Mobilni telefoni "Sigma": funkcije, ocene in fotografije

Trenutno ima mobilna industrija širok spekter funkcionalnih pametnih telefonov z ozkim ohišjem in velikimi zasloni na dotik. Vsekakor so visoko zmogljivi, vendar je stopnja zanesljivosti žal žalostna. Mnogi uporabniki so naleteli na dejstvo, da se je po padcu, tudi z majhne višine, na zaslonu pojavila razpoka ali popolnoma izpadla. Vendar niso vsi moderni pripomočki tako krhki. Priporočljivo je, da bodite pozorni na tiste, ki cenijo zanesljivost in so pripravljeni žrtvovati nekaj inovativnih tehnologij na mobilnih telefonih Sigma. Pod to blagovno znamko se prodajajo resnično nevsiljive naprave. Proizvajalec raje preprosto upravljanje in praktičnost. Takšne pripomočke, čeprav niso opremljeni z najnovejšo modo, lahko pa uporabniku zagotovijo stabilen celični signal in dolgo življenjsko dobo baterije.


Tudi Sigma mobilni telefoni, pregledi nekaterih modelov so nekoliko kasnejši, s preprostim vmesnikom in dobro premišljeno ergonomijo. Nekateri primerki ravnila so opremljeni z velikimi gumbi, kar je idealno za starejše. Ne moremo pa omeniti dejstva, da proizvajalec ne precenjuje vrednosti svojih izdelkov. In to seveda pomeni, da so telefoni Sigma privlačni za določeno skupino kupcev. Na primer, cena za najbolj osnovni telefon je 1500-2000 rubljev. Pametni telefon z zmogljivim procesorjem, zmogljiva baterija,vreden kamere, bo stala od 20 tisoč rubljev. Poglejmo značilnosti nekaterih modelov, ki imajo po mnenju uporabnikov optimalno razmerje med ceno in kakovostjo.
Mobilni telefon "Sigma X-treme PQ12"

Tisti, ki imajo radi aktivni počitek ali delo v ekstremnih pogojih, je priporočljivo, da bodite pozorni na pametni telefon Sigma mobile X-treme PQ12 . Glavna značilnost tega modela je ohišje, zaščiteno s standardom IP67. Telefon se ne boji vlage, tako da po padcu v vodo ne propade. Prav tako je vredno posvečati pozornost zaščiti prahu. Telo je narejeno tako, da tudi najmanjši delci ne prodrejo v notranjost. Da bi povečali stopnjo zanesljivosti zaslona, ​​so ga razvijalci pokrili s kaljenim steklom. Ocene uporabnikov so povedale, da na njem ni nobenih prask, kar kaže na visoko kakovost. Da bi povečali zaščitne lastnosti v tej napravi, uporabljamo posebno gumijasto tesnilo in vijake, ki varno zataknejo pokrov baterije. Vendar pa se ta zasnova uporablja v vseh mobilnih telefonih Sigma s standardi IP67 in IP68. Pametni telefon je opremljen s 35-palčnim zaslonom, katerega ločljivost je 480 x 320 slikovnih pik. Razvijalci so raje izbrali matriko TN. Zaslon ni širok s širokimi koti, vendar je slika precej sprejemljiva. Glede na nizko gostoto (164 ppi) slika ni dovolj jasna, vendar zrnata ni izrazita. Kar zadeva vgrajeni pomnilnik, je njegova naprava le 4 GB. Zaseden približno sistemske datoteke približno polovico, tako da boNa voljo ni več kot 25 GB. Obstaja reža za pomnilniško kartico. Avtonomija je zagotovljena z baterijo pri 1800 megavatih. V načinu pogovora je življenjska doba baterije približno 6 ur. Videoposnetek lahko gledate enako dolgo. Vgrajen pametni telefon Android 422 ». Celotna identiteta podjetja ni zagotovljena. Za vzdrževanje delovanja je nameščen procesor MTK6572A /W, ki oddaja frekvenco 1200 MHz. RAM v enem gigabajtu je povsem dovolj za hitro izvedbo nalog. V letu 2015 je bila cena tega telefona približno 7.000 rubljev.

Sigma mobilni X-treme PQ35

Mobilni telefoni Sigma so v prodaji, oprema, ki v celoti izpolnjuje sodobne zahteve. Takšne naprave seveda niso drage, toda strojna "polnitev" je optimalna cena. Razmislite o pametnem pametnem telefonu Sigma mobile X-treme PQ35. Prihaja z zmogljivim čipom MediaTek Helio P10, ki deluje na frekvenci 2000 MHz. RAM je 4 GB, ROM je 64 GB. Če je potrebno, lahko vgrajeni pomnilnik povečate s pomnilniško kartico. Upravlja gadget Android 7.0. Povratne informacije o telefonu so pozitivne. Uporabniki opazijo visoko zmogljivost, odlične kamere (13 in 5 Mp), kapacitivno baterijo (5.000 mga), možnosti hitrega polnjenja, visokokakovostni 546-palčni zaslon z ločljivostjo Full HD, podporo LTE in 3G.

Sigma mobile X-treme PQ68 Netphone

Skupaj s sodobnimi Sigmami so v uporabi tudi pametni telefoni in mobilni telefoni. Na primer, razmislite o klasični monoblock Sigma mobilni X-treme PQ68 Netphone. V njem je proizvajalec uporabljal najvišjo stopnjo zaščite - IP68.Napravo lahko uporabljate pod vodo. Tipke na tipkovnici niso zelo velike, a so udobne. Na zgornjem koncu je svetilka. Zaslon je 24? Njegove značilnosti še zdaleč niso idealne, toda za "proračun" je povsem sprejemljivo. Slika se reproducira z ločljivostjo 320 x 240 slikovnih pik. Vgrajeni pomnilnik - 62 MB. Z namestitvijo zunanjega pogona ga lahko povečate na 32 GB. Telefon se napaja z baterijo 2000 mAh. V stanju pripravljenosti naprava deluje približno mesec dni. Ko delate v mešanem načinu, lahko varno računate na 3-5 dni.

Sigma mobile X-treme IP67

Mobilni telefon "Sigma IP67" je preprosta naprava s tipkami. Zunaj izgleda precej privlačno. Uporabniki so izkoristili tudi visoko kakovostne zvočnike, IP68 zaščita ohišja je dostojno življenjsko dobo baterije, ki jo zagotavlja baterija pri 1700 mag, podpora za dve sedem kartic. Lastniki niso odkrili pomembnih napak. Slabosti vključujejo omejeno funkcionalnost in šibko ločljivost fotoaparata.

Sorodne publikacije