Kako ustvariti pošasti v "Sims 3: Skrivnosti in priporočila."

"Sims 3" je igra, v kateri ima igralec na voljo veliko različnih možnosti. To je pravi simulator resničnega življenja, vendar s svojimi posebnostmi. Tukaj lahko ne samo živeti, ampak tudi razvijati, izumiti. Veliko igralcev je vprašanih, kako ustvariti pošasti v Sims 3. Na to vprašanje bo treba odgovoriti še naprej. Dejansko vse ni tako težko, kot se zdi. Hkrati pa je treba upoštevati, da hitro izvajanje načrta ne bo uspelo. Na kaj morate biti pozorni? Kako ustvariti različne pošasti v Sims 3?
Ni vedno na voljo

Prva stvar, ki jo morate storiti, je zagotoviti, da ima igralec načeloma takšno priložnost. Če želite to narediti, mora biti na vašem računalniku nameščena igra "Sims 3: Career". Samo v njej bo mogoče razmišljati o ustvarjanju pošasti. Ti predmeti se imenujejo Simbot. Razlikujejo se po barvi in ​​tleh. Prav tako imajo lahko drugačno vedenje. V igri obstaja več možnosti za pridobivanje takšnih pošasti. Namreč:
 • nakup v trgovini (pride rjaven model);
 • pridobitev točk sreče;
 • izum.
 • Zadnja možnost je zelo zanimiva. Od tega začetka? Kako ustvariti pošasti v Sims 3?

  Priprava

  Prizadevati si bomo morali za pripravo. Prva faza je zbiranje sredstev. V "Sims 3" se lahko posebni izumi ustvarijo le ob prisotnosti določenih predmetov. Za symbot bodo morali dobiti:
 • smeti - 100 kosov;
 • diamant "Srce" - 1 kos;
 • Paladij -1 kos;
 • plodovi življenja - 10 kosov.
 • Vsi ti predmeti so raztreseni na igralni karti. Morali jih bomo poskušati dobiti. Brez teh virov ne boste mogli ugotoviti, kako ustvariti pošasti v Simsih 3. Toda nekatere postavke niso dovolj. Obstaja še en odtenek.


  Spretnosti in nazivi

  Za ustvarjanje simbota je potreben visok razvoj znakov. V "Sims 3" se pojavlja inventivna spretnost skupaj z dodatkom "Kariera". Omogoča vam, da se počutite kot pravi izumitelj. Ustvarite lahko igrače, kot tudi notranje predmete. Toda na neki točki postane igralec na voljo za ustvarjanje simbotov. Razpoložljivost zadostnih sredstev je nujna. Če želite ustvariti pošasti, morate doseči 10 stopenj inovativnosti. Hkrati iz združenja izumiteljev je potrebno dobiti ustrezen naslov. Običajno z njim ni težav. Sposobnost se črpa pri delu z obdelovalnim orodjem izumitelja. Takoj, ko "Izum" doseže raven 10, lahko poiščete zgoraj navedena sredstva. Ali so vsi? Potem odgovor, kako ustvariti pošasti v "Sims 3", ne bo nobenih težav.

  Zaključna faza

  Zdaj morate odpreti igralno kartico in tam najti raziskovalni laboratorij. Morala bo preučiti jedro. Pojavi se po vnosu zgoraj navedenih virov. Toda to ni vse! Kako ustvariti pošasti v Sims 3? Takoj, ko se bo jedro pojavilo v sedmih, bo mogoče delati malo iz domačega laboratorija izumitelja. Tam se bo pojavil element "Ustvari skrivnostni izum". Naprej boPredlagamo, da izberete spol - fant ali dekle. To je vse. Samo vprašanje časa je, da počakamo. Takoj ko je izum končan, lahko Sim še dodatno oblikuje simbot.

  Sorodne publikacije