Ocena quadcopter s kamero: opis, značilnosti, cene, fotografije, ocene

Ne glede na to, ali morate film izboljšati s posnetki video posnetkov brez posadke, ali pa morate samo napisati osupljiv videoposnetek, ki ga boste delili s prijatelji in družino, za to morate vlagati v eno od ocen quadcopter, ki so predstavljene v oceni.

Vrhunski modeli - za najboljše pilote

Spodnji seznam verjetno ni namenjen tistim, ki prvič kupijo letalsko osebje brez posadke, vendar je najbolj naklonjen začetnikom. Glede na to, kako dragocen je lahko quadcopter s kamero v najboljšem položaju, morate imeti zaupanje v svoje sposobnosti kot pilot, preden prevzamete nadzor nad nadzorno ploščo.


Številka bobna 1

Razvrstitev quadcopterja s kamero DJI Phantom Inspire 1 je bila na prvem mestu. Z možnostjo zajemanja 4K video posnetkov s hitrostjo do 30 sličic na sekundo, 1080p s 60 sličicami na sekundo in 12 megapikslov fotografij z uporabo sistema za obešanje kartic, je drone popolnoma pripravljen na ustvarjanje profesionalnih kinematografskih materialov, o katerih lahko le sanjate. Quadcopter je tehnološki čudež z aerodinamično zasnovo. Noge karbonskih vlaken so vzete iz vidnega polja kamere v enem gibu stikala.

DJI Phantom Inspire 1

To je eden najbolj inteligentnih brez posadke, ki ga je mogoče kupiti samo, saj je DJI uporabljal revolucionarno tehnologijo, vključno z inteligentnim upravljanjem porabe energije, ki sporoča preostalo življenjsko dobo baterije inZagotavlja, da drona ne izgubi energije, preden se vrne. Najdaljši čas letenja je približno 18 minut, če pa je baterija izpraznjena ali daljinski upravljalnik izgubi povezavo, bodo kompleksni vgrajeni algoritmi GPS pozicioniranja model pretvorili v način avtopilota in zagotovili njegovo vrnitev na mesto zagona. Poleg tega je Inspire 1 opremljen s sistemom za določanje položaja, v katerem se kamere in sonarji uporabljajo za določanje njegove lokacije in ki omogoča samodejno dviganje ali spuščanje šap pri vzletanju ali pristajanju.


Posedovanje pripomočka, ki se uvršča na prvo mesto v kvadrupolni oceni, zahteva velike naložbe. Boben stane več kot 4000 dolarjev, uporabnik pa dobi vse, kar potrebujete, vključno z rezervno baterijo, dvema MAC-ovima, rezervnimi deli, 64-GB micro SD kartico in pelikanskim ohišjem, ki olajša transport naprave.

DJI Mavic Pro

Druga najboljša v kvadrupolni oceni je najnovejša visoko kakovostna vaja DJI Mavic Pro. To je tudi zelo privlačna možnost. Prvič, model je izjemno prenosljiv zaradi zasnove, ki vam omogoča, da jo zložite na večjo steklenico. Mavic Pro ponuja doseg do 7 km in hitrost do 64 km /h s povprečnim trajanjem približno 27 minut. Quadcopter je opremljen z novimi inteligentnimi funkcijami. Activetrack, na primer, uporablja napredne algoritme za prepoznavanje slik za sledenje položaja premikajočega se objekta s kamero brez uporabe GPS-a. TapFly vam omogoča nadzor zrakoplova s ​​preprostimi dotiki na dotikna zaslonu. Boben je opremljen tudi z dodatnimi senzorji za preprečevanje trkov z ovirami, varnost letenja in visoko zanesljivost. Pametno oblikovanje in prenosljivost drugega najboljšega DJI Mavic Pro kvadokoptera bo stala manj kot 2.000 $.

Perrot Bebop

Parrot je zanesljiva blagovna znamka v svetu brezpilotnih letalcev, Parrot Bebop pa je odličen proračunski kvadropter na lestvici najboljših za tiste, ki so šele začeli občudovati ta zanimiv hobi. V ohišju je kamera z 14 milijoni slikovnih pik s 180-stopinjskim pokritjem 1080p-videa s frekvenco 30 sličic na sekundo brez popačenja obzorja, kar opazimo pri drugih širokokotnih akcijskih kamerah. Vgrajeni varnostni elementi so namenjeni za varnost zrakoplova brez posadke, vključno z zasilnim načinom, ki zagotavlja vrnitev tretjega ratinga quadcopterju pilotu, in sistem za preprečevanje trčenja, ki preprečuje poškodbe. Parrot Bebop se upravlja prek aplikacije Freeflight 3, ki je na voljo za naprave Android in iOS. Program ima funkcijo vračanja z enim dotikom, ki vrne drone v točko vzleta, kjer visi 180 cm od tal. Resni oboževalci Parrot brez posadke lahko kupijo Skycontroller, ki poveča obseg quadcopterja in vam omogoča izvajanje višjih nivojev in, kar je najpomembnejše, bistveno izboljšane kontrole z uporabo zaslona na dotik. Registracija računa s programom Parrot Cloud omogoča shranjevanje in skupno rabo fotografij in videov z naraščajočo skupnostjo več kot 100.000.pilotov Parrot Bebop, pripravljen leteti naravnost iz škatle. Ima funkcije za zagon, ki so poceni v modelu štirikolesnega modela (pri 399 USD), kar prihrani stabilno in kakovostno fotografiranje v 22 minutah leta.

DJI Phantom 4

Ni presenetljivo, da je v kvadrupolni oceni še en predstavnik DJI. Navdušenci Phantomove linije so ga imeli rad, četrti model pa je prefinjen in premišljen kot potrošniška osebna vozila. S pomembnim delom iste tehnologije, kot je Inspire 1, dron ima 4K fotoaparat, ki odstrani s hitrostjo 30 fps. Sistem za pozicioniranje Vision zagotavlja stabilno in natančno zamrznitev tudi brez nadzorne plošče, Phantom 4 pa se upočasni in obesi na tla, tudi če se veter dvigne. Način ActiveTrack vam omogoča enostavno konfiguriranje drona, da sledi premikajočemu se predmetu in ga odstranite, pri tem pa se izognete drevesom ali drugim oviram z vgrajenim sistemom za zaznavanje.
Poleg tega sta videz in oblika naprave odlična. To je daleč najlepši brezpilotni brezpilotni zrakoplov na trgu, ki bo zagotovo pritegnil pozornost. Merilnik hitrosti quad je vreden 1400 $. Komplet vsebuje nahrbtnik za nošenje, zaščito z lopato in 64-gigabajtno pomnilniško kartico.

3DR Solo Smart Drone

Če bi bila naložba v kamero GoPro, ki bi jo uporabnik želel uporabiti z dronom, že narejena, bo ta model, ki ni zadnji na lestvici kvadrociklov, postal fantastično letalo za zajem videoposnetkov. TaVečfunkcijski dron je opremljen s krmilnikom, ki je opremljen z držalom za pametni telefon, priročnim krmilnikom in prikazom časa letenja na zaslonu ter opozarja na vibracije glede nizke napolnjenosti baterije. Stabilizacija na vozilu vam omogoča, da se osredotočite na fotografiranje in ne skrbite za zbiranje quadcopterja v zraku. Če kupite dodaten obesek za kartico za vaš GoPro, lahko izvajate pametne posnetke - vnaprej programirane manevre, kot so orbita, sledenje in kabelska kamera, ki omogočajo izdelavo profesionalnih kinematografskih slik. 3DR Solo je opremljen s pomembnimi varnostnimi funkcijami, vključno z maksimalno višino dviga 122 m, ki ustreza zahtevam FAA, in tipki Pause, ki takoj ustavi vrtanje, če pilot meni, da izgubi nadzor.

Blade Chroma 4K /GoPro

To je še en zanesljiv model, ki zavzema mesto na lestvici kamer za quadcopter. Povratne informacije uporabnikov iz štirih različic razlikujejo 2 dražji različici. Vključujejo 4K fotoaparat in vgrajen zaslon za snemanje videoposnetkov in sledenje pomembnim informacijam, kot so nadmorska višina, hitrost in preostali čas letenja. Možno je kupiti dodatno baterijo, kot tudi priročno torbico. Cenejše možnosti vam omogočajo, da namestite svoj GoPro (priporočeni model Hero 4) s 3-osnim vzmetenjem. Te različice predstavljajo enako vajo kot pri različici s 4K kamero, z izjemo standardnega brezžičnega oddajnika. To pomeni, da bo organiziranje oddajanja videa iz GoPro v pametni telefon moralo biti neodvisno. Ne glede na spremembo,Vsi podpirajo način Smart, namenjen začetnikom, ki se še vedno učijo osnov upravljanja, in AP za naprednejše pilote, ki potrebujejo največji nadzor nad svojim vozilom. Poleg tega, tako velike funkcije, kot so "Follow Me" in sledenje, ki vam omogoča, da nastavite višino in razdaljo nastavitve vnaprej, nato pa se osredotočajo izključno na fotografije - in video. Paket stane nekaj več kot 1.400 $.

Yuneec Q500 4K Typhoon

Ta model je eden izmed najboljših na lestvici kvadrociklov s kamero. Na podlagi ocen uporabnikov je na voljo osupljiv video posnetek in primerna cena (do 800 USD). Montaža ni potrebna - dovolj je, da pritrdite propelerje, in drone so pripravljene za vzlet. Nadzorna plošča je opremljena z vgrajenim zaslonom na dotik, ki vam omogoča spreminjanje nastavitev videa, kot so ločljivost, ravnovesje beline in osvetlitev, na letenje. Fotoaparat je nameščen na 3-osni precizni kardan in lahko posname 4K video posnetke s hitrostjo 30 sličic na sekundo ali ustvari počasno zajemanje pri 1080p pri hitrosti do 120 sličic na sekundo. Poleg tega je Q500 Typhoon opremljen z dizajnom industrijskega oblikovanja, ki se razlikuje od racionalnega ohišja DJI. Yuneec ponuja tudi aluminijasto torbico za varen prevoz, ki vam omogoča, da povlečete karkoli. V kompletu je tudi Handheld SteadyGrip, kompaktni sklad, ki ga lahko držite v eni roki. S priloženim fotoaparatom Q500 lahko videoposnetek posnamete neposredno na pametni telefon.

Aukey Black Sparrow

Na lestvici proračunskih kvadrociklov s kamero, ki je cenejša od 100 USD, je ta polna velikostmodel je na prvem mestu. Res je, da je treba narediti majhno montažo s pomočjo priloženega izvijača - namestite šasijo in ščitnike za propelerje. Vgrajeno baterijo boste morali polniti tudi več ur. Šele po tem lahko računate na povprečno 10 minut letenja. 24-GHz daljinski upravljalnik je izdelan iz plastike in opremljen s stikalom za umerjanje dron in ga spremeni v način brez glave (brez jasno določenih spredaj in zadaj) za lažji nadzor. Napravo lahko upravljate z razdalje do 300 m, svetle LED dna pa omogočajo fotografiranje ponoči. Vendar je treba lete izvajati daleč od zgradb, ljudi in električnih vodov, saj lahko kombinacija velike moči in lahke teže povzroči izgubo nadzora in posledično povzroči poškodbe ali poškodbe. Vgrajen 6-osni giroskop pomaga ohranjati stabilnost - to je nujno za začetnike, vendar v vetrovnih razmerah ne pomaga veliko. Čeprav video oprema ni vključena v komplet, zagotavlja vrata in vodila za namestitev nosilca. Dodatki, ki jih potrebujete, so neobvezni.

Sorodne publikacije