Ste nori - ali je v modi? Kaj pomeni "vzpenjati se"?

S prihodom in ogromno popularizacijo pametnih telefonov, opremljenih z vsemi vrstami aplikacij, je naš besednjak dobesedno poln slengovskih izrazov. Mlajša generacija je za mlade težko razumljiva, še posebej, če se uporabljajo fraze, ki nimajo ustreznega primerka v ruščini. Na primer, kako je? Kako pojasniti pomen besede? Zakaj to sploh in ko je primerno, da se zbudiš in kdaj je bolje, da se vzdržiš?

Izvor in pomen besede

Kot mnoge Russified angleške besede, metamorfoza te besede včasih ne more biti logična in zdrava pamet. Preverjanje v izrazu se uporablja v smislu "razlikuje, registriraj". Kaj pomeni "cviljenje"? Prihaja na neko mesto, da označi svoje koordinate v aplikaciji Foursquare, kot tudi v kateri koli drugi, kjer je geolokacija povezana, in možnost označevanja mesta na zemljevidu.


Glagolska oblika anglicizmov je nagnjena na enak način kot podobne izvorne besede, na primer, izpeljanka vpisa, ki zveni kot "prijava" in iz tega izhaja glagol "prebivaj". V drugem, glede na besedo "chekini", veljajo ista pravila za ruski jezik, izgovorjavo, črkovanje "in" ter "ti" in tako naprej. Logično pa je, da pravilno pišemo skozi "e" - "chekiniti", toda v izgovorjavi ta samoglasnik ni pod stresom, zato ni jasno. Zaradi tega pišejo drugače. Pomen izraza "cviljenje" se včasih pojasni na povsem drugačen način.


Kaj je glamurozna čika tukaj?

Tukaj je opazitinaključno naključje Čarobna čika - modna, dobro urejena deklica, ki se je osredotočila na izpolnjevanje nekaterih neresnih standardov in je sodobna. Vsaka cheka je dolžna izvajati obrede, ki potrjujejo svoj napredek. Podobnost korena besede je pripeljala do dejstva, da so mnogi začeli povezovati te koncepte s kininitijo: ali se obnaša - da se obnaša kot modna cheka! Seveda je to napačna razlaga. Pojdite na modno mesto samo, da bi lahko naredili sephi, zacechenise, morda, da bi odstranili blitz video za instagram - to je standardno vedenje večine mladih. Če niste odsevali vsega, kar počnete, v družabnih omrežjih, potem se izhod v svet šteje za zaman. Neumni pristop, ki nam poleg neopaženega ukrade užitek pri potovanjih, hrani, zabavah, srečanjih s prijatelji.

Chikinish - je v modi?

Problem napredovanja pri uporabi katere koli mobilne tehnologije, tako ali drugače povezan z enotnim informacijskim omrežjem, je hitrost popularnosti. Interes uporabnikov takoj utripa, se širi s hitrostjo prenesenega virusa, doseže absurdnost in prav tako hitro vstopi v kategorijo obsojenih pojavov. Zdaj je aktivno tresenje - to je usoda tistih, ki so pozno, da se pridružijo trend na vrhuncu priljubljenosti. Obstaja takšna kategorija ljudi, ki se pridružijo pojavu že ob padcu vala. Ljubitelji označujejo svoje mesto na zemljevidu, vsekakor pripovedujejo in prikazujejo vsakomur, kje in s kom so, kaj se ukvarjajo in v kakšnem razpoloženju, se jim zdaj smeji. Postanejo humorni junakiprizori, smešne ali sarkastične slike in demotivatorji.

Zakaj zdaj čakajo?

Čar sodobne tehnologije je v tem, da je skoraj vsak fenomen mogoče priti do absurda in odkriti nove koristne vidike. Kaj pomeni s praktičnega vidika? Če želite poiskati pogrešano osebo, potem se lahko zgodi, da je navada praznovanja vseh vaših potez koristna. Če greste na izlet, je bolje, da se spomnite programa in se prijavite, da se obrnete. Privezki, ki opisujejo pot vaših potovanj, so za enega kolesarja tako impresivni, da se je odločil, da bo na ta način narisal posebno sliko. Geotargiranje namesto krtače je ustvarjalno in izvirno. Prekomerno moteni starši lahko tako vidijo, kje otrok hodi, medtem ko ne vstopajo v medsebojno soočenje. Programi vam omogočajo, da koordinirate prostovoljne dejavnosti, hitro najdete nekoga iz vašega podjetja, ki je v bližini. Taksi storitve in javni prevoz lahko tako storitev bolj usmerijo k strankam - check-in vam omogočajo, da pokažete lokacijo prevoza brez dodatnih finančnih obremenitev ali nekaterih posebnih sistemov. Seveda se je treba izogibati pretiranemu napredovanju v neprimernih situacijah - na pogrebu, v policijskem oddelku, v bolnišnicah in na mestih, kjer lahko vaša strast do šaša ogrozi nedotakljivost zasebnega življenja drugega.

Sorodne publikacije