Kaj je najboljša GTA: objektivna primerjava z različnimi trenutki

Spori o tem, kateri najboljši DTA v seriji se redno izvajajo na spletu, tako da nihče ne more dati jasnega odgovora na to vprašanje. Uporabniki subjektivno ocenjujejo svoje vtise o zabavi. V tem članku lahko vidite objektivno primerjavo glavnih vidikov vseh projektov, ki bodo dali jasen odgovor.

Grafika in vizualizacija

Takoj je treba opozoriti, da je vizualna komponenta, ki je najboljša DTA, skoraj nemogoča. V tem trenutku je grafika najbolj prijetna za oči v najnovejšem vladarju osnutka, poleg tega pa lahko postavite HD spremembe in teksture, ki se bodo približale resničnemu svetu. Vse to zahvaljujoč sedanji tehnologiji, pa tudi računalnikom, ki lahko tako moč potegnejo. Če govorimo objektivno, potem se je vsak novi del črte razlikoval v veličastni grafiki naenkrat. Zato so vse igre tukaj v isti liniji. GTA 5 je lahko le majhen plus, saj je zdaj najnovejši. To morajo upoštevati samo tisti uporabniki, ki jih zanima zunanja lepota okolja.


Raznolikost

Da bi natančno ugotovili, kaj je najboljša DTA, je treba upoštevati raznolikost vseh poklicev. Tukaj na prvih mestih takoj gre "San Andreas", kot tudi zadnji del. Na njih so lahko uporabniki porabili vsaj sto ur, le nekaj glavnih nalog. Vse to zaradi velikega števila različnih razredov. Samo v San Andreasu so v večjem obsegumontažne Uporabnikom je na voljo nekaj zanimive zabave, v preostalem svetu pa bodo morali teči po odprtem svetu za grafite, orožje, pisma itd. Zdaj se to lahko imenuje "mlinček", čeprav se je za leto 2004 štel za neverjetno raznolikost. Igralec bo moral samo teči na zemljevidu, in sama ugotovitev več sto različnih točk je skoraj nerealna. V GTA 5 je vse veliko bolj zanimivo, lahko ga vidite tudi s hitrim pogledom na igro. Tukaj je zanimivo tudi raziskovanje dobro oblikovanega podvodnega sveta v iskanju zakladov in letečih krožnikov. Zato je vodilna v smislu raznolikosti.


Plot

V zgodbi o zgodbi, ki določa najboljšo DTA, tudi ni lahko. Na areni so že trije tekmovalci. Zgoraj omenjenima dvema deloma se pridružuje še Weiss-City. Zgodovina Tommy Versetti je na visoki ravni in celo na nek način presega druge projekte serije. Zadnji osnutek iz vrstice vpliva na obseg ploskve, poleg tega so hkrati trije znaki. Vsaka od njih je zanimiva oseba, plus - vsi si prizadevajo za skupni cilj. Razvoj dogodkov lahko preplavi vsak hollywoodski blockbuster. To bi bil zmagovalec, vendar je na svetu tudi "GTA: San Andreas". V tem pogledu se lahko šteje za zmagovalca. Dramatična zgodba protagonista CJ se je začela žalovati zaradi smrti matere in se končala z neverjetnim obratom. Vojna tolp in odnosov z bližnjimi prijatelji je tako tesno prepletena, da je parcela pustila veliko sled v duši vsakega človeka.

Atmosfera

Ne glede na to, kako čudno je,primerjava GTA 4 in GTA 5 je celo neuporabna. Prejšnji del franšize je bil tako zbledel v splošnem ozadju drugih delov, ki se je izkazal za najmanj priljubljenega. Ponuja lastno vzdušje, v primerjavi z GTA 5 pa bo zelo očitno. Obstaja neverjetno globok izvirni svet, ki se utaplja v zločinu in ogromno satire. Vsak znak (tudi v dodatnih misijah) je celostna oseba. Da ne omenjam glavnih likov, ki so ustvarjeni brezhibno. Obarvanost preprosto ugasne, in če obstajajo dvomi, potem sledite Trevorovi poti za noč pod glavnim mostom. Tako se zberejo taki posamezniki, da z ozračjem zagotovo ne bo težav. "GTA: San Andreas" je poudaril tudi satiro, čeprav je bila zgodba zelo dramatična. Izgubi število svetlih likov, dialogov in splošnega občutka. Tu je peti del pravi zmagovalec.

Različni čipi

Razvijalci iz studia Rockstar Games so pridobili popularnost, ko so vsako svojo igro izdali kot mojstrovino. Uspelo jim je doseči, da se je industrija zlomila. Koliko različic DTA obstaja, je toliko mnenj o tem, katera je najboljša. Pri analizi določenih vidikov postane stanje bolj podrobno. Določanje vodje v številu žetonov je spet težko, saj so ekskluzivne stvari v prejšnjih delih postale rutinske. V Weiss-Cityju je bilo mogoče sodelovati v dirkalnih avtomobilih na radiu, San Andreas se je razlikoval v vojni skupin in elementov misticizma, GTA 5 pa spet dobi prvenstvo. Tu lahko preštejete žetonedolgo časa. Edinstvene sposobnosti glavnih likov, iskanje fragmentov vesoljskega plovila, poslanstvo Yeti je le majhen del vsega izvirnega. Prav tako ne pozabite na uradni multiplayer, kjer je lepo preživeti čas nenehno, in posodobitve prihajajo ven ena za drugo.

Zaključek

Če objektivno povzamemo, potem najnovejša različica serije DTA v tem času dobi naslov boljšega projekta. Pomembno vlogo pri tem so imele izkušnje razvijalcev in resen pristop k temu poslu. V četrtem delu je mogoče reči, da ne pomeni vedno, da novo pomeni najboljše. GTA 5 je dobil naslov po pravici. Velik svet živi svoje življenje, čudovita zgodba, čeprav izgubi "San Andreas", vendar povzroča veliko čustev, različne dogodke in še veliko več. Za seznam vseh prednosti ni smiselno, je bolje, da ga preizkusite sami. V anketah uporabnikov ni vedno zmagovalec. Weiss-City in San Andreas povzročata občutek nostalgije za številne oboževalce, saj sta igrala v otroštvu. Če se približate objektivno, bo GTA 5 zmagovalec.

Sorodne publikacije