Šest načinov za odpravo napake "Unarc.dll je vrnil kodo napake - 1"

Pri prenosu RePack iz interneta z igro ali programom se mnogi uporabniki pritožujejo zaradi napake, ki se pojavi med namestitvijo. Praviloma je zapisano: "Unarc.dll vrne kodo napake - 1" ali katerokoli drugo številko namesto ene. V članku bomo analizirali šest načinov za reševanje tega problema, zato preberite, kako rešiti težavo.

Določanje narave napake

Za začetek, poskusimo ugotoviti, zakaj "Unarc.dll vrne kodo napake-1" in potem se bomo obrnili na metode rešitev. Takoj moram reči, da je ta napaka posledica razpakiranja podatkov in jo lahko razdelimo v dve kategoriji:
 • Napaka, ki jo je mogoče popraviti.
 • Napaka, ki jo je mogoče popraviti.
 • Zdaj pa si poglejmo podrobneje te dve točki.

  Napaka, ki je ni mogoče popraviti

  Stanje: "Unarc.dll vrne kodo napake-1" je lahko kritična, to pomeni, da ne more popraviti napake. Kot je bilo rečeno, je to posledica arhiva, med procesom razpakiranja pa pride do napake. V tem primeru sporočilo določa tudi naslednje: "NAPAKA: datoteka [failed_archive] ni uspela preveriti CRC". Če je to sporočilo označeno, morda celo ne poskušate popraviti situacije na enega od naslednjih načinov. Najverjetneje je arhiv poškodovan pri prenosu, zato znova prenesite igro ali program z drugega mesta.


  Napaka, ki jo je mogoče popraviti

  Poleg napake, ki je ni mogoče popraviti, obstaja še ena, katere izločitev je možna. TakojTreba je opozoriti, da če je po vrstici "Unarc.dll vrnil kodo napake-1", je v oklepajih kljukica: (dekompresija ne uspe), potem popravite to napako z eno od metod, ki vam jih bomo ponudili v tem članku. Prav tako je vredno reči, da je hrošč neposredno povezan z razpakiranjem arhiva, oziroma s samim arhivatorjem, vendar obstajajo tudi primeri, ko je razlog nekoliko drugačen. Vse to bo obravnavano spodaj.


  Metoda 1: namestitev arhivarja

  Kot je bilo omenjeno zgoraj, je "Unarc.dll vrnil kodo napake 11" ali drugo število, ki je pogosteje povezano s programom za arhiviranje. Dejstvo je, da ustvarjalci RePack-a pogosto uporabljajo redke arhiverje za zmanjšanje skupne velikosti igre ali programa, uporabniki pa nimajo vedno na računalniku orodij za delo s takimi arhivi.
  Na srečo je način za odpravo te napake dokaj preprost, morate samo prenesti in namestiti program 7-Zip.

  Metoda # 2: Spreminjanje namestitvenega naslova

  Če ste že namestili 7-Zip ali njegova namestitev ni uspela, lahko uporabite drugo metodo in odpravite težavo z "Unarc.dll vrne kodo napake-11". Občasno se to sporočilo prikaže zaradi prisotnosti ruskih znakov v namestitveni poti. Kolikor je težko uganiti, morate za rešitev težave preimenovati mape z latiničnimi znaki.

  Tretja metoda: inkrementalno ostranjenje

  Sporočilo, na primer "Unarc.dll vrne kodo napake 14", se lahko pojavi tudi zaradi majhnosti datotekezamenjava Za operacijske sisteme Windows lahko ta obseg kadar koli prilagodite:
 • Za to morate odpreti pripomoček »Zaženi« s pritiskom na tipko Win + R in izvršitvijo ukaza sysdm.cpl.
 • Nato se v oknu, ki se pojavi, pomaknite na razdelek "Napredno", kliknite na "Možnosti" v območju "Hitrost".
 • V novem oknu se vrnite na "Napredno" in kliknite "Spremeni".
 • Spodaj je prikazano okno "Virtualni pomnilnik", kjer morate odstraniti kljukico iz prvega odstavka, določiti kateri koli disk razen sistema in določiti največjo velikost, ki ustreza velikosti navideznega pomnilnika.
 • Nato kliknite "Install" in "OK".
 • Metoda # 4: Zamenjava RAM-a

  Nadaljevanje pogovora, kako popraviti "Unarc.dll vrnil kodo napake-1", moramo opozoriti, da je to lahko posledica nezadostne količine RAM-a. Na žalost bo v tem primeru pomagalo le njegovo povečanje. Vendar pa obstaja tudi dobra stran - ta problem se pojavlja zelo redko.

  Metoda pet: Onemogočanje Antivirusa

  Včasih, zlasti če namestite RePack in ne licence, se lahko napaka pojavi zaradi protivirusnega programa. Dejstvo je, da lahko obravnava okužene datoteke z igrami in premakne potrebne knjižnice, uslužbence, da razpakirajo in namestijo v karanteno. Kaj storiti z "Unarc.dll vrnil kodo napake 12", če je njen vzrok antivirus? V tem primeru morate samo obiskati nastavitve protivirusnega programa in ga onemogočiti v času namestitve. Po tem ga lahko ponovno vklopite.

  Metoda # 6: Analiza diska

  Obstaja še en razlog, ki popolnoma izključuje možnost namestitve igre. To je neposredno povezano z vašim trdim diskom. Dejstvo je, da se lahko poškoduje. V tem primeru je interakcija z njim omejena deloma: premaknili, kopirali, spustili datoteke iz bliskovnega pogona, vendar namestiti igro ne bo vedno prišlo ven. V tem primeru morate zamenjati, vendar preden se odpravite v trgovino, je bolje, da ga najprej začnete pregledovati. Če želite to narediti, odprite okno »Zaženi« in ubijte naslednji ukaz cmd - odpre se ukazna vrstica. V njem morate opraviti naslednje naloge: chkdsk C: /F /R /B. Do konca skeniranja boste lahko razumeli, ali je vaš disk normalen ali ne. In če so rezultati razočarani, potem razmislite o nakupu novega pogona, saj je zelo verjetno, da bo kmalu prenehala delovati.

  Metoda sedma: namestitev dinamične knjižnice

  Včasih lahko napako povzroči pomanjkanje ustreznih knjižnic. V tem primeru bo dovolj, da prenesete iz interneta in ga postavite v želeni imenik. Za dinamične knjižnice potrebujete naslednje datoteke: ISDone.dll in Unarc.dll. Prenesite datoteko ISDone Dynamic Library z zaupanja vrednega mesta in prenesite datoteko Unarc. Po nalaganju jih postavite ob poti - C: WindowsSystem32 (32-bitni sistem) ali C: WindowsSysWOW64 (64-bitni sistem). Po tem bi morala biti napaka prepad.

  Sorodne publikacije