Kako priti na Lonely Rock v Widget-3 za iskanje oklepa

Večina uporabnikov ima v igri "Witcher-3" vprašanje, kako priti do samotne skale. Na tej lokaciji ribnika se nahaja del Gryphonove opreme za šolsko opremo. Vsak igralec, ki želi zbrati orožje z orožjem, mora iskati način, kako priti na to območje. Članek opisuje najpreprostejšo metodo in vse, kar je povezano z zbiranjem stvari.

Težavnost

Če želite izvedeti, kako priti na Lonely Rock v Witkak-3; morate raziskati območje okoli njega. Lokacija ribnika, kjer je uporabnik že na 4. nivoju. Ne priporočamo, da opremo vzamete takoj, saj na nekaterih mestih čakajo močni sovražniki. Ko se igralec približa želeni lokaciji, bo našel dvignjen most, ki ne bo dovolil vzponu trdnjave. Na tej stopnji ni vredno metati zbirke stvari, saj so kvalificirani igralci našli drug način prodiranja v visok stolp v strmi skali.


Predor in pošast

Če ne veste, kako priti na samotno skalo v Widget-3, skočite v vodo, ki obkroža lokacijo. Pridite do kamna pramena, ki je na dnu. Ob njem se bo pojavil prehod, ki bo uporabnika vodil neposredno na vrh želene lokacije. Tu je še eno presenečenje v obliki štirinajstih Vivernas. Pošast bo zlahka prenehala loviti nesposobnega borec. Najbolje je, da vnaprej založite napitke, ustvarite več bomb in se pripravite na boj. Započutili najbolj udobno, je bolje, da začnete čiščenje lokacije na 11-15 stopnjah razvoja znakov. Če težavnost prehoda ni višja od povprečja, lahko od sedme ravni začnete z zbiranjem opreme. Nekateri uporabniki poročajo, da so pošast umrli takoj po prehodu na kraj belega vrta, kjer je pot vodila v Wehlen. Če je igralec samozavesten v svojo zmožnost, potem lahko to poskuša narediti, vendar je bolje, da na tleh ustvarite točko ohranjanja.


Opis oklepa in njegovih iskanj

Mnogi uporabniki iščejo način, kako priti do samotne skale v Widget-3 zaradi njegovega načina črpanja. Želijo ustvariti lik, ki se bo v bitki zanašal na moč uporabe znakov. Srednje oklepne šole grifonske šole so skoncentrirane v tej smeri. Na lokaciji s stolpom na skali je le srebrni meč. Če se najde, se bo začel začetek celotne naloge "Lov za zakladi", ki vključuje iskanje šestih drugih delov oklepa. Jekleni meč je v gozdu, severno od drevesa z obešenimi ljudmi. Tam igralec čaka na sedmo raven harpies z gnezdo. Treba ga je uničiti v ruševinah Hindholda, nato pa s strehe lahko vidite skrita vrata. V njeni sobi bo telo mrtvega vojaka z risbo orožja. Po rešitvi težav, s katerimi se lahko odpravite na grad na Lonely Rock v Widget-3, lahko varno greste po jeklenem meču. V temni sobi uporabite poseben pogled, da bo vaš predmet preverjen.

Drugodeli

Težave s tem, kako "Widget-3" pade na Lonely Rock, niso edini način za pridobitev opreme. Če želite najti druge dele, morate priti do jame, imenovane Grotto Dragon Hunters. Da bi olajšali plovbo po cesti do tega kraja, ostanite v vasi Donvarren. Od tod leži pot skozi gozd z množico različnih pošasti. V jami bodo prvi nasprotniki duhovi, ovire na poti, da se razjasnijo skozi znak Aard. Končni šef bo vampir enajstega nivoja, ki je zelo občutljiv na čarobnost Irdena. Po uvedbi znaka se bo z njim lažje boriti. Prsni koš s risbami je na zgornjem nivoju, toda iskanje oklepov se ne konča. Bližje ravni 14 bo vsa oprema zelo zastarela. Na nekaterih mestih, kjer čakajo nove bitke in dogodivščine, bomo morali iskati izboljšave.

Sorodne publikacije