Crash Royale skrinje spust: tabela. Legendarni prsni koš Clash Royale

Zrušitev skrinj Clash Royale je pogojena s pravili igre in posebnimi pogoji - enakimi za vsakega uporabnika. Obstaja več vrst različnih primerov, odvajanje pa je odvisno od kakovosti. Če želite prejemati le najboljše materiale, morate nenehno zmagati in premagati bogastvo na vašo stran.

Opis igre

Da bi popolnoma razumeli propad Clash Royale, morate poznati bistvo te igre. Ta spletni projekt je pridobil na tisoče navdušencev zaradi enostavne mehanike. V realnem času, uporabnik gre v areno in se bori z drugimi igralci. Vsaka stran ima tri stolpe in zmaga tisti, ki bo lahko uničil osrednjo stavbo. Boj se uporablja omejeno število razpoložljivih vojakov. Borci imajo tudi svojo klasifikacijo, ki potrebuje pozornost. Nekateri so bolje pokriti, drugi pa v avantgardi.


Sukobi zmagajo tistega, ki najbolje razume taktike in dejanja svojih sovražnikov.

Posnetki zaslona: Zakaj jih potrebujejo

Skrinje Clash Royale so zanimive za vse igralce brez izjeme. Razvijalci se pogosto prilagodijo v tem pogledu in se morajo zavedati pravočasne pridobitve dragocenega plena. V igri največjo vrednost predstavljajo znaki, uporabljeni v bitki. Razdeljeni so v razrede (velikani, morilci, barbari, puščice) in imajo osebne parametre, ki jih lahko prenesete z izkušnjami. Boljše bo izboljšanje osebne odmaknjenosti, bolj verjetno bo zmagacelo proti izkušenemu nasprotniku.


Vojaki, stavbe, nove vrste vojakov in pasti se odprejo skozi skrinje. To je v primerih, ko je shranjen ves plen, in samo sreča lahko pomaga pri odpiranju kartice, ki jo potrebuje igralec. Zmagati morate čim več tekem, tako da se možnosti za pridobitev ekskluzivne kartice izboljšajo. Vedno je lepo gledati legendarni prsni koš Clash Royale, v katerem so redki in najmočnejši vojaki.

Vrste debel

V tem projektu je število prejetih primerov omejeno glede na čas in vrsto. Padec skrinj Clash Royale je neposredno povezan z njihovo kakovostjo. Najlažji je lesen videz, v njej pa so redke redke kartice, da ne omenjamo epskih sort. Naslednja je srebrna torbica, ki le izboljšuje standardno vrsto. Potem pojdi zlato in velika debla. Ne razlikujejo se od prejšnjih vrst, razen števila kartic v rudarstvu, ki tudi hitreje izboljšujejo svoje bojevnike. Čarobni prsni koš je izjemno redka in lov za njo vključuje konstantne zmage v arenah. Supermagični pogled je posodobljen model predhodnika in ima bolj dragocene kartice. Epski in legendarni Clash Royale prsni koš sta dve izmed najbolj redkih v igri, vendar je ekstrakcija v njih veliko bolj uporabna kot vse prejšnje vrste.

Tabele cikla

Tabela skrinj v Clash Royale je cikel, ki kaže kakovost prejetih skrinj za zmage v arenah različnihravni Standardna in najpogostejša nagrada je srebrna torbica, ki je lahko zanimiva le za začetnika. V ciklu 240 položajev v 70% spada v to.
Na drugem mestu je zlato skrinjico v skupno 54 kosih v enem krogu ekstrakcije. V njej se poveča število kartic, vendar ni redkega rudarstva. Štirikrat na cikel lahko igralec dobi čarobno raznolikost (položaji 1183131 203). Ta primer se hrani znotraj epskih kartic in z ustrezno srečo bo uporabnik prejel nove vrste vojakov za svojo vojsko in številne izboljšave. Na štirih krogih so na voljo tudi velike skrinje (položaji 51158190 230). V njem ni vijoličnih kartic, vendar so redki vzorci dovolj pogosti. Med vsemi temi lahko supermagični primer pade kjerkoli. Njegov prejem je povsem naključen, ni odvisen od nobenih dejavnikov, zato tabela skrinj v Clash Royale ne kaže tega.

Pridobivanje standardnih prtljažnikov kakovosti

Če ste v projektu začeli svojo avanturo in ne veste, kako izločiti prvotne skrinje Clash Royale, bodo te informacije zagotovo koristne. Lesena vrsta pride na vaš račun vsake štiri ure, ne glede na to, ali igrate ali ne. Maksimalno shranjevanje neodprtih primerov - dva kosa, potem časovni števec preneha iti k odkritju razpoložljive ekstrakcije. Kraljeva prsna koža gre ven, da bi osvojila deset kron in je na voljo le enkrat na dan. To so prosti modeli, ki jih ni mogoče doseči na druge načine. Casey, začenši s srebrno kakovostjo in dosupermagic, padaj za zmagami v arenah. Vrstni red tega dejanja je opisan zgoraj, igralec pa je precej enostavno zmagati na tekmah. Magic prsih in zgoraj so prav tako kupili na domači trgovini iger za pravi denar. Možnost je primerna za tiste, ki želijo hitro ustvariti bojni oddelek.

Klanske bitke

Če se uporabnik počuti dobro v boju proti dvema ali dvema ekipama, ima resnično možnost, da dobi prsni klovn Clash Royale. Vsakih tri dni se ta parcela pojavi v trgovini, njena minimalna cena pa je 70 kron. To pomeni, da mora v tem obdobju ekipa zmagati, dokler ni na računu znesek denarja.
V skupno oceno se štejejo le navadne bitke in kmetija v prijateljskih tekmah ne bo uspela. Testi in turnirji se prav tako ne štejejo, saj je to posebna vrsta bojev za določene nagrade. Prav tako je vredno razumeti, da bo za 70 kron prva stopnja primera, v njej pa bo le ena redka kartica. Clown prsni koš Clash Royale desetega koraka stane tri in pol krat več, vendar je prisotnost 27 redkih kartic in dveh epov veliko lepša.

Legendarna in epska različica

Čarobni prsni koš v Clash Royale je standardna mera ekstrakcije, vendar ni blizu legendarnim in epskim primerom. Da jih brez resnih donacij dobimo izjemno težko, vendar je to mogoče po zadnji posodobitvi razvijalcev projekta. Prva od njih se včasih pojavi v igralniški trgovini po ceni petsto kristalov. Skupina obstaja le en dan in nato izgineza nedoločen čas. Takšni dogodki so redki in jih je vsekakor treba uporabiti. Ob otvoritvi legendarnega prsnega koša je zagotovljena vsaj ena kartica enake kakovosti. Epski primeri se pojavljajo veliko pogosteje in njihova cena - deset tisoč zlata. Vredno je vedeti, da lahko pridobitev opravi le uporabnik, ki že ima tisoč trofej. V njej bo zagotovljenih deset kart epske kakovosti, vendar bodo odvisne od arene. Višje se borite, bolj dragoceno je pridobivanje. V tem trenutku je to glavno načelo razvijalcev, iz katerega opravljajo vso obnovo igre. Zgradite prave strategije, prenesite znake, se borite in vse bolj boste padali v dragocene skrinje.

Sorodne publikacije