Kako se vežejo v "KS: GO" tipke?

"COP: GO" je danes najbolj priljubljena ekipa strelec. Ima milijone igralcev po vsem svetu, zato se morate tudi preizkusiti, če tega še niste storili. Toda tudi če ste že začeli igrati, morate razmišljati o svoji konkurenčnosti. Dejstvo je, da je to zelo zahteven projekt in da morate veliko trenirati, da bi uspeli. Vendar pa je nekaj usposabljanja ni dovolj, morate tudi naučiti nekaj majhnih trikov, ki ne kršijo splošna pravila igre, vendar je močno olajša vaše življenje. Na primer, bindy.


V tem članku boste izvedeli, kako je sploh v "COP: GO" in zakaj je treba to storiti. Ne skrbite, ni zelo težko, in to lahko storite enkrat, nato pa ga nenehno uporabljate. Zato je čas, da ugotovite, kako se lahko povežete v "COP: GO".

Kaj je vez?

Če že dolgo časa igrate računalniške igre, še posebej v različicah za več igralcev, potem morate že vedeti, kakšne vrste bindy je. Če ne, potem preprosto pojasnite. Vezanje je dodelitev določenega ključa za opravljanje določene funkcije. V tej igri se v večini primerov uporabljajo ključi za nakup ene ali druge vrste orožja, tako da ne zapravljamo časa za odpiranje nakupovalnega menija, se pomikate po seznamu razpoložljivega orožja, izberete tisto, kar vas zanima, nato pa posebej kupujete kartuše, granate in tako naprej. Z vezmi lahko opravite nakupe z nekaj pritiski na tipke, zato morate to razumeti zaradi učinkovitostiigre morate izvedeti, kako se vežejo v "KS: GO." Če želite začeti, boste izvedeli, kje želite to storiti in spoznati standardni obrazec za povezovanje. In potem ne boste nikoli imeli vprašanj o tem, kako se vežejo v "COP: GO".


Kje naročiti zavezujoče?

Torej si si rekel: "Bindym gumbi v" COP: GO! ", Ampak kje točno naj to naredim? Dejstvo je, da lahko predpišete vse ukaze, ki bodo v igralni konzoli. Torej bodo uporabljeni samo med trenutno sejo. Ko izklopite "COP: GO" in ga znova zaženete, boste morali ponovno vnesti ukaze. Kako ga rešiti? To storite tako, da v mapi z igro poiščete konfiguracijsko datoteko config.cfg, ki jo morate odpreti z urejevalnikom besedila, kot je Beležnica. Potem lahko mirno napišete ukaze, ki jih želite aktivirati vsakič, ko zaženete igro. Priročnost te metode ni samo v tem, da vam ni treba predpisati ukazov in povezav vsakič, ko zaženete igro, ampak tudi, da lahko to datoteko pišete na zunanji medij in s seboj uporabite konfiguracijo na drugih računalnikih. yuterah Zdaj ste pripravljeni, da se naučite vezati gumbe v "COP: GO".

Oblika Binde

Tukaj je vse preprosto, saj se v vsakem posameznem primeru uporablja enaka oblika. Prvič, ekipa se imenuje zavezujoča in jo morate najprej napisati. Po tem morate podati ime ključev, ki jih želite uporabiti (če je imevrzeli, jih morate zamenjati s podčrtano). Po tem morate odpreti narekovaje, kar pomeni začetek samega ukaza. No, znotraj citatov lahko predpišete katero koli ekipo, ki vas zanima.
Kot je bilo že omenjeno, bunditsy v tej igri ponavadi kupi orožje, tako da bo skoraj vedno vsebina narekovajev videti kot kombinacija nakupnega ukaza in imena orožja (prostori so nadomeščeni z spodnjimi podčrtali). To je vse, zdaj ko pritisnete tipko, ki ste jo izbrali v igri, boste aktivirali ukaz, ki ste ga sami napisali. Zdaj veste, kako zaviti ekipe v "COP: GO."

Primeri bindosov

Da bi zagotovili, da ste se naučili materiala, vam bomo ponudili nekaj primerov bindosov. Na primer, ukaz bind f6 "buy flashbang" pomeni, da ko pritisnete F6, boste dobili oslepitev granate. Kot smo že omenili, vezave lahko uporabite ne le za nakup: ukaz za povezovanje kp_enter "use weapon_flashbang" vam omogoča uporabo slepe granate, ko pritisnete tipko Enter.

Sorodne publikacije