Kako aktivirati Office 2013 v sistemu Windows 10: Navodila

Kot veste, je katera koli generacija pisarniškega paketa, ki jo proizvaja Microsoft, plačan programski izdelek, čeprav lahko deluje brez obvezne registracije licence z uporabo osnovnega nabora funkcij in orodij. Vendar pa zahteva po aktiviranju programa Microsoft Office 2013 ali kateri koli drugi izdaji kot opomnik bo preganjala uporabnika s petami. V skladu z našimi standardi je strošek pisarniškega paketa dovolj visok, uporabniki iščejo načine za izogibanje omejitvam, ki veljajo za programe, ki so del takih sklopov.

Splošne informacije o aktiviranju izdelkov Microsoft Office

Če imate vprašanja o tem, kako omogočiti Office 2013 ali katero koli drugo izdajo, lahko to storite na več načinov. Kaj bo to dalo končnemu uporabniku? Najprej se nanaša na polno funkcionalnost katere koli aplikacije in aplikacije, ki je prisotna v nizu. Poleg tega, če pravočasno neuspešno registracijo, položaj ne izključuje situacije, v kateri trenutno trenutno uporablja trenutno ne nenadoma sam blizu, in uporabnik, ne da bi shranite dokument, ki ga je mogoče urejati, ne bo izgubil pomembne podatke. Jasno je, da vtipkate besedilo v "Vardo" ali ponovno vnašate kompleksne formule v "Excelu", ki ga nihče ne želi. Toda kako aktivirati MS Office 2013 z najnižjo ceno? Na splošno lahko povprečni uporabnik ponudi dve osnovni tehniki, od katerih je ena pravna, druga pa ne.


Uporaba aktivacijskega ključa (licenčni ključ) Office 2013

Začnimo s pravnimi postopki, ki ne kršijo pravic intelektualne lastnine za ta programski izdelek.
Kadar uradni nakup pisarniškega paketa z nastavitvijo, napisano na disku, vedno označuje kodo izdelka ali tako imenovani posebni ključ. Aktiviranje sistema Office 2013 z njim je lahko še vedno v fazi namestitve paketa, ko bo eden od korakov pozvan, da vnesete kodo v posebno polje. Ta korak je mogoče preskočiti in aktivirati že po namestitvi (pri tem nič strašnega). Ko prenesete distribucijo iz uradnega spletnega vira, lahko ključ po njegovem plačilu pošljete na e-poštni naslov, ki je naveden ob registraciji, kar običajno ustreza podatkom Microsoftovega računa.


Kako omogočiti Office 2013 v sistemu Windows 10 z registracijo Microsofta pri prenosu paketa na drug računalnik ali prenosni računalnik?

Kar zadeva postopek uvajanja licence v že vzpostavljen in delujoč niz, lahko uporabite posebno "Master" in nato določite aktiviranje prek interneta.
V tem primeru morate najprej preklopiti iz zapisa registracije trenutnega uporabnika na Microsoftov račun. V istem "if", na primer, če prenesete Office na drug računalniški terminal, morate iti v razdelek Office, nato pa v razdelku z informacijami o namestitvi aktivirati isti postopek s klikom na gumb za namestitev.
Ob zaključku bo registracija programske opreme izvedena samodejno in ponovni vnos ključa ni potreben (to jebo samodejno vezan na obstoječi račun).

Ali lahko aktiviram posamezne programe?

Toda nekateri uporabniki v svojih vprašanjih gredo še dlje, saj je večina dnevnega dela le urejevalnik besedila in tabele. Tu in tam so težave, ki niso povezane s tem, kako aktivirati Office 2013 in kako odstraniti omejitve samo za nameščene aplikacije. Načeloma je tukaj tudi izhod. Če ne želite ali ne morete kupiti potrebne programske opreme na uraden način, ni nič lažjega kot uporabiti iskanje ustreznih ključev za internet. Kljub dejstvu, da Microsoftovi strokovnjaki nenehno vztrajajo, da so vse licence preverjene glede uradnega izvora ali registracije, je to resnično daleč od resnice.
Tako lahko uporabite ključe, ki so v istem Runetu, opisani v prostem dostopu, in z njihovo pomočjo aktivirate, recimo, samo Word in Excel.

Aktiviranje celotnega pisarniškega paketa s KMSAuto Net

, toda kaj, če ste namestili celoten paket dodatnih programov, ki so v njem vključeni, vendar nimate licence, ali ga lahko kupite iz finančnih razlogov? Kako aktivirati Office 2013 v tem primeru? V takšni situaciji, če lahko tako rečemo, pomagajo polpripravna orodja, ki vam omogočajo aktiviranje ne le pisarniškega paketa, ampak tudi kakršno koli spremembo samega operacijskega sistema. Kljub temu, da se takšni programi lahko imenujejo nezakoniti ali kršijo pravice intelektualne lastnine,uporabljajo se zelo pogosto. Eden od takih programov je slavni aktivator KMSAuto Net. Lahko ga prenesete kjerkoli, saj strani s povezavami za prenos tega appleta niso nikoli blokirane, in za zagon programa v zloglasnem "Defenderju" se sploh ne odzove.
Po zagonu prenosne aplikacije kot ene EXE datoteke (v imenu administratorja), preprosto kliknite gumb za aktiviranje, izberite aktivacijo Officea in potrdite operacijo. V nekaterih različicah aktivatorja boste morda včasih pozvani, da ustvarite nalogo načrtovalca opravil. S tem se moramo strinjati. Že sama naloga je ustvarjena samo zato, ker je bila ponovna aktivacija izvedena vsakih deset dni. V najnovejših različicah tega SA niso potrebne.

Uporaba KMSpico

Zdaj nekaj besed o tem, kako omogočiti Office 2013 s KMSpico.
V bistvu deluje podobno kot prejšnji in zadostuje, da uporabnik izbere natanko aktivacijo "urada". Na splošno vsi HOST programi (kot ste verjetno že opazili, njihova imena so identična v svojih začetnih okrajšavah) delujejo na enakih načelih, uporabniku pa je potrebno minimalno število dejanj, povezanih s pravilnim zagonom izvršljive programske datoteke in izbira programskega izdelka, za katerega želite aktivirati.

Onemogočite omejeno funkcionalnost programov

. Končno, dve besedi o situaciji, ko uporabnik gleda v istem napisu "Vordi" s sporočilom oOmejen način. Mnogi verjamejo, da je to povezano z "piratsko" aktivacijo ali neregistriranimi različicami "urada". Pravzaprav ni tako. Ta način preprosto omejuje uporabo najnovejših programskih orodij, če poskušate delati z dokumenti, ustvarjenimi ali shranjenimi v prejšnjih spremembah pisarniškega paketa.
To težavo lahko rešite preprosto tako, da izberete informacije v razdelku, ki se imenuje prek menija datotek, konverzijska točka, ki se nahaja desno. Pri shranjevanju dokumenta lahko uporabite tudi možnost zastarelega formata, vendar se prepričajte, da počistite polje za podporo združljivosti s prejšnjimi različicami Worda ali drugega uporabljenega urejevalnika.

Sorodne publikacije