Najboljše palube z žogo za Clash Royale

Danes bomo govorili o balonih za igro Clash Royale. Takšne sklope lahko dajejo veliko prednost v boju z vsakim nasprotnikom. Kaj so torej dobri baloni? Prisotnost tako močne leteče enote zagotavlja najmočnejše napade na stavbo. Če se izkaže, da je krogla spuščena, je še vedno sposobna izločiti zadnji projektil, ki škoduje vsakemu nasprotniku, ki je v neposredni bližini ognja. Najboljša kartica deluje v povezavi z zmrzovanjem.

"Balon" je na voljo za uporabo po "Bone Pit" na Areni pri št.


Preberite o več o najboljših balonih.

Uporaba okostij

Taka paluba z žogo mora vsebovati tudi "Zamrzovanje". V obrambi sodelujejo "Tower-bombnik" in okostnjaki. Za protinapad so že odgovorne druge komponente, ki vključujejo "Witch", "Air Balloon" in "Freezing". Šibko mesto montaže - nezadostna odpornost na "zmaja" in hlodov z velikim številom enot, ki poškodujejo regijo. Močna stran - udari proti nasprotniku nasprotnika, nato pa uporabi skupni kombiniran "VS" in "Frosty".

Jama Honchak in krogla

To je še ena velika zbirka, skozi katero lahko dosežete najdaljše skodelice. Dodeljena je za izvajanje zračnih napadov.
Poleg "pekla Gonchak" bi moral dnevnik vsebovati tudi "Mignon", "Lightning", "Chaklun" in "mušketir". Lahko napadate z eno žogo in v primeru pravilne igre obstaja velika možnost, da uničite celoten stolp.


"Mignon" ustreza zaščiti, ki jo najprej izdajo preprosto skladišče in nato horde. Mimogrede, če nasprotnik napade "Rider na Kabanu", bo v tem primeru morda potrebna kartica "Nagrobniki". Legendarni "Hell Gonchak" lahko vedno zamenja katerikoli drug tank, "Mignon" pa se zamenja le za "Megamnion".

"Giant" + bullet

Druga zbirka, ki si zasluži pozornost. V tem primeru je "Giant" glavni lik, ki je zmožen zmotiti celoten val nasprotnikov, hkrati pa napadati stolp. Glavni napad leži na žogici. Poleg njega in "Gigant", v zbirki so: "Ostrenje", "Goblins", "Arrows", "Luchnitsy" in drugi. Zaščita se uresničuje z združevanjem prvih dveh kart, na katerih leži naloga za zaščito prvega vala. Po tem praviloma vstopijo "Giant" in žogica. Glavna stvar je, da obdrži nasprotnikov napad, ne da bi mu omogočil dostop do svojih glavnih zemljevidov, ki bi se v tem času morali ukvarjati z uničenjem stolpa.
Obstaja še en močan dnevnik s kroglo in Giant kot glavni igralci. Priporočljivo je, da jim dodate "Gun", "Army of Skeletons", "Megamnion" in druge. V tem primeru se "Giant" najbolje spopade z zaščito izpraševalca. Lahko se uporablja kot ščit za žogo, vendar je priporočljivo le v temče ima nasprotnik samo majhno količino eliksirja. Vlogo majhnega rezervoarja lahko da izpraševalcu.

Sorodne publikacije