Kje dobiti znak v igri "bradati". Polno prehodno iskanje

Alexander Borodan - skrivnostni stražar, ki nenehno pade v neko nesmiselno situacijo. Ta lik predstave "Nasha Rush" je zaslužil simpatijo mnogih milijonov gledalcev. Mobilna igra za platformo Android vam bo dala še en sestanek s tem mladim človekom. Tukaj morate pomagati Aleksandru, da se umakne iz novega nenavadnega položaja in v ta namen je potrebno rešiti nekaj ugank. V naši mali pregled boste izvedeli, kje dobiti znak v igri "bradati", kot tudi druge skrivnosti mimo.


Začetek iskanja

Preden ugotovite, kje v igri "Bearded" vzamete znak, boste morali rešiti veliko ugank in skozi skoraj celotno igro. Ampak vse je v redu. Iskanje se bo začelo z dejstvom, da bo Alexander padel v policijsko postajo. In zdaj se mora naš junak osvoboditi. Če želite to narediti, se pogovorite s policijo, nato pa vzemite seksi krpo in zakrijte odtise na tleh. Zdaj lahko vaš lik gre ven. Na ulici boste slišali nekoga, ki vas kliče. To je Palych, Alexanderov partner, ki je ostal za rešetkami. Vaš junak mora ugotoviti, kako sprostiti enega od zaporov, in za to boste morali izvedeti, kje dobiti znak v igri "Bearded".

Rešitev nalog

Desno od policijske postaje je taksi. Pridite do avtomobila in se pogovorite z voznikom. Zdaj morate interakcijo z lužo, ki se nahaja zraven avtomobila. Vrnite se vozniku in vzemite njegovo krpo. Namočite galuže in obrišite avto. Pojdi nazaj do davkoplačevalca, ki ti bo plačal 50 rubljev.


Sedaj mora vaš junak iti na policijsko postajo in vzeti steklenico barve iz vedra smeti, ki stoji na vhodu. Odgovor na vprašanje, kje dobiti znak v igri "Bearded", je bil korak bliže, toda pred vami je še vedno veliko zanimivih ugank. Naučili se boste, kako jih rešiti iz naslednjega bloka.

Vzemite revijo

Obrnite smetnjak in uporabite barvo na besedi "Policija". Po tem se bo ime stavbe spremenilo v "Poluus", kar bo zelo zmedlo babico, ki trguje s semenom. Pridite k njej in kupite njeno blago po polovični ceni. Nato pojdite k prodajalcu lubenic in razprite semena blizu njenega pulta. Ptice bodo zakopale, in medtem ko jih bo ženska odgnala, boste lahko tiho ukradli njen telefon. Prodajalec bo opazil izgubo in jo morate prepričati, da napiše izjavo na policijo. Ženska bo zapustila pult, lahko vzamete lubenico in jo dajte Palitchu. Pod oknom zdrobimo preostala semena. Golobi so se zavrteli, in soigralec bi jim zamudil lubenico. Odnesite neumne golobe in jih odpeljite k babicam. Namesto tega vam bo trgovec dal revijo.

Kje dobiti značko v igri "Bradati"

Ko dobiš revijo, se moraš vrniti na volišče in se pogovoriti s svojim partnerjem. Nato pojdite ven in odprite okno kamere. Daj Palitchu ukraden mobilni telefon. Nazaj na kraj in se pogovori s prodajalcem lubenice. Povej ženski, naj jo pokličeštevilko Po tem bo prodajalec opravil klic, partner pa bo vzel telefon in Palitch bo obtožen kraje.
Zapustite območje in pojdite do voznika taksija. Lahko vzameš vrv in smuči, ampak moraš dati revijo. To je zelo dobičkonosna izmenjava, ker predmeti, ki jih potrebujete. Uporabite vrv za priključitev naprave in predvajanje fotoaparata. Pojdite v pisarno in vzemite žičnico in odstranite policijsko kapico iz omare. Sprostite prijatelja, vaš junak mora priti do voznika taksija. In zaradi tega ga bo moral prepričati, da je na nepooblaščenem mestu. Da bi "prevara" uspela, je treba dobiti priponko. Najdi ta element ne bo uspelo, zato morate improvizirati. Kje dobiti znak v igri "bradati: razumeti in odpustiti"? Odgovor je eden - to storite z lastnimi rokami. Če želite to narediti, zajemite palico na zadnji strani avtomobila. Nato jo položite na kapico in naslikate dve križajoči se črti. Znak prepovedi bo izdan in mora biti prikazan vozniku. Naprava se izklopi in razbit fotoaparat. Čestitam, pomagali ste pobegniti svojemu partnerju in popolnoma prešli skozi igro "Bearded".

Sorodne publikacije