Kako povezati glavni račun z "COP: GO" in kakšen je pomen te funkcije?

Ne dolgo nazaj, razvijalci uvedli igro CS: GO glavni račun. Ta funkcija je postala test in je bila na voljo vsem zainteresiranim akterjem. Ta članek bo obravnaval vsa vprašanja o tem, kaj prikriva to funkcijo, in kako povezati glavni račun s COP: GO. "

Kdaj je bil dodan igri?

Glavni račun v svetu CS: GO se je pojavil v stari posodobitvi, ki je izšla 22. aprila 2016. Nekaj ​​mesecev kasneje, 16. junija, je bila ta funkcija nekoliko spremenjena in na portalu igre v paru je bil dodan vodnik o tem, kako narediti glavni račun v CS: GO.


Vsebina te funkcije

Najprej so razvijalci Valve želeli preizkusiti funkcijo, ki omogoča ujemanje le uporabnikom, ki so potrdili svojo številko mobilnega telefona. Čeprav prvič igralci preprosto niso mogli ugotoviti in niso vedeli, kako povezati glavni račun s COP: GO, in niso mogli poskusiti na inovaciji. Razvijalci so želeli, da so tekme bolj prijazne, saj ta funkcija pomaga Zaščita pred lažnimi računi Najpomembnejši račun CS: GO pomaga ljudem, ki so ga registrirali, da iščejo povezovanje le za tiste igralce, ki imajo to funkcijo in njihovo opremo. Telefonska številka, ki ste jo dobili, pozitivne povratne informacije o tej inovaciji niso trajale dolgo čakati Igralci so manj verjetno, da se soočajo fэykovыmy uporabniki pogosto igralci CS. GO se imenuje Ampak, kot je že "Smrkci."omenjeni del igralcev ni mogel ugotoviti, kako povezati glavni račun s COP: GO. "


Aktiviraj PRIME račun

Obstajajo številni obvezni dejavniki, ki jih je treba upoštevati pri aktiviranju "praštevila". Vsi bodo opisani spodaj:
 • Uporabnik ne sme imeti več kot enega računa, povezanega z eno telefonsko številko. Vendar pa imajo pravila igre več kot eno, vendar je za registracijo primarnega računa potrebno imeti "čisto" telefonsko številko, na katero ni bilo ničesar vezanega. 1 telefonska številka = 1 račun PRIME!
 • Aktiviranje posebnega tipa vmesnika za račun je potrebno samo za tiste igralce, ki imajo dobre igralne spretnosti. Primarne račune uporabljajo večinoma le močni igralci. S svojo aktivacijo med igro bodo pobrali močnejši tekmeci, ki se bodo morali nekako odzvati.
 • Če je bilo vse narejeno, potem se lahko obrnete na vprašanje, kako povezati glavni račun s COP: GO. "
 • Potrebno je začeti igro.Kot je jasno, jo je treba licencirati, ne prenesti iz torrentov. Nimate, potem ga morate kupiti v Steamu in potrditi svoj trenutni e-poštni naslov, za večje prihranke pa priporočamo, da igro kupite ne na samem spletnem mestu Steam, temveč na spletnih mestih tretjih oseb, ki vam lahko prihranijo denar. 22) Sledi proces aktivne igre, ki se mora udeležiti več tekmovalnih iger ah, da dobite raven, ki je potrebna za aktivacijo glavnega računa, trenutno pa ne sme biti pod 21.
 • PoIzvajanje vseh prejšnjih dejanj tik nad imenom igralca bo naslednji napis - Prime Account Beta, poleg njega pa bo aktiviran tudi gumb za aktivacijo. Po kliku na to se bo pojavil seznam pravil, ki se bodo morali strinjati. Nato boste morali potrditi svojo številko mobilnega telefona, v kateri bodo na voljo brezplačne sms-i s kodo, ki jo morate vnesti v posebno polje igre.
 • Pripravljen! E-pošta ali telefon bo prejel obvestilo, ki vas obvešča o aktivaciji prvovrstnega računa.
 • Kaj storiti, ko je aktiviran račun PRIME?

  Ko so bila vsa opisana dejanja storjena, ni treba storiti ničesar drugega. Zdaj lahko samo pojdite na izbiro konkurenčnih iger in kliknite gumb za iskanje. Sistem bo našel še 9 uporabnikov, ki imajo to funkcijo.

  Na kratko o prednostih in slabostih

  Nedvomno bo aktiviranje te funkcije preprečilo nezaželena srečanja s prepirami ali chitters, vendar vas v nobenem primeru ne bo v celoti zaščitilo, vendar se bo treba še vedno ukvarjati z ne vedno ustreznimi predstavniki mlajše starostne skupine. Ta testni sistem, ki govori o možni prisotnosti napak pri delu. Tudi minus lahko vključuje zmožnost vezanja samo tistih številk, ki niso bile povezane z drugimi računi CS: GO. Funkcija bo na voljo le tistim, ki so dosegli raven poročnika, to je 21. mesto. Nedvomno je vredno izkoristiti priložnost in sodelovati v testu, saj ima prednost v primerjavi z običajnim zapisom več prednosti.

  Sklepna ugotovitev

  Sodelovanje v beta testiranju novegaV glavnem meniju morajo biti aktivirane igralne funkcije. Za to morate klikniti na gumb za aktivacijo in potrditi številko mobilnega telefona, ki je navedena v profilu Steam. Ta številka ne sme biti prisotna v drugih računih CS: GO.
  Čas je, da čimprej začnemo z aktiviranjem inovacije, saj se lahko s to akcijo v prihodnosti pojavijo nekateri problemi. Vsi profesionalni igralci so se že prijavili na Prime-account. Po pridobitvi novega statusa igre bodo vpleteni igralci, ki so bili aktivirani. Navadni uporabniki bodo končali le v najmanj. Če igrate lobby s prijatelji, bi morali imeti tudi to funkcijo. Račun PRIME je nujna povezava, saj ni veliko, vendar bo ščitila pred nezaželenimi igralci, ki se igrajo z uporabo nezakonite programske opreme za igre. Če kateri koli igralec s primarnim računom prejme VAC-ban, bo njegova številka blokirana v sistemu Steam. Ne bo vsakdo želel tvegati in zavrniti igranje nepoštene igre.

  Sorodne publikacije