Poceni pametni telefoni z zmogljivo baterijo: pregled, specifikacije, proizvajalci

Danes je večina lastnikov pametnih telefonov Android navajena na dejstvo, da ne vidijo avtonomije zapisov. Konec koncev, pridobiti take naprave sploh ne zaradi močne baterije. Toda v boljših modelih, proizvajalci želijo ohraniti optimizacijo na ravni, tako da je mogoče najti poceni pametne telefone z zmogljivo baterijo.

Dobri pametni telefoni

Običajno imajo tudi telefoni s srednjo zmogljivostjo običajen čas delovanja brez dodatnih stroškov. V gospodarskem sektorju je takšen pojav, kot je visokokakovostna energetska učinkovitost, veliko manj pogost.


Navsezadnje dobavitelji vedno bolj posvečajo pozornost delu na programski opremi, ker sam proces na koncu ni poceni. Zato je močna baterija za poceni pametni telefon strogo nujna. Dalje, gre za relativno poceni telefone, baterijo, ki ima precej veliko zmogljivost za to različico pametnega telefona. Zato ti modeli kažejo odlično življenjsko dobo baterije, kar močno poenostavlja življenje njihovih lastnikov, saj v tem primeru telefona ni treba polniti nekajkrat na dan. Oglejmo si poceni pametne telefone z zmogljivo baterijo. Nekaj ​​lahko izbirate. Ta seznam vključuje tako Honor 4C pro, kot tudi domače modele, rešitve iz vodilnih trgov na trgu in kitajske kolege. Iskanje primernega bo zagotovo uspelo. In potem pojdite v trgovino po novi Honor 4C pro,na primer.

Xiaomi Redmi 4 - uravnotežen telefon z dobro baterijo

Decembra 2016 je podjetje dopolnilo svojo serijo ekonomičnih modelov s serijo telefonov Redmi. Danes je v tej seriji pametnih telefonov že pet modelov. Upoštevajte, da trije modeli Redmi prihajajo z visokokakovostno baterijo, predvsem pa je model Xiaomi Redmi 4 v kupcih zaradi svoje ugodne cene in odličnih parametrov veliko povpraševanje. Takšna naprava bo stala približno 140 $, ki za tako vsoto izgleda zelo donosno.


Značilnosti Xiaomi Redmi 4

Ta model je mogoče kategorizirati kot poceni kitajske pametne telefone z zmogljivo baterijo. Telefon je označen z blagovno znamko IPS zaslon s šest centimetrov s kakovostjo HD. Kot kaže praksa, je zelo težko poimenovati nastalo FullHD sliko, vendar je za to diagonalo sprejemljiva ločljivost 1280x740, ki naprave in baterije ne napolni v celoti. Pametni telefon je opremljen z vgrajenim pomnilnikom: deluje na 2 GB, notranji - 16 GB. Brezplačno je 11 GB. Obstaja tudi reža za pogone. Telefon MIUI 8 deluje na podlagi odlične transformacije platforme Android za šesto različico. Telefon podpira vsa obstoječa omrežja od GSM do LTE. 13-megapixel kamera je opremljena z 1/3 "standardno matriko, s Phase AF, baterija je posebnost Redmi modelov, z zmogljivostjo baterije 4300 mAh, v samostojnem načinu, bo baterija trajala približno štiri dni.Če uporabite pametni telefon, bo v tem primeru znesek polnjenja trajal nekaj noči. Kot kaže praksa, je možno popolnoma razstaviti napravo po sedemnajstih urah gledanja videa.
Ugotovimo lahko, da modeli Xiaomi v seriji najmanj prepoznavnih kitajskih analogov izgledajo neprekosljivo, baterija (z enako močjo) pa živi dlje. Ostaja le, da izberete telefon z globalno firmware, uradno vsebuje jezikov in storitev Google.

Lenovo vibe p1m

Iščete poceni pametni telefon z zmogljivo baterijo? Vibe p1m Lenovo je točno to, kar potrebujete. Ta naprava bo stala približno 120 $, kar je na splošno odlično, zlasti v smislu, da ni dobro znani pametni telefon kitajske industrije, in visokokakovostna naprava dokazane blagovne znamke družbe Lenovo.

Značilnosti telefona

Opremljen je s kamero z 9 milijoni slikovnih pik s preprosto matrico, če pa v podobnih modelih kitajskega modela očitno ne doseže določenih parametrov, je mogoče videti vse 9 MP, ki se imenuje s prostim očesom. Za ta model pametnega telefona - HD720p, je običajna ločljivost slike. Sprednja kamera - pet megapikslov. Kapaciteta baterije je 3500 mAh. To bo zadoščalo za nekaj dni v samostojnem načinu in z nepomembno aktivnostjo za dvajset ur, medtem ko bo gledal video - za dvanajst ur.

Philips Xenium V377

Philips je bil vedno znan po svojih kompaktnih baterijah v kategoriji telefonov. Xenium V377 je poceni pametni telefon z zmogljivo baterijo. Strošek tega modela telefona je prepognjenpribližno 130 $, kar opravičuje celotno napravo.

Značilnosti pametnega telefona

Količina pomnilnika pametnega telefona: RAM - 1 GB, notranji pomnilnik - 8 GB. Quad-core procesor naprave, je dodatna slot za flash kartico. Philips Xenium V377 deluje na platformi Android 5.2. Praviloma doseže želeno optimizacijo pri delu z omrežji tretje generacije.
Kamera te naprave - sedem megapikslov, žal odstrani 5 MP. Sprednja kamera - dve megapiksli. Zmogljivost baterije je zelo dobra - 5000 mAh. Prav tako bi rad opozoril, da so oblikovalci modela uspeli ustvariti minimalno debelino telesa - en centimeter. V samostojnem načinu bo pametni telefon deloval brez ponovnega polnjenja približno pet dni, medtem ko bo delal - v dveh dneh.

Model iz Senseita

Senseit skoraj vsi poznajo kot proizvajalec varnih pametnih telefonov. Toda domače podjetje je že dolgo razširilo paleto naprav, ki jih proizvajajo ruski pametni telefoni z zmogljivimi baterijami.

Značilnosti telefona

Naprava je zgrajena na srednje-proračunski platformi MediaTek - priljubljena je pri čipih, vendar ni ena izmed najhitrejših. Na podlagi specifikacij je Senseit e400 cenovno ugoden za pametne telefone z zmogljivo baterijo. Po drugi strani pa so proizvajalci opremili izdelek s platformo Android pete različice, sam telefon je dobro sestavljen, posebej pa želijo kovinski kovček, ki bo zaščitil vaš telefon med padci in, kot je že bilo navedeno, zmogljivo baterijo. Ta znamka pametnih telefonov bo stala približno 10 tisoč rubljev, kar je v ozadju zahodne inKitajski konkurenti izgleda precej dobro. Na pozitivne strani Senseit e400 je mogoče pripisati:
 • kvalitativno sestavljanje;
 • za svoje kazalnike dobro kamero;
 • kovinsko zadnje ohišje;
 • uradna Android peta različica;
 • popolnoma ohranja baterijo v samostojnem načinu;
 • razmerje med ceno in kakovostjo.
 • Negativne strani modela vključujejo:
 • precej primitivno oblikovanje;
 • nizka ločljivost zaslona;
 • je naprava precej težka;
 • neprijetno mesto vhoda USB;
 • baterija, ki je ni mogoče odstraniti.
 • Highscreen

  Oglejmo si še enega predstavnika domačih poceni pametnih telefonov z zmogljivo baterijo. Proizvajalci moči ledu Highscreen trdijo, da je napolnjenost baterije dovolj za dva uporabnika.

  Ključne funkcije pametnega telefona

  Pametni telefon je opremljen z zelo zmogljivo baterijo - 4000 mAh. Podana oznaka telefona je znana po svoji prefinjenosti - debelina ohišja je le osem milimetrov. Zmogljivost ledu Highscreen deluje na dveh SIM karticah, z vgrajenim pomnilnikom 16 GB in 2 GB RAM-a. Podpira 4G omrežja. Procesor te naprave je quad-core MT6835.
  Zunanja kamera - 9 megapikslov, spredaj - 5 MP. Poleg tega telefon podpira sistem Glonass /GPS. Telefon je opremljen s polnilnikom, trdnim ohišjem, samim telefonom in kablom USB.

  Doogee T6

  T6 - drugo poceni telefonska slušalka podjetja Doogee, druge kitajske družbe. Naprava je prišla v jeseni leta 2015 in se takoj začela zanimativeliko kupcev. Razlikuje se po svoji vrednosti, ki je približno 120 $, zato je zelo zanimiva za poznavalce ekonomskih modelov. Prav tako je treba omeniti, da je model Doogee T6 pametni telefon s čudovito izmenljivo baterijo, ki dosega povprečno zmogljivost v smislu moči.

  Značilnosti telefona Doogee T6

  Zaslon predstavljene naprave je 6 palcev s standardom za proračunski razred s HD ločljivostjo. Procesor naprave je štirijedrni MT6835, ki deluje na frekvenci 1 GHz. Pomnilnik telefona je 2 GB, vgrajeni - 16 GB, medtem ko ima telefon dve reži za kartico s flash. Uresničuje svojo dejavnost na platformi Android 5.1. Opravlja celične komunikacije z vsemi trenutnimi omrežji, vključno z LTE.
  ​​Zadnja kamera ima ločljivost 8 milijonov slikovnih pik, zgrajena je na senzorju podjetja Sony. Spredaj obrnjena kamera je precej nizke kakovosti - le dva megapiksla. Moč baterije je glavna značilnost tega modela, zaradi česar se razlikuje od drugih analogov. Zmogljivost baterije je 6500 mga, s to močjo telefon deluje približno 6 dni v samostojnem načinu in približno 3 dni v delu.

  HOMTOM HT5

  Pozimi lani se je na trgu pojavil predstavnik proračunske variante pametnih telefonov z dobro baterijo. Danes lahko Homtom HT5 kupite za 110 $. Ta telefon je pridobil popularnost na svoje stroške z leseno stransko vrstico in, seveda, močno baterijo. Zaslon tega modela je 5-palčni zaslon z ločljivostjo 1280 x 720, ki je pokrit s kozarcem 27 D. Procesortelefon - 64-bitni, ki je nestandardni indikator proračunskih variant pametnih telefonov s frekvenco 1 GHz. Toda že zmogljivost RAM-a je precej podobna ekonomski možnosti - 1 GB, vgrajeno - 16 GB. Na voljo je tudi dodatna reža za pomnilniško kartico microSD. Zaradi novega vgrajenega nabora čipov v tem modelu so vse znane mreže trenutno podprte, vključno z LTE. Kazalniki fotoaparata pametnega telefona niso opazni - zadnji fotoaparat je 8 milijonov slikovnih pik, sprednji - 2 mp. Ampak baterija je dobra - 4500 mga, kar je dovolj za 2 delovna dneva in 4 dni avtonomnega načina, v katerem telefon ne bo potreboval dodatnega polnjenja. Polna baterija se doseže po 3 urah.

  Kaj pa PowerBank?

  Zdaj je zelo priljubljena Power Bank in morda močna baterija sploh ni potrebna? Dovolj je, da s seboj prinesete majhno napravo in kabel, da lahko pametni telefon polnite kadarkoli in kjerkoli. Brezvreden model lahko kupite za samo 39 $ - to je RAVPower, ki zagotavlja nekaj polnih stroškov. Majhen pripomoček vsebuje 176750 mAh. To je odličen kompromis med velikostjo, kakovostjo, ceno, močjo in hitrostjo polnjenja. Naprava ima eleganten videz. Ampak za kitajske pametne telefone Xiaomi je bolje kupiti blagovno znamko prenosnih polnilnikov. Obstaja tudi EasyAcc Monster za 26.000 mAh, Yokkao pri $ 11 ali Giant + Power Bank, ki omogoča hkratno polnjenje pametnega telefona in tabličnega računalnika. Najti nekaj primernega je lahko za vsak okus in torbico. Večina prenosnih polnilnikov je namenjenih za 500 ali večZanke, ki se razlikujejo po velikosti s precej veliko zmogljivostjo, majhnostjo in elegantnim videzom. Nekateri modeli so opremljeni z dodatnimi "čipi" v obliki varnosti naprave med polnjenjem.
  Skratka, prva stvar, ki jo je treba povedati pri izbiri poceni, vendar ne slabega telefona, je tista, za katero nalogo potrebuje: opravljanje klicev, pošiljanje in sprejemanje sporočil SMS, predvajanje zvočnih datotek in izvedbo vsaj od daleč. izgleda kot fotografija lahko skoraj vsak pametni telefon, stroški, ki se gibljejo od 40 $ v čezmorskih spletnih trgovin, ali od 5000 rubljev Ruske federacije. Če je telefon potreben za pogoste klice in je potrebno imeti dve sim-kartici (ali dve aktivni sim-kartici), narediti kakovostne fotografije na glavni kameri, narediti dobre sephi na sprednji kameri, igrati sodobne igre ali gledati film na oddaljeni cesti, poslušati kakovostne fotografije glasba na poti na delo ali da bi telefon deloval brez ponovnega polnjenja več kot 4 dni, bodite pozorni na naslednje značilnosti: blagovna znamka, operacijski sistem, ločljivost zaslona, ​​diagonalo zaslona, ​​procesor za kamero telefona (zadaj in spredaj) in seveda moč baterijo.

  Sorodne publikacije