Kaj storiti, če GTA 4 ne spremeni grafičnih nastavitev: akcijski priročnik

Če ima igralec močan osebni računalnik ali prenosni računalnik, potem se zanj načeloma zabavajo samo v visokih parametrih. Pogosto je težava v tem, da se pri GTA 4 nastavitve grafike ne spremenijo in vsi drsniki visijo na minimumu. Ker je ta projekt del legendarne serije, bodo vsi navdušenci v industriji želeli poskusiti. Za njih je sprememba nastavitev izrednega pomena in morate poznati mehanizme za določitev situacije.

Bistvo napake

Problem z dejstvom, da se nastavitve grafike v GTA 4 ne spreminjajo, prihaja od stranke. Nekateri uporabniki na spletu pravijo, da je koren problema v grafični kartici z dvema ali več gigabajti pomnilnika. To ni tako, ker strojna oprema ne more spremeniti sistemske kode. Pri nakupu licenčne različice uradnih distributerjev takih napak niso bile upoštevane, in s tem celotno bistvo zlomljenih iger. Pirati v procesu uvajanja tablete izgubijo nekaj iz vida in obstajajo različni učinki, vključno z nezmožnostjo spreminjanja lastnosti.Začetek popravka

Tako se je uporabnik prijavil in takoj videl, da se nastavitve grafike v GTA 4 niso spremenile. Vam ni treba panike in iskanje odgovorov na to preprosto vprašanje v forumih. Prva stvar je, da se odjavite od odjemalca in poiščete mapo, kjer so vse datoteke že odpakiranega odjemalca. V isti mapi z desno miškino tipko kliknite miško, da izberete ukaz "Ustvari". Zahteva redno besediloDokument z beležko, kjer bodo izvedeni vsi popravki. Nato morate datoteko preimenovati. Z desno miškino tipko kliknite nanj in izberite ustrezno postavko v meniju. Ime mora biti ukazna vrstica, ki v prevodu pomeni "ukazna vrstica". Tako bo igralni odjemalec to zaznal kot sistem in bo vplival na vse podatke v njem in s tem bo pomagal odpraviti težavo z nastavitvami.Dodelitev ukaza

Za izdelavo enega dokumenta ni dovolj. V GTA 4 se nastavitve grafike ne spremenijo zaradi sesutja v izvorni kodi in to je treba popraviti s pravilnim ukazom. Če želite to narediti, dvakrat tapnite levi gumb miške, da osvoji ustvarjeno besedilno datoteko, v njej morate vstaviti določeno vrstico. Splošni pogled bi moral biti takšen "-noprecache -nomemrestrict -norestrictions -novblank -nomemrestrict". Upoštevajte, da je pred vsakim pomišljajem prostor, ki mora biti prisoten v dokumentu. Po tem shranite datoteko v meniju ali uporabite kombinacijo Ctrl plus S. Potem uporabnik ne bi smel zmotiti dejstva, da se nastavitve grafike v GTA 4 ne spremenijo na drugačen položaj od standardnega. Bolje je, da skrbno preverite dokument z besedilom, da se ne vrnete nazaj in poskusite znova.

Spreminjanje nastavitev

Treba je omeniti, da bi bilo, če bi bila težava pri naslednjem vnosu še vedno pomembna, bolje, da vsako postavko opravimo na novo. Izbrišite dokument z besedilom, ga ponovno ustvarite in pravilno napišite besede. Potem boste prinesli pravi užitekGTA 4. Zakaj se nastavitve grafike in druga podobna vprašanja ne bodo spremenile. Po izvedenih operacijah se prepričajte, da ste zagnali odjemalca. Počakajte na prenos in pojdite na meni vmesnika. Obstaja točka "grafika", kjer lahko natančno prilagodite prikaz številnih elementov. Na primer, kakovost risanje avtomobilov je mogoče označiti od nič do sto, in na najvišji indeks avtomobila bo res videti super. Čestitajte prijateljem in znancem, ki se prav tako srečujejo z izzivom, da se igrajo in se zabavajo. Skupaj z namestitvijo moda lahko igra pokaže res kakovostno sliko, zato se v tem ne bi smeli zanikati.

Sorodne publikacije