te kakovosti nastavitev ima samo sanje. Da ne omenjam lastnikov prenosnih računalnikov. Če nimate vrhunskega računalnika, je bolje, da ne gledate naprednih nastavitev grafike. Enako velja za vrsto prenosa odjemalca. Obstajajo različice SD - z običajno ločljivostjo teksture in HD - s teksturami z visoko ločljivostjo. Katera vrsta odjemalca izbere za bolj udobno igro verjetno ni vredno pojasniti. In tako je jasno. Nastavljanje grafike v World of Tanks se bo zgodilo veliko bolje brez teksture visoke ločljivosti.

Kaj še vedeti?

Kot glavna priporočila morate poudariti naslednje: uporabite odjemalca SD, ne omogočite izboljšane grafike, vedno nastavite dodatne nastavitve. V vsakem primeru bo za udobno igro dovolj povprečnih nastavitev. In nekatere učinke in "lepoto" na splošno lahko izklopite. Ne nadaljujte z izboljševanjem grafike, kot je "odtisi iz gosenic." Naložijo samo računalnik. Ne nameščajte vseh vrst modulov za izboljšanje grafike. Dokazano je, da se uspešnost igre le zmanjšuje z njimi. Ne uporabljajte vseh vrst ojačevalnikov video kartic. To je neposreden način za pridobivanje zapečene video kartice.
Lepo bi bilo tudi pojasniti zmožnosti njihove grafične kartice na uradni spletni strani proizvajalca. Poznavanje lastnosti, s katerimi lahko eksperimentiratenastavitve in prilagodite igro "zase". Ampak tukaj glavna stvar - ne pretiravajte. V vsakem primeru je vredno poznati značilnosti vašega računalnika. Brez tega znanja ne bo mogoče vzpostaviti igre za maksimalno učinkovitost. In ravno to smo poskušali doseči. "Rezervoarji" - zelo muhasta igra. Zahteva ustrezno stopnjo železa in fino nastavitev.

Zaključek

Vse zgoraj opisane nastavitve vam bodo pomagale doseči največjo možno sliko med igro. Prav tako se bo učinkovitost takoj povečala, saj se bo reakcija povečala. Ta ali tisti ukrep bo trajal manj časa. Kot rezultat, lahko "snap" bolj učinkovito. Še posebej, če imate "preneseno" igro z dobro oceno. Brez tega ne bo uspelo premikati tankov.

Sorodne publikacije