Kyocera 6525 MFP: Odlična rešitev za srednjo pisarno

MFCs Kyocera 6525 je vmesni sistem za upravljanje dokumentov. Poleg tega lahko ta rešitev prikaže na straneh velikosti A3 in zelo visoke zmogljivosti. Zato je najbolj optimalen način za uporabo take naprave pri ustvarjanju sistema za upravljanje dokumentov v kopirnem centru ali v pisarni. V določenih okoliščinah se lahko uporablja tudi za projektno organizacijo.

Postavitev sistema za obtok dokumentov. Paket

Tehnologija laserskega tiskanja je v središču Kyocera 6525. Najbolj optimalno se uporablja s povečanimi zahtevami za hitrost izhoda in povečano omejitvijo tiskanja na mesec. Edini minus je povprečna kakovost tiskanja, če jo primerjamo z jet-like rešitvami. Kot je bilo že omenjeno, so glavna področja uporabe takih podsistemov pisarne, pomnoževalni centri ali organizacije, specializirane za zagotavljanje oblikovalskih storitev. Celoten komplet tega sistema za upravljanje dokumentov je sestavljen iz MFU, kabla, uporabniškega priročnika in kartuše. V tem primeru je treba žice vmesnika kupiti posebej. Vendar je treba gonilnik prenesti s uradne spletne strani proizvajalca. Po drugi strani je garancijski list vključen v uporabniški priročnik.


Glavne značilnosti

Glavni deklarirani format nosilca za Kyocera 6525 MFP je A3. Toda tudi na A4 je ta tiskalnik sposoben sklepati. Za A3 je gostota strani lahko od 52 do 163 g /m 2, v primeru uporabe A4 pa je maksimalnavrednost se lahko poveča na 256 g /m 2. Izhodna hitrost glavnega medija je 12 strani na minuto, za osnovno obliko junior pa se bo hitrost izpisa povečala na 25 listov v istem časovnem intervalu. Za ogrevanje MFU je potrebno 20 sekund. Prva črka bo natisnjena v 8-92 sekundah. Največja točka gostote v tej rešitvi je 600x600.
Prednosti te naprave vključujejo razpoložljivost integriranega faksa in obojestranskega načina. Prvi resnično pomemben v pisarni. Drugi način dvostranskega tiskanja je zelo zahteven v projektni organizaciji ali v kopirnem centru. Največja poraba energije v načinu delovanja je 530 W. Ko preklopite v stanje pripravljenosti, se ta vrednost zmanjša na 114 vatov. Če je ta MFU prisiljen prenesti v način varčevanja z energijo, se bo ta vrednost zmanjšala za 9 vatov.

Raven hrupa tega tiskalnega sistema med delovanjem ne presega 468 dB. Ko se preklopi v stanje pripravljenosti, se bo še bolj zmanjšala (do 271 dB).

Vmesniki

Seznam povezav Kyocera FS-6525 MFP je sestavljen iz dveh vrat. Eden od njih je RJ-45. V tem primeru se informacije prenašajo s pomočjo zvitega para. Ta povezava je najprimernejša, saj funkcija upravljanja tiskalnega sistema samostojno izvaja večnamensko napravo. Drugi način za povezavo je USB. V tem primeru nadzorni ukazi gredo iz sistemske enote, na katero je priključena ta periferna naprava. Na slabosti tega sistema dokumentov prometa je mogoče pripisatipomanjkanje podpore WiFi. V nekaterih primerih je lahko tak način brezžične povezave zelo in zelo priročen.

Kartuša

Samo v monokromatskem izhodnem načinu je Kyocera 6525. Kartuša iz tega razloga potrebuje le eno. Njegov model je TK-475. V povprečju lahko natisne približno 3000 strani v eno oskrbo z gorivom. Mesečni vir te rešitve je 15.000 listov. To pomeni, da bo vložek potreboval do 5-krat na mesec za ponovno polnjenje. Toda to bo zahtevalo nekaj sprememb v sistemu tiskanja.
Obstajata dva načina za ponovno uporabo kartuše. Prvi je namestitev ustrezne programske opreme. Drugi temelji na uporabi posebnih čipov. Ker je prvi bolj ekonomsko upravičen, ga v praksi uporabljajo periferne naprave.

Postopek namestitve

Naslednji postopek za namestitev Kyocera FS-6525:
 • Pridobite sistem za pretok dokumentov iz transportnega zaboja.
 • Postavimo ga na kraj uporabe. Nato morate odstraniti vse transportne priloge iz njega. Prav tako nastavite pladnje za krmo.
 • Nato morate izpolniti vse povezave. To pomeni, da bomo uporabili napajalni kabel, s katerim organiziramo napajanje MFU. Druga faza je vgradnja računalniške žice in njene povezave.
 • Pri uporabi priključka RJ-45 se morate prijaviti v sistem za nastavitev MFU in določiti naslov.
 • Nato v računalniku morate prenesti gonilnike in namestiti to programsko opremozagotavljanje
 • V zaključni fazi je treba preveriti delovanje sistema in izpisati preskusno kopijo strani.
 • Pregledi. Stroški

  Trenutno lahko Kyocera 6525 kupite za 70000-75000 rubljev. Glede na zgoraj navedene značilnosti in podprte formate so ti stroški povsem upravičeni. Slabosti te MFU so naslednje:
 • zmerna kakovost.
 • Brez oddajnika WiFi.
 • Skrajšani seznam dobav.
 • Prednosti tega podsistema upravljanja dokumentov so naslednje:
 • Hitrost.
 • Zanesljivost.
 • Enostavna namestitev.
 • Podpora A3.
 • Dvostranski način in vgrajeni faks.

  Skratka,

  Kyocera 6525 ima odlične tehnične specifikacije kot srednje velika tiskarska rešitev. V tem primeru tak MFU podpira format A3 in lahko hkrati prikaže obe strani medija. Zato je ta rešitev za pisarno optimalna. Lahko se uporablja tudi v kopirnem centru. Poleg tega zahtevane značilnosti omogočajo uporabo v oblikovalski agenciji. V drugih primerih takšen IFI ni popolnoma primeren za uporabo.
 • Sorodne publikacije