Kako narediti obešalnik v Maincraftu? Podrobna navodila

V tem članku bomo preučili, kako narediti obešalnik v Maincraftu 1.8. V tem projektu igra pomembno vlogo estetska komponenta. Zaradi pomanjkanja ploskve ali nalog je uporabnik zaposlen z neposredno obliko procesa igre.

Proizvodnja

Začnimo z dejstvom, da je reševanje nekaterih vprašanj, kot je izdelava fotelja Minecraft, možno le z uvedbo posebnih sprememb iger. Z aplikacijo Bountiful lahko na primer uporabite želeni element. Obešalnik v tem virtualnem svetu se imenuje posebno stojalo. Omogoča shranjevanje oblačil. Torej, praktična rešitev vprašanja, kako narediti rack v "Maincraft", bomo začeli z namestitvijo modifikacije Bountiful. Ta dodatek dodaja nekatere možnosti, recepte in elemente procesu. Nato ustvarimo betonsko ploščo. Iščemo 6 lesenih palic. Pridobite element, ki ga potrebujete, in združite zgoraj navedene komponente na delovni postaji. Ta recept ni zelo zapleten, ker so njegovi sestavni deli javno dostopni.

Uporaba

Zgoraj smo pogledali, kako narediti obešalnik v Maincraftu. Toda ta tema bo malo koristna, če ne boste razumeli, kako jo uporabiti. V izvirni obliki nastali notranji predmet ni zelo privlačen in je na določenem mestu brez vrednosti. Načelo uporabe bo opisano spodaj. Vzeti moramo predmet, ki ga bomo daliobešalnik Nato pritisnite desno miškino tipko na njej. Odvisno od zunanjih podatkov izbranega predmeta bo na obešalniku zavzel mesto, ki mu ga je določil. Če predmet ne more viseti, bo ostal v roki. Zdaj pa poglejmo, kako odstraniti nekaj iz obešalnika. Kazalec usmerite nad zahtevano postavko. Pritisnite desno tipko miške. Posledično se vam bo vrnil v inventar.

Zakaj potrebujete obešalnik?

Že veste, kako narediti stojalo v Maincraftu, vendar bi morali razpravljati o vseh njegovih funkcijah. Uporabite ga v nekaj primerih. Najprej - to je privlačen dekorativni element. Hišo lahko okrasite z obešalniki. Ko jih postavite na oklep, izdelani iz različnih materialov. Če vprašanje o tem, kako narediti stojalo v "glavnem vozilu", ni v celoti rešeno, se ta postavka lahko uporablja na druge načine. V pogojih multiplayer načina igralci ustvarijo podoben element, zavijejo oklep, položijo glavo na bučo, pokrijejo z čelado in "roki" dajo "meč". Izkazalo se je, da je to velik čar za tekmece, ki lahko računajo na svojega pravega uporabnika.
Upoštevati je treba, da ustvarjanje obešalnikov v zgodnjih različicah igre ni mogoče. Ustrezne spremembe najbolje delujejo v novih izdajah, začenši z "1.8". V vsakem primeru lahko stranka po potrebi vedno posodablja. Obstaja še ena različica ustvarjanja. Spreminjanje ArmorStand-a doda samo en element v svet igre, in sicer obešalnik, ki ga potrebujemo. Ustvarjeno je veliko lažje. Potrebno jetri hlode in dve palici, vendar je za uporabo proizvedenega izdelka lahko dekorativni namen. V vsakem primeru, glavno načelo te igre - uporabnik ustvarja na svoje vse, kar je potrebno in koristno.

Sorodne publikacije