Kako monetizirati Instagram: koncept, promocija računa, priporočila in nasveti strokovnjakov.

Biti blogger ni le moden, ampak tudi koristen. To je donosen posel, ki lahko prinese precejšen znesek. Aplikacija Instagram je že vrsto let zajela ves svet in je v neposredni bližini najbolj priljubljenih družabnih omrežij s svetovno priznanimi Facebookom in Twitterjem. V Instagramu lahko najdete popolnoma drugačno vsebino, ki lahko zadovolji vse poizvedbe: bloge in fitnes ter recepte, obrti in lofkhaks, žive bloge in še več, ki bi lahko zanimali vsakega uporabnika. To je zaradi širokega občinstva in zmožnosti blogiranja na katero koli temo, "Instagram" pridobil tako priljubljenost in je postal ena od platform za dober zaslužek.

Denar iz programa

Kako monetizirati "Instagram" ali, preprosteje, kako začeti zaslužiti denar na svojem blogu, bomo izvedeli v tem članku. In na splošno, ali je mogoče zaslužiti v "Instagram" iz nič? Če želite blogirati in zaslužiti denar, ni dovolj, da objavljate različne fotografije in jih podpišete s čustvenimi simboli. Občinstvo zahteva vsebinske, tematsko zasnovane račune, zanimiv koncept, ki bi bil zanimiv, kognitiven, uporaben. Blogerji so pravno zahtevni. Samo zanimivi blogi bodo lahko zaslužili z minimalno finančno naložbo ciljnega občinstva.


Na internetu obstaja veliko načinov za pridobitev dodatnega prihodka v programu: ogledovanje in objavljanje videov, knjižnic, komentarjev, naročnin. To lahko zaslužite, toda v povprečju vam takšen dohodek ne bo prinesel več kot 50 rubljev na dan za cel dan dela.Torej pustimo takšno brskanje po internetu za šolarje in naredili bomo nekaj bolj resnega.

Vsebina za ciljno publiko

Torej, veliko jih je bilo zaskrbljenih, kako zaslužiti račun na Instagramu, "lahko na svojem blogu zaslužite brez formalnega dela." Odgovor je "da." Vse je mogoče. veliko primerov, ko je zaslužek na internetu prinesel veliko več kot plačo povprečnega uradnega uslužbenca. veliko občinstvo, potem lahko dobite denar za:
 • R
 • Partnerski programi
 • Promocija tujih računov
 • Znano je, da obstajajo štiri vrste vsebin:
 • ki vključujejo:
 • zabavno,
 • prodaja;
 • ugled.
 • Pojavlja se vprašanje: "Kakšne so najbolj monetizirane teme v Instagramu? Na katero točko četrtega bi se morali zanesti, da bi ciljno publiko pridobili več? "

  Navodila za ustvarjanje računa

  Našli smo navodila za razvoj razburljivega računa, ki ustvarja prihodek. Preden začnete monetizirati Instagram, tako da vam vaš račun prinaša dohodek, ki je enak minimalni plači, morate doseči ciljno publiko - vsaj 100.000 naročnikov. Če želite to narediti, določite svojo glavno nišo. Določite teme svojega spletnega dnevnika, računa, javnega - humorja, psihologije, novic, recenzij itd. Ustvarite podobo idealnega potrošnika, to je starost,na njem ustvarjajo vsebine. Mnogi blogerji v Instagramu priporočajo ustvarjanje sloga za svoj račun - izbira prevladujoče barve in filtrov, da bo profil videti privlačen, urejen in estetsko prijeten. Šele potem, ko ste nastavili račun v predlogu idealnega spletnega dnevnika, se lahko začnete ukvarjati s promocijo. Pogovorimo se o tem, kako to storiti.

  Promocija računov

  Glavna skrivnost zaslužka v "Instagramu" - oglaševanje. Vedno več je ciljno občinstvo vtipkano, večja je potreba po vašem računu in cena oglaševanja na vašem blogu. Če vzamete promocijo računa, potem lahko v kratkem času zaslužite več kot mesečno plačo. Ostaja samo, če želite izvedeti, kako klicati to število naročnin.
  Povprečna cena oglaševanja na profilu s 10 tisoč - okoli 250 rubljev na delovno mesto (z videzom zgodb se je veliko začelo kupovati oglaševanje, ki ga včasih stane 2-krat ceneje, vendar se hrani le 24 ur).

  "Mrtve duše"

  Iz tega sledi zaključek: pomemben profil z živo publiko je zelo potreben in prejme več denarja, zato je v mreži toliko storitev, ki ponujajo goljufijo. Povprečni cenovni razpon: 1000 naročnikov stane 150-200 rubljev. Enostavna matematika: naložba v promocijo računa 1500 rubljev bo poplačala več. Strinjam se, poceni način za uspeh. Toda ali je tako? Škoda, ampak ne. Ni vse, kar je tako preprosto, saj so žični naročniki - najpogosteje pustaški, to je roboti, promocijski računi. Lepa slika v profilu ni ničprinesite mrtve strani, od njih ne boste dobili nobenih besed ali komentarjev - glavnih kazalcev, ki jih cenijo vaši bodoči partnerji. Medtem ko monetizirate Instagram in dosežete živahno občinstvo?

  Live občinstvo

  Ne pohiti, gradi svojo publiko postopoma. To storite tako:
 • se prijavite za račune s podobnimi temami;
 • Poiščite ljudi, ki bi vas lahko zanimali vaš račun;
 • Uporabljajte različne hashtagove, ki ustrezajo vaši temi računa;
 • Pridite in prenesite že nezapolnjene račune, utripajoče posnetke tujcev;
 • najdejo sodelavce, se seznanijo z drugimi blogerji in se medsebojno oglašujejo;
 • nakup oglaševanja z naprednejšimi blogerji;
 • Organizirajte natečaj ali risbo.
 • Promocija svojega "Instagrama" na ta način potrebuje veliko več časa, vendar bo rezultat bistveno drugačen, saj boste imeli žive ljudi, živo publiko. Če je vaš račun zanimiv, poln zanimivih ali zabavnih informacij. Zdaj odgovor na glavno vprašanje: "Koliko tisoč naročnikov mora biti profil, da bi dobili peni? In kje iskati svoje partnerje?" Na splošno lahko začnete zaslužiti z računa z občinstvom 1000 (na nekaterih izmenjavah 3000), vendar boste prejeli največ 100 rubljev. Da bi našli prve delodajalce, so najpogosteje uporabljeni blogerji izmenjave, in čeprav zneski, ki jih ni mogoče primerjati s tistimi, ki jih ustvarjajo priljubljeni blogerji, je tudi dobro za začetek.

  Izmenjave za "Instagram"

  Socialna omrežja so že dolgo postalapodročje za podjetja. In celotna stvar je v oglaševanju, ker v odprti obliki moti in potiska potrošnike. Druga stvar je, ko izdelek oglašuje avtoritativna oseba, priljubljen bloger. Ne neposredno oglašujejo, prohipivaya blaga ali storitev, vendar pustite pozitiven odziv, delite vtise, svetujejo svoje občinstvo, ki povzročajo, če ne zaupajo, nato pa vsaj obresti.

  Kje torej iščete takšne oglaševalce, ponudite denar za nekaj besed na internetu? Obstajajo različne platforme, izmenjave, pooblaščanje, kjer oglaševalcu prikažete svoje območje, oznake, število ogledov - statistiko in naročnike. To je najpreprostejši način za unovčenje profila v Instagramu, ki je prvi korak k uspehu.
  ​​

  Drugi načini

  Zdaj veste, kako ovrednotiti založnika v Instagramu, z majhnim občinstvom in široko paleto različnih izmenjav. Vendar pa obstajajo tudi drugi načini za zaslužek na vašem računu. Kot lahko vidite, da postanete blogger za vse, vendar morate razumeti: konkurenca na tem področju je ogromna in če se boste uspeli dvigniti nad oznako vsaj 250.000 naročnikov, boste imeli še več priložnosti za dodatne zaslužke. Mnogi, ki so uspeli voditi avtorske treninge, seminarje in mojstrske tečaje, deliti skrivnosti obdelave fotografij in videov, kompetentno oglaševanje, načine pridobivanja radosti. Nekateri blogerji se poleg svojih zaslužkov ukvarjajo s prodajo tečajev in delavnic, drugi oglašujejo izdelke, včasih pa je to barter, ki ni nič manj donosna.Nekateri blogerji so še posebej srečni - sodelujejo na prireditvah, oddaljenih izletih. Potovalni blogerji so pogosto povabljeni na različne izlete.
  Do sedaj je še veliko možnosti za monetizacijo, težko je izbrati en način in zaslužiti le za to, tako da večina blogerjev v Instagramu uporablja več in zlahka zasluži številke, višje od povprečnih plač v Moskvi. Kako monetizirati "Instagram" - izberite vas.

  Sorodne publikacije