Neznan klic s številke na 926: katera regija? Je vredno poklicati?

Mobilna komunikacija je ključni atribut življenja sodobnikov, zato vedno želite vedeti, kdo in zakaj je bila vzpostavljena povezava. Si videl neznano številko na 926? Kateri operater in regija sta ponudila storitev, ali naj zaupate sporočilu o blokiranih kreditnih karticah in ponudbah za zaposlitev tega naročnika?

Metropolitanska številka

Klici prihajajo iz samega srca države, kjer veliko podjetij in oglaševalskih agencij. Podatkovne baze natančno določajo, katera regija 926 je dodeljena:
 • Moskva;
 • Moskovska regija.
 • Če delate z velikimi dobavitelji ali organizacijami zveznega obsega, je sprejemanje klica naročnika iz osrednjega zveznega okrožja normalno.

  PJSC "MegaFon"

  Upoštevati posebnosti dela "velikih štirih". Prvič, da "MegaFon" je obseg številk v regiji Moskvi 926. Kaj je priložnost za spremembo "prebivališča"? Ne obstaja, čeprav se lahko uporablja lastnik kartice SIM in preklopi na drugega operaterja. Toda v tem primeru se njegova geografska lega ne bo spremenila.


  Nacionalni informacijski center (NTI) Ltd.

  Obstaja izjema v obliki seznama 228 številk. Ali ste zaposleni z visoko tehnologijo in ste prejeli od neznanega tematskega glasila ali klica? Leta 2014 je podjetje Rostech odprlo specializirano organizacijo in jo identificiralo v metropolitanskem območju. 926, ki so prej pripadali MegaFonu, je delno prešla v uporabo te družbe. Promocija digitalnega gospodarstva je dobra stvar, vendar vam nič ne preprečujepokličite službo za pomoč NTS in pojasnite resničnost informacij.

  Varnostni ukrepi

  Kdor se odloči poklicati s klicem ali SMS-om, bodite pozorni. Zahtevki za kakršne koli podatke, ki lahko omogočijo dostop do bančnih računov ali vašo identiteto, niso utemeljeni. Ne pokličite nazaj, da vas ne ujame prevarant, temveč se uradno obrnite na servisne centre. In če razumete, da s številkami v regiji 926, ki so predaleč od vas, varno ignorirajte vse sumljive preobrat. In sorodniki in prijatelji takoj vedo po prvih pozdravih.

  Sorodne publikacije