Kako igrati Clash Royale na računalniku: reševanje problema

Strategije v realnem času so trenutno zelo priljubljene med navdušenci za mobilne igre. "Cleo's Royal" je vse bolj priljubljen. Ta igra je precej mlada, zdaj pa ima na stotine tisoč navijačev. Mnogi igralci računalniških iger razmišljajo, kako igrati računalnik Clash Royale. Za igranje na osebnem računalniku z operacijskim sistemom Windows morate namestiti Bluestax ali Youwave.

"Bluestacks"

To je emulator, ki omogoča odpiranje programov v operacijskem sistemu Android v računalniku. Preden začnete igrati računalnik Clash Royale, se prepričajte, da ima računalnik vsaj dva gigabajta prostega prostora. Prav tako je zaželeno imeti 512 MB RAM-a za normalno delovanje igre.


Prenesite program s uradne strani. To je najboljša možnost, saj lahko prenos programske opreme drugih proizvajalcev povzroči okužbo računalnika z virusi. Po namestitvi programa morate znova zagnati računalnik. Nato morate vklopiti Bluestacks. V odprtem oknu je seznam programov, nameščenih na mobilni telefon po e-poštnem naslovu. Program Bluetasks deluje na vseh različicah operacijskega sistema Windows, začenši z XP.

Youwave

To je še en emulator. Mora biti preneseno in nameščeno. Pred igranjem Clash Royale na vašem računalniku s pomočjo Youwave se morate prijaviti v svoj račun v "Plotmarket".

Od tam morate sami prenesti igro. Po temaplikacija bo nameščena, njena ikona se bo pojavila v programu Youwave.

Velika ekranska igra za lastnike operacijskega sistema iOS

Veliko lastnikov Appleovih izdelkov se sprašuje tudi, kako igrati Clash Royale na računalniku. Pred njimi je veliko več težav kot lastniki osebnih računalnikov z operacijskim sistemom Windows in mobilnimi napravami na Androidu.


Oba zgoraj navedena programa ne bosta mogla odpreti različice "Clown Royal", prenesenega za iOS. Obstaja program, imenovan iPadian. Omogoča vam emulacijo iger za iOS, vendar potrebuje osebni računalnik ali prenosni računalnik Apple, tj. MacBook ali iMac.
Pred igranjem Clash Royale za iOS na računalniku z MacOS-om, bi morali iti v trgovino, prenesti in namestiti igro. Nato morate ponovno zagnati napravo za normalno delovanje. Po ponovnem zagonu morate odpreti aplikacijo iPadian. V primeru, da je vse narejeno pravilno, se v programskem meniju pojavi ikona programa "Klosh Royal". Zdaj lahko začnete igro in uživate.

Prednosti in slabosti računalniških iger

Razlog, da uporabniki iščejo načine za igranje igre Clash Royale na računalniku, je veliko prednosti namizne različice. Glavna prednost igranja na računalniku ali prenosnem računalniku je na velikem zaslonu. S prenosom zasebnega strežnika Clash Royale na osebni računalnik lahko strategijo predvajate tako, da jo razširite na celoten zaslon. Gledanje gibanja enot in vsega, kar se dogaja na bojišču, s 15 ali 19-palčnim zaslonom je veliko bolj priročno in udobno kot gledanje5-palčni zaslon mobilne naprave.
Druga prednost igranja na osebnem računalniku je praktičnost. Lahko se uporabi v eni polovici monitorja, v drugem pa v kateremkoli drugem programu. Tako lahko igrate "Cleo's Royal" in brskate po novicah, družite se s prijatelji ali sodelujete v nečem drugem, medtem ko položaj na področju bolečine ne zahteva posredovanja uporabnika.
Še en plus namizna različica igre - možnost uporabe računalniške miške. Upravljanje miške je veliko hitrejše od prstov. Ampak to je že rečeno, da je meč z dvema robovoma. Točno postavitev stavbe na načrtovano območje bo lažje s prsti, ne z računalniško miško, zato mora igralec ugotoviti, da je bolj pomemben - hitrost igre ali udobje. Vendar to ni glavna pomanjkljivost. Glavna pomanjkljivost je pomanjkanje rešitev problema igre Clash Royale na računalniku brez programov. Tako za lastnike iOS kot za igralce, ki uporabljajo operacijski sistem Android, ni mogoče igrati na osebnem računalniku brez namestitve dodatne programske opreme. Na internetu lahko najdete številne nasvete za zagon igre na računalniku brez namestitve emulatorjev. Vse te ponudbe vključujejo prenos iz Datotečne mreže, ki naj bi bila igra. Dejansko, s pomočjo tega programa, kraje ukradejo uporabniške prijave in gesla.

Sorodne publikacije